Vad är wscntfy.exe? Ska jag bort det?

wscntfy.exe

wscntfy.exe är den körbara filen för Windows XP Service Pack 2. Denna applikation är även känd som Windows Security Center Notify Application och är ansvarig för att visa ikonerna på PC´ns skrivbord med information så som Windows uppdateringsstatus, samt tillstånd för virusskydd och brandvägg. Notera att wscntfy.exe knappast kan hittas på datorer som köra operativsystemen Windows Vista och Windows 7, så om du upptäcker den på ditt system så bör du kolla din dator med antispionprogram. Det är inte en kärnsystemfil, så om du tror att denna fil är det, så kan du avaktivera den genom att gå in i ”Tjänster” och sedan avaktivera Security Center (säkerhetscenter). Men säkerhetsexperter rekommenderar INTE att göra detta eftersom det kan få din PC att bli sårbar för andra hot.

FARA!

Om du har upptäckt wscntfy.exe i Windows Vista/Windows 7 så bör du kolla din dator på pålitlig antispionmjukvara eftersom den kan ha infekterats med trojanen Rivarts. Andra virus, så som trojaner, maskar och bluffprogram, kan även använda namnet på denna fil för att gömma sin existens på systemet. Om du vill kolla wscntfy.exe´s pålitlighet så rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-wscntfy-exe.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om wscntfy.exe

Filer
Mjukvara