XoftSpySE Anti Spyware recension, gratis nedladdning

XoftSpy AntiVirus Pro (för detta XoftSpySE Anti-spyware) är ett pålitligt antivirus- och antiskadeprogram som skapats av ParetoLogic Inc. Det är ett enkelt men effektivt verktyg som erbjuder ett typiskt set med funktioner som hjälper folk att ta bort spionprogram, virus, annonsprogram, tangentloggare, trojaner och liknande cyberinfektioner. För att ta en titt på detta program och dess funktioner så kan du ladda ner den gratis versionen av XoftSpy AntiVirus Pro. Precis som dess licenserade version så erbjuder den ett alternativ för djupskanning som ger folk större chans att hitta specifika virus som verkar i systemets bakgrund. Du bör dock veta att när XoftSpy AntiVirus Pros skanner är klart så ger den inte folk möjlighet att ta bort upptäckta skadeprogram. Denna version ger dig dessutom inte realtidsskydd. XoftSpy AntiVirus Pro ersatte XoftSpySE Anti-spyware i mitten av 2013. Dess nya funktioner är brandvägg, webbskydd och e-postskydd.

Recension av XoftSpy AntiVirus Pro från utanvirus forskningscenter:

Efter att ha läst olika recensioner på internet så beslutade vi att ladda ner XoftSpy AntiVirus Pro och testa det på våra datorer. Så fort som vi installerade programmet så märkte vi att det vara en avsevärd förbättring i jämförelse med XoftSpySE Anti-spyware: det har ett välorganiserat visuellt användargränssnitt, erbjuder ofta uppdateringar och tillhandahåller detaljerad information efter det har kollat klart systemet. Efter att ha startat programmet så erbjuder det två alternativ: en snabbskanning eller en full genomsökning av systemet efter skadeprogram. Om en skanning inte är läglig för dig så kan du enkelt schemalägga en XoftSpy AntiVirus Pro-skanning för framtiden. Det verkar som att XoftSpy AntiVirus Pros bonus är dess innovativa Redigerare för Hjälpobjekt i Webbläsaren, som är dedikerad åt att hitta och eliminera verktygsrader och andra add-ons som aktivt har spridits under den senaste tiden.

Så varför bör jag ladda ner XoftSpy AntiVirus Pro?

XoftSpy AntiVirus Pro är ett lättanvänt verktyg som kan hjälpa folk att skanna windowsregistret, verksamma processer, filer och mappar på din dator. XoftSpy AntiVirus Pro använder en stor databas av spionprogramsdefinitioner, så dess skanning kan vara bättre än andra antiskadeprograms. Dess förmåga att förhindra infiltration av virus eller helt ta bort dem från systemet kan dock misslyckas i vissa fall. Därför rekommenderar vi att använda XoftSpy AntiVirus Pro tillsammans med andra antivirus.

Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Recensioner på andra språk