Vad är WMPNSCFG.exe? Ska jag bort det?

WMPNSCFG.exe är en legitim process som tillhör Windows Media Player. Denna process är ansvarig för att starta Windows Media Player Network Sharing Service (NSS) och att vänta på notifikationer från den tjänsten. När den hittar nya mediaapparater så designerar den en popup-notifikation och varnar folk om dem. Om du klickar på detta meddelanden så kommer WMPNSCFG.exe att starta Windows Media Player som kommer erbjuda att tillåta eller att neka delning. Men denna process är inte en nyckelprocess för Windows, så du kan stänga ner den om tycker att den orsakar problem.

FARA!

WMPNSCFG.exe kan användas för att gömma skadeprogram! Hackare har börjat använda namnen på legitima filer för att få folk att tro att de inte är infekterade, så det finns inga garantier att WMPNSCFG.exe inte är inblandad i detta. Om du hittar denna process utan att ha installerat Windows Media Player så bör du vara väldigt försiktig med den. I detta fall bör du kolla denna fils pålitlighet med hjälp av RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-wmpnscfg-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara