Allvarlighets skala:  
  (99/100)

Your personal files are encrypted virus. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Olivia Morelli - - | Typ: Program som stjäl

‘Your personal files are encrypted’ virus är ett gisslanprogram som orsakar diverse problem för datoranvändare. Till skillnad från tidigare släppta gisslanprogram så är detta virus inte designat för ett specifikt land. Enligt experter så sprids det över hela världen, så du bör vara försiktig när du surfar på internet. Så fort som detta program kommer in i systemet så gömmer ‘Your personal files are encrypted’ alla filer som finns i systemet och visar missvisande meddelanden istället för din skrivbordsbakgrund. Du kan vara säker på att allt detta görs för att få användare att betala en lösensumma för att avkryptera deras filer. Innan du går med på att säga adjö till dina pengar så måste du förstå att det inte kommer hjälpa dig att bli av med ‘Your personal files are encrypted’ virus. För detta ska du istället använda ett välrenommerat antispionprogram och ta bort skadliga filer från systemet.

HUR KAN ‘Your personal files are encrypted’ VIRUS KOMMA IN I SYSTEMET?

‘Your personal files are encrypted’ distribueras vanligtvis med en trojan som har till uppgift att infiltrera datorer utan att bli upptäckt, ladda ner gisslanprogrammets filer och låsa systemet efter det. När det är klart så börjar viruset arbeta varje gång offret startar om sin dator. Snälla var försiktig med ‘Your personal files are encrypted’ eftersom det enbart är ute efter dina pengar. För detta visar det såna här varningar:

Your personal files are encrypted!
Your important files encryption produced on this computer: photos, videos, document, etc. Here is a complete list of encrypted files, and you can personally verify this.
(…)
To obtain the private key for this computer, which will automatically decrypt files, you need to pay 100 USD / 100EUR / similar amount in another currency.
(…)
Any attempt to remove or damage this software will lead to immediate destruction of the private key server.

Snälla ignorera varningar från ‘Your personal files are encrypted’ eftersom det endast vill svindla dig på pengar. Detta är en stor bluff som aldrig bör följas.

HUR TAR JAG BORT ‘Your personal files are encrypted’ VIRUS?

För att ta bort ‘Your personal files are encrypted’ från din dator så måste du eliminera infekterade filer som tillhör detta virus. Alla vet hur man startar ett antiskadeprogram, men gisslanprogrammet blockerar allt, så det kan visa sig att du inte kan skanna din PC. Följ denna guide för att låsa upp din PC:

* Manuell borttagning av ‘Your personal files are encrypted’ virus:

  1. Starta om din infekterade PC i ´Felsäkert Läge med Kommandotolk´ för att avaktivera ‘Safe mode with command prompt’ virus (detta bör fungera med alla versioner av detta hot)
  2. Kör Regedit
  3. Sök efter WinLogon Entries och skriv ner alla filer som inte är explorer.exe eller blanka. Ersätt dem med explorer.exe.
  4. Sök i registret efter de filer som du skrev ner, och radera registernycklarna som refererar till filerna.
  5. Starta om och kör en full systemskanning med uppdaterat Reimage eller Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus för att ta bort kvarvarande virusfiler.

* Metod med USB-minne:

1. Ta en annan dator som inte är infekterad av detta virus och ladda ner Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus eller ett annat välrenommerat antiskadeprogram.
2. Uppdatera programmet och lägg in det på ett USB-minne eller en vanlig CD.
3. Samtidigt startar du om den infekterade maskinen till Felsäkert Läge med Kommandotolk och sätter in USB-minnet.
4. Starta om datorn som är infekterad med ‘Your personal files are encrypted’ virus ännu en gång och kör en full systemskanning.

* Användare som infekterats med ‘Your personal files are encrypted’ tillåts komma åt andra konton i sina Windows-system. Om ett av dessa konton har administratörrättigheter så bör du vara kapabel att starta ett antiskadeprogram.

* Försök att neka Flash för att få gisslanprogrammet att sluta fungera som tänkt. För att avaktivera FLash går du till Macromedia Support och väljer ´Deny´: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Kör efter det en full systemskanning med ett antiskadeprogram.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Your personal files are encrypted virus, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Your personal files are encrypted virus. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Notera: Behövs manuell assistans betyder att en eller flera program inte kunde ta bort parasiterna utan manuell hjälp, var god följ de manuella borttagnings instruktionerna presenterade här nedanför.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage

Your personal files are encrypted virus manuellt avlägsnande:

Döda processer:
[random].exe

Ta bort filer:
[random].exe

Om utvecklaren

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Olivia Morelli
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk