Allvarlighets skala:  
  (95/100)

Win 8 Protection 2013. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Program som stjäl

Win 8 Protection 2013 är ett vilseledande program, som tillhör kategorin falska anti-spywares. Liknande som Win 7 Protection 2013 så tar det sig in i systemet utan att fråga om användarens tillstånd och börjar sedan visa vilseledande varningar som rapporterar om påhittade virus. I verkligheten så är dessa virus viktiga systemfiler eller påhittade hot som inte har något att göra med offrets dator. Om du har blivit infekterad med det, så beklagar vi det, eftersom Win 8 Protection 2013 är en väldigt aggresiv parasit. Den förhindrar inte bara dess borttagning genom att inaktivera alla legitima säkerhetsapplikationer, den kan även ladda ner flera cyberinfektioner på offrets PC. Om du vill förhindra att det här viruset gör allt detta, se till att ha en uppdaterad version av ett anti-virus och ett anti-spyware på din dator. Du bör för övrigt inte skjuta upp att ta bort det här hotet, utan göra det snarast möjligast. För att göra det, använd automatiska säkerhetsprogram.

Hur kan jag bli infekterad med Win 8 Protection 2013?

Win 8 Protection 2013 är distribuerat via gratisprogram, demoversioner, spam och andra liknande metoder. Vanligtvis tar det sig in i systemet med hjälp av en trojansk häst, som sedan laddar ner ytterligare skadliga filer utan användarens vetskap. Dessutom så är den här trojanen även ansvarig för att modifiera datorns parametrar och sätta igång dess skadliga process varje gång datorn startas om. Som ett resultat så börjar Win 8 Protection 2013 ta över offrets cyberliv med dess falska varningar och notifkationer. Till exempel:

System Security Alert!
Vulnerabilities found
Background scan for security breaches has been finished. Serious problems have been detected. Safeguard your system against exploits, malware and viruses right now by activating Proactive Defence.

System Security Alert!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identify the theft detected!

Självklart kan du bli lurad av dessa säkerhetsvarningar eftersom de alla informerar dig om att datorn är utsatt för hot och attacker. Det är dock alltid rekommenderat att kolla PC:n med alternativa säkerhetsapplikationer och dubbelkolla så datorn verkligen är utsatt för hot. Vi kan berätta i förväg att Win 8 Protection 2013 kommer rapporteras som ett virus efter du sökt igenom datorn.

Hur raderar jag Win 8 Protection 2013?

Om du har blivit infekterad med Win 8 Protection 2013 viruset, så bör du genast söka igenom din PC med ett uppdaterat anti-spyware. Vi rekommenderar att du använder [rev id”SpyHunter”] efter att du har uppdaterat det till den senaste versionen. Om du inte kan starta det, följ dessa steg:

1. Starta om din dator i felsäkert läge med nätverk. Starta bara om datorn och så snart som den börjar starta upp så trycker du på F8 upprepade gånger.

2. Logga in på samma användare som du skulle gjort i normalt startläge.

3. Klicka på EI eller någon annan webläsare och välj “kör som” eller “kör som administratör”, skriv in ditt administratörs lösenord (om det krävs).

4. Skriv in den här länken i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner programmet på ditt skrivbord. Starta det för att döda den skadliga processen Win Protection 2013 och radera dess filer.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Notera: Behövs manuell assistans betyder att en eller flera program inte kunde ta bort parasiterna utan manuell hjälp, var god följ de manuella borttagnings instruktionerna presenterade här nedanför.

Win 8 Protection 2013 manuellt avlägsnande:

Döda processer:
[random].exe

Ta bort filer:
[random].exe

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-win-8-protection-2013.html

Borttagning guider på andra språk