Allvarlighets skala:  
  (94/100)

XP Defender Plus 2013. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Program som stjäl

XP Defender Plus 2013 är en av de senaste medlemmarna av bedrägerifamiljen Braviax. Den är identisk med XP Security Plus 2013 och andra bluffprogram som släppts tidigare eftersom alla använder samma GUI och använder sig av samma tekniker för att lura till sig pengar. Den här metod är lika gammal som falska anti-spywares: det inkluderar icke existerande virus rapporter och slutligen visar det en varning som ber dig köpa den licenserade versionen av XP Defender Plus 2013. Att betala för detta är likvärdigt som att ge pengarna direkt till bedragarna. I verkligheten så har XP Defender Plus 2013 inte ens en virus databas, så det är helt värdelöst för att söka igenom ditt system efter virus. Dessutom har det ingen möjlighet att radera de heller. Vänligen var väldigt försiktig med såna här applikationer som visar ihållande varningar utan att ha frågat efter tillstånd. Du bör ignorera XP Defender Plus 2013’s varningar och radera de infekterade filerna från systemet.

Hur kan jag bli infekterad med Xp Defender Plus 2013?

XP Defender Plus 2013 frågar inte efter användarens tillstånd när det tränger in i systemet. Vanligtvis är det distribuerat med trojanska hästar, som enkelt kan infiltrera datorn när du laddar ner inofficiell programvara, gratisprogram, demoversioner och liknande. När det väl är inne så modifierar det systemet och börjar rapportera om diverse olika infektioner på användarens dator. Var säker på att detta bara är en teknik för att hjärntvätta dig, vilket är väldigt vanligt tillvägagångssätt för bluffprogram. Du måste ignorera dessa varningar och radera osäkra program från din dator:

Vänligen ägna inte detta någon uppmärksamhet eftersom det är falskt och vilseledande. Om du har betalat för XP Defender Plus 2013 så kommer du ändå att få dessa vilseledande meddelandena. För att fixa till din dator för gott så måste du radera XP Defender Plus 2013 viruset från din dator.

Hur kan jag radera XP Defender Plus 2013?

För att radera XP Defender Plus 2013 behöver du ansedda anti-spyware. Prova välja någon av dessa, SpyHunterCombo Cleaner eller Reimage. Om du inte kan starta upp program på grund av viruset och dess aktiviteter, följ då dessa steg:

1. Starta om din dator i felsäkert läge med nätverk. Så snart som den börjar starta upp, tryck på F8 upprepade gånger.

2. Logga in med samma användare som du hade i normalt windows läge.

3. Klicka sedan på IE eller någon annan webläsare och välj “kör som” eller “kör som administrator”, skriv in ditt administratörslösenord (om det behövs).

4. Skriv in den här adressen i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda sedan ner ett program på ditt skrivbord. Starta det för att döda alla skadliga processer från XP Defender Plus 2013 och radera dess filer.

Du kan också prova använda någon av dessa registreringskoder som kommer få ditt virus att tro att du köpt det: 3425-814615-3990; 1089-903874-1875; 9443-077673-5028; 2233-298080-3424; 1147-175591-6550. Det är bara att skriva in de i XP Defender Plus 2013’s registreringsfönster.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-xp-defender-plus-2013.html

Borttagning guider på andra språk