Vad är wscntfy.exe? Ska jag bort det?

wscntfy.exe

wscntfy.exe är den körbara filen för Windows XP Service Pack 2. Denna applikation är även känd som Windows Security Center Notify Application och är ansvarig för att visa ikonerna på PC´ns skrivbord med information så som Windows uppdateringsstatus, samt tillstånd för virusskydd och brandvägg. Notera att wscntfy.exe knappast kan hittas på datorer som köra operativsystemen Windows Vista och Windows 7, så om du upptäcker den på ditt system så bör du kolla din dator med antispionprogram. Det är inte en kärnsystemfil, så om du tror att denna fil är det, så kan du avaktivera den genom att gå in i ”Tjänster” och sedan avaktivera Security Center (säkerhetscenter). Men säkerhetsexperter rekommenderar INTE att göra detta eftersom det kan få din PC att bli sårbar för andra hot.

FARA!

Om du har upptäckt wscntfy.exe i Windows Vista/Windows 7 så bör du kolla din dator på pålitlig antispionmjukvara eftersom den kan ha infekterats med trojanen Rivarts. Andra virus, så som trojaner, maskar och bluffprogram, kan även använda namnet på denna fil för att gömma sin existens på systemet. Om du vill kolla wscntfy.exe´s pålitlighet så rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-wscntfy-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara