Allvarlighets skala:  
  (96/100)

Windows AntiBreach Module. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Gabriel E. Hall - - | Typ: Spionprogram

Vad är Windows AntiBreach Module?

Windows AntiBreach Module är en skadlig applikation som kommer från en gigantisk familj av hot som kallas FakeVimes. När det infiltrerar en dator så börjar detta virus visa falska systemskanningar och popup-notifikationer som rapporterar om tiotals olika virus. Vi måste erkänna att de ser väldigt övertygande ut. Oavsett detta så måste du dock inse att de är falska. Genom att visa folk varningar om diverse virus så vill Windows AntiBreach Module skrämma dem till att tro att de måste köpa dess licensierade version. Om du inte vill förlora dina pegar så bör du aldrig göra det. Du bör dessutom göra dig av med detta bluff-antispionprogram så fort som möjligt eftersom det inte bara kan visa falska systemrapporter om påhittade cyberhot. Windows AntiBreach Module kan även användas för att sprida andra virus, så det kan leda till infiltrationen av andra cyberhot. Vidare så kan det börja bevaka dig genom att spara dina tangentnedslag. Detta är väldigt farligt eftersom det kan leda till förlust av din personligt identifierbara information. Snälla håll dig så långt borta från Windows AntiBreach Module virus som du kan! Om du tror att din PC blivit påverkad så bör du köra en full systemskanning med Reimage och bli av med detta hot.

Hur kan Windows AntiBreach Module infektera min dator?

Det finns inga avslöjanden om att Windows AntiBreach Module skulle använda uppdaterade distributionsmetoder så den huvudsakliga metoden som används för att sprida detta hot använder falska varningar och spam-kampanjer. Det enklaste sättet att falla för en infektion av detta cyberhot är genom att klicka på diverse popup-annonser som dyker upp när du surfar. Vissa av dessa varningar hävdar att användaren bör uppdatera sin Java, Flash Player eller andra program, medan andra erbjuder att kolla din dator efter virus med en ´online-skannare´. Snälla undvik sådana notifikationer eftersom de enbart vill lura dig till att ladda ner Windows AntiBreach Module eller andra potentiellt oönskade program/virus! Om du har övertygats om att din Flash Player eller ett annat program måste uppdateras så bör du gå till dess officiella webbsida och titta efter uppdateringar. Om du övertygats om att kolla din PC med någon gratis skannare så bör du skanna den med Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware eller ett annat välrenommerat antispionprogram. Vi säger detta eftersom det inte finns något som heter online-skannare. Om Windows AntiBreach Module virus lyckas infiltrera din dator så är dess huvudsakliga syssla att visa såna här och liknande varningar:

Error
Potential malware detected. It is recommend to activate the protection and perform a thorough system scan to remove the malware.

Error
Software without a digital signature detected. Your system files are at risk. We strongly advise you to activate your protection.

Snälla undvik sådana varningar eftersom de endast vil en sak – få dig att köpa Windows AntiBreach Modules licensierade version. Istället för att spendera dina pengar på inget så bör du följa guiden nedan och ta bort detta bluffprogram.

Hur tar jag bort Windows AntiBreach Module virus?

Om du lagt märke till Windows AntiBreach Modules varningar så har din PC redan infekterats. Snälla ödsla inte tid eftersom detta virus kan användas för en rad olika skadliga aktiviteter. För att ta bort det bör du skanna din PC med Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus or Malwarebytes Anti Malware. Vi rekommenderar att du väljer AUTOMATISK BORTTAGNING eftersom du bara behöver gå igenom ett fåtal steg. Du måste ladda ner ett välrenommerat antispionprogram, uppdatera det och köra en full systemskanning. Detta kommer hjälpa dig att undvika systemskada och andra problem. Om du behöver en detaljerad guide som förklarar deta så kan du läsa denna guide.

OBSERVERA! Som vi tidigare nämnt så kan Windows AntiBreach Modules försöka blockera installationen av och aktiviteter från legitima säkerhetsprogram, inklusive SpyHunter och StopZilla. Om du inte kan ladda ner eller starta något av dem, försök med dessa alternativ:

1. ANVÄND SYSTEMÅTERSTÄLLNING FÖR ATT AVAKTIVERA VIRUSET:

 1. Klicka Start -> Alla Program -> Tillbehör -> Systemverktyg -> Systemåterställning.
 2. När fönstret Återställ systemfiler och inställningar dyker upp, klicka på Nästa.
 3. Välj den återställningspunkt du vill ha och klicka på Nästa.
 4. Klicka Avsluta för att bekräfta och vänta tills din PC startar om.
 5. Ladda nu ner Reimage och kör en full systemskanning efter att ha uppdaterat det.

Använd dessa steg om du använder Windows 8:

 1. Gå till startskärmen för Windows 8 och skriv in återställningspunkt i söksektionen.
 2. Klicka nu på Inställningar -> Skapa en återställningspunkt.
 3. I fliken Systemskyddväljer du Systemåterställning.
 4. Klicka på knappen Nästaför att se dina återställningspunkter och vänsterklicka på den du vill använda.
 5. Välj nu Skanna efter påverkade program ->Stäng -> Nästa ->Avsluta.
 6. När din PC startar om så laddar du ner Reimage och kör en full systemskanning efter att ha uppdaterat det.

2. STARTA OM I FELSÄKERT LÄGE MED NÄTVERK:

 1. Starta om din dator.
 2. Så fort du ser att datorn blir aktiv så trycker du upprepade gånger på F8 tills du ser skärmen Avancerade Startalternativ.
 3. Välj här Felsäkert Läge med Nätverk (använd piltangenterna för detta) och tryck sedan Enter.
 4. Logga in som samma använder som du använder i normalt Windows-läge.
 5. Högerklicka nu på IE eller en annan webbläsares ikon och välj Kör Som eller Kör Som Administratör. Skriv in ditt administratörslösenord (om det behövs).
 6. Skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner ett program till ditt skrivbord. Starta det för att ta bort skadliga filer.

3. SKAPA ETT GÄSTKONTO FÖR ATT SKANNA DATORN:

Om du har ett annat (gäst)användarkonto så kan du försöka köra en full systemskanning från det. Du behöver bara logga in på det och ladda ner Reimage för en full systemskanning. Du kan aktivera ditt gästkonto med hjälp av dessa steg:

 1. Klicka Start -> Kontrollpanelen och välj Användarkonton och Familjesäkerhet.
 2. Efter att ett nytt fönster dyker upp klickar du på Lägg Till eller Ta Bort Användarkonton -> Gästkonto.
 3. Klicka nu på Sätt Igång och starta om din dator.
 4. Vänta tills du ser Windows inloggningsskärm och välj Gästkonto för att ladda ner rekommenderat antispionprogram.

4. ANVÄND EN ANNAN DATOR FÖR ATT LADDA NER ANTISPIONPROGRAM:

 1. Ta en annan dator som inte är infekterad av detta virus och ladda ner Reimage eller Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus till den.
 2. Efter att ha genomfört proceduren så för du över detta antiskadeprogram till en CD/DVD, extern hårddisk eller USB-minne.
 3. Samtidigt stänger du ner skadliga processer på din infekterade dator. För detta kan du använda denna guide.
 4. Sätt in det medium som du använde för antispionprogrammet, för över det till den infekterade PC´n och starta det.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Windows AntiBreach Module, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Windows AntiBreach Module. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Windows AntiBreach Module ögonblicksbild
Windows AntiBreach Module ögonblicksbild

Om utvecklaren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Gabriel E. Hall
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk