Allvarlighets skala:  
  (98/100)

Win32/small.ca. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Trojaner

När du har win32/small.ca i systemet så får du notifieringar från Windows Action Center att du har virus. De flesta antivirusprogrammen kan inte upptäcka det här viruset. Win32/small.ca tar sig in i datorn utan användarens tillstånd eller vetskap. Viruset utnyttjar svagheter i systemet och säkerhetshål. Det är en bra ide att uppdatera alla kritiska windows uppdateringar. När du är infekterad så kommer du att få säkerhetsalarms meddelanden i det högra nedre hörnet av skärmen, som ber dig radera win32/small.ca. Den här trojanen kan komma med spam mail, så öppna inte några bilagor från personer du inte känner. Win32/small.ca kommer inte bara att visa ostoppbara annonser. Det kan även öppna bakdörrar in till systemet och ge tillgång över datorn till cyberkriminella. På det här sättet kan all din personliga information spridas, detta kan inkludera tex din identitet, login till Facebook, Twitter och andra sociala nätverk, bankuppgifter, kredkortsnummer och så vidare. Det är därför vi satt detta hot på extremt hög risknivå.

Hur kan jag radera Win32/small.ca och andra varianter av viruset?

Moderna trojaner och virus är nästan omöjliga att radera manuellt. Så en av de bästa idéerna för att skydda din dator från virus är att göra backuper av ditt system regelbundet och, om du blivit infekterad, återställa systemet till en tidpunkt innan du blev smittad av viruset. Tyvärr finns det parasiter som vet hur de kan undvika detta också. De infekterar systemet och gör inget alls under en månad eller två. Så ibland kanske du har en återställning som inte är helt ren från virus, utan att du vet om det.

UtanVirus.se råder dig att söka igenom ditt system med ansedda antispyware program. Om de identifierar viruset så kommer de att kunna radera det. Viruset kan inte stanna i ditt system, eftersom det utsätter ditt system och din personliga information för risk. Radera win32/small.ca så snabbt du kan. Prova att använda några av antispyware programmen listade nedan.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort win32/small.ca, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera win32/small.ca. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Notera: Behövs manuell assistans betyder att en eller flera program inte kunde ta bort parasiterna utan manuell hjälp, var god följ de manuella borttagnings instruktionerna presenterade här nedanför.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Vi har testat Malwarebytes's effektivitet vid brottagning av win32/small.ca (2013-02-16)
Malwarebytes
Vi har testat Malwarebytes's effektivitet vid brottagning av win32/small.ca (2013-02-16)

win32/small.ca manuellt avlägsnande:

Ta bort registervärden:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ?�?[random].exe?�?
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\?�?Shell?�? = ?�?[random].exe?�?

Ta bort filer:
%Windows%\system32\[random].exe
%Documents and Settings%\[UserName]\Application Data\[random]
%AllUsersProfile%\Application Data\.dll
%AllUsersProfile%\Application Data\.exe(Win32/Small.CA)

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-win32-small-ca.html

Borttagning guider på andra språk