Allvarlighets skala:  
  (99/100)

Windows Active HotSpot. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Program som stjäl

Windows Active HotSpot är en farlig bluff-antispionmjukvara som tillhör samma cyberbrottslingar som Windows Expert Console, Windows Cleaning Toolkit och många andra bluffprogram. I de flesta av fallen så märker användare inte ens dess infiltration eftersom det alltid litar på trojaner när det försöker infiltrera nya datorer. Men oavsett att det är svårt att upptäcka Windows Active HotSpots eller andra bluffprograms infiltration så kommer du inte att missa dess falska varningar och systemskanningar som vanligtvis rapporterar om en uppsjö av upptäckta virus. När det väl ”informerat” användare om att deras maskiner är i trubbel så erbjuder det dem att köpa en licensierad version och fixa allt. Snälla tro INTE på dessa erbjudanden eftersom de i verkligheten endast vill en sak – att vilseleda dig till att tro att du måste köpas Windows Active HotSpots licens. Istället så måste du göra en annan sak – ta bort Windows Active HotSpot från systemet så fort som möjligt.

HUR KAN Windows Active HotSpot INFEKTERA MIN DATOR?

Precis som vi nämnt tidigare så infiltrerar Windows Active HotSpot datorer i smyg. Detta möjliggörs av en trojan som även används för att ladda ner illasinnade filer till systemet och att göra flera systemmodifikationer. När trojanen förberett systemet för Windows Active HotSpot så börjar viruset visa kontinuerliga varningar och systemskanningar som alla meddelar om virus. Till exempel:

Error
Attempt to run a potentially dangerous script detected.Full system scan is highly recommended.

Error
System data security is at risk!To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Firewall has blocked a program from accessing the Internet
c:\windows\system32\iexplore.exe is suspected to have infected your PC.
This type of virus intercepts entered data and transmits themto a remote server.

Du ska ALDRIG tro på dessa falska varningar eftersom de endast vill få dig att spendera pengar på värdelös mjukvara! Dessutom så kan du märka av ytterligare problem om du betalar för Windows Active HotSpots licens, så som omdirigeringar i webbläsaren till okända sidor, förlust av personlig information och liknande problem. Det är därför som du måste ignorera alla varningar som tillhör detta bluff-antispionprogram och ta bort Windows Active HotSpot från systemet. För detta så kan du följa denna guide:

HOW TO REMOVE Windows Active HotSpot?

Om du tror att din PC är infekterad med Windows Active HotSpot så bör du omedelbart kolla den med uppdaterad antispionmjukvara. För detta rekommenderar vi att använda en av dessa applikationer: Malwarebytes Malwarebytes, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security. Om du lurades till att köpa den licensierade versionen så ska du inte vänta, utan ta kontakt med ditt kredikortsföretag.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Windows Active HotSpot, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Windows Active HotSpot. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Notera: Behövs manuell assistans betyder att en eller flera program inte kunde ta bort parasiterna utan manuell hjälp, var god följ de manuella borttagnings instruktionerna presenterade här nedanför.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Windows Active HotSpot ögonblicksbild
Windows Active HotSpot ögonblicksbild

Windows Active HotSpot manuellt avlägsnande:

Döda processer:
%AppData%\guard-fvtb.exe


Ta bort registervärden:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "GuardSoftware" = "%AppData%\guard-toiy.exe"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon "Shell"="C:\\Users\\User\\AppData\\Roaming\\guard-fvtb.exe"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Settings
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Associations "LowRiskFileTypes"=".zip;.rar;.nfo;.txt;.exe;.bat;.com;.cmd;.reg;.msi;.htm;.html;.gif;.bmp;.jpg;.avi;.mpg;.mpeg;.mov;.mp3;.m3u;.wav;"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Attachments "SaveZoneInformation"=1
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msseces.exe "Debugger"="svchost.exe"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msmpeng.exe "Debugger"="svchost.exe"

Ta bort filer:
%AppData%\guard-fvtb.exe
%AppData%\results1.db

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-windows-active-hotspot.html

Borttagning guider på andra språk