Allvarlighets skala:  
  (99/100)

Windows Web Watchdog. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Program som stjäl

Windows Web Watchdog är ett illasinnat bluff-antispionprogram som tillhör den ökända familjen med bluffprogram som kallas FakeVimes. Så fort som det infiltrerar systemet så modifierar det vissa av sina komponenter och börjar visa falska varningar som alla rapporterar om tiotals olika virus. Självklart så görs detta enbart för att lura ouppmärksamma PC-användare och få dem att betala för en falsk licens. Om du noterar kontinuerliga systemskanningar som kollar din dator varje gång du startar den, samt popup-annonser som erbjuder dig att köpa Windows Web Watchdogs licensierade version, så bör du inte slösa tid, utan skanna din PC med ett pålitligt antispionprogram. Detta kommer hjälpa dig att förstå vilka program som är säkra och vilka program som är illasinnade. Självklart så bör du ta bort detta bluffprogram så fort som möjligt eftersom det kan börja samla din personliga information och ladda ner fler skadeprogram till systemet.

Hur kan Windows Web Watchdog infiltrera min dator?

Windows Web Watchdog sprids av trojaner som kan gömma sig på endera infekterade eller legitima men påverkade webbsidor. För att undvika nedladdning av illasinnade program från legitima sidor så bör du undvika banner-annonser och popup-notifikationer som rapporterar om farliga PC-situationer och erbjuder att kolla datorn med en pålitlig säkerhetsapp, gratis. Självklart så laddar du ner trojanen när du klickar på annonser, som i sin tur laddar ner illasinnade filer som tillhör Windows Web Watchdog. Det tydligaste tecknet på att din dator redan har infekterats är såna här meddelanden:

Internet Explorer
C:\Windows\system32\iexplore.exe is suspected to have infected your PC.
This type of virus intercepts entered data and transmits them to a remote server.

Error
Potential malware detected. It is recommend to activate the protection and perform a thorough system scan to remove the malware.

Error
System data security is at risk!
To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Om du ser sådana eller liknande annonser när du surfar på nätet så betyder det att din maskin har påverkats. Snälla slösa inte tid tills Windows Web Watchdog laddar ner fler virus till din dator! Följ guiden nedan för att ta bort detta illasinnade program, som faktiskt har ett ganska löjligt namn.

Hur tar man bort Windows Web Watchdog?

Snälla håll dig borta från Windows Web Watchdog, eftersom det bara är ytterligare ett bluff-antispionprogram som tillhör FakeVimes. Om du tror att du infekterats, skanna din PC med pålitligt antspionprogram. Vi rekommenderar att använda SpyHunterCombo Cleaner, Reimage, Malwarebytes Malwarebytes. Om du inte kan starta något av dessa, följ dessa instruktioner:

  1. Starta om din dator i Felsäkert Läge med Nätverk. Starta bara om din PC och tryck F8 upprepade gånger när den börjar att starta.
  2. Logga in som samma användare som du normalt använder i Windows.
  3. Klicka nu på IE eller en annan webbläsare och välj ´Kör Som´ eller ´Kör Som Administratör´, skriv in ditt administratörslösenord (om det behövs).
  4. Skriv in den här länken i ditt adressfält: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner ett program till ditt skrivbord. Starta det för att avsluta de illasinnade processerna och radera deras filer.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Windows Web Watchdog ögonblicksbild
Windows Web Watchdog ögonblicksbild
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-windows-web-watchdog.html

Borttagning guider på andra språk