Vad är winlogon.exe? Ska jag bort det?

winlogon.exe

winlogon.exe är en fullt legitim process som inte bör stängas ner. Det är en loggin-process för Microsoft Windows som är viktig för att den hanterar Windows-funktioner när användare loggar in. Men det är inte möjligt att stänga ner denna process med hjälp av Aktivitetshanteraren eftersom den avslutar sitt arbete väldigt fort. winlogon.exe ligger vanligtvis i mapparna ”C:\Winnt\System32\” eller ”C:\Windows\System32\”.

FARA!

Det finns många virus som försöker gömma sin närvaro på systemet genom att använda legitima filnamn. Enligt experter så används winlogon.exe av cyberhot så som Hazzer, NS Keylogger, Captain Mnemo Pro, Suclove, Ritdoor.b, KillSec och många andra cyberinfektioner. Så fort som ett av dessa virus infiltrerar systemet så skapas filen winlogon.exe och börjar använda den för att starta sig själv eller en av dess komponenter. Ibland så blir winlogon.exe en framstående del av ett farligt hot, men den kan även arbeta i bakgrunden av systemet och tyst genomföra sina egna, skadliga handlingar.

Om du upptäckt winlogon.exe och tvivlar på dess pålitlighet så rekommenderar vi starkt att skanna systemet med RegCure Pro och kolla denna fil.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-winlogon-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara