Allvarlighets skala:  
  (96/100)

Win 7 Antispyware 2014. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Jake Doevan - - | Typ: Program som stjäl

Vad är Win 7 Antispyware 2014?

Win 7 Antispyware 2014 är ett av de senaste bluff-antispionprogram som dök upp i början av september. Precis som XP Antivirus 2014, Win 8 Protection 2014 och andra hot så kommer det från den välkända familjen av bluffprogram som kallas Braviax. Det viktigaste att komma ihåg om denna grupp av virus är att de är designade för att stjäla pengar. Så fort som Win 7 Antispyware 2014 attackerar systemet så börjar det visa falska systemskanningar och varningar som vanligtvis rapporterar om olika typer av virus. Du kan informeras om trojaner, annonsprogram och andra farliga program. I verkligheten så visas dessa annonser endast för att få dig att tro att din dator är allvarligt infekterad och att du måste göra något för att fixa detta. SOm tur är så erbjuder Win 7 Antispyware 2014 dig att aktivera dess licensierade version och ta bort alla virus från systemet. Innan du gör detta så bör du komma ihåg att varje virus som rapporteras av detta bluff-antispionprogram är påhittade och visas av endast en anledning – att försöka stjäla dina pengar. Om du skulle köra ett välkänt antispionprogram så skulle du se att detta program inte har något med säkerhet att göra och att det utgör en allvarlig risk för dig och din dator. Om du tror att din PC är eller kan bli infekterad av detta falska säkerhetsprogram så bör du omedelbart köra en full systemskanning med Reimage. Det kommer hjälpa dig att ta bort Win 7 Antispyware 2014 virus från systemet utan problem.

Hur kan Win 7 Antispyware 2014 infektera min dator?

Win 7 Antispyware 2014 börjar att kämpa mot sitt illasinnade mål så fort som det infekterar en dator, så om du ser skannare och notifikationer så är det ett tydligt tecken på att din PC redan är infekterad. För att undvika virus så som detta så måste du komma ihåg att den vanligaste metoden för att sprida dem litar på falska varningar. Dessa varningar visar sig vanligtvis när folk surfar och informerar dem om tillgängliga uppdateringar eller gratis systemskanningar. Du kan erbjudas att ladda ner gratis uppdateringar till Java, Flash Player eller liknande program. Självklart så bör du aldrig falla för sådant eftersom du kan bli lurad att ladda ner Win 7 Antispyware 2014 virus till din PC istället. Vidare så bör du även vara extremt försiktig med misstänkta e-mail. Om ett e-mail är fullt av grammatiska fel eller stavfel så bör du ignorera och radera det från din inkorg. Om Win 7 Antispyware 2014 lyckas infektera ditt system så lägger det in sina egna registerändringar och filer på det så att det kan börja arbeta varje gång du startar om datorn. När det väl gjort det så börjar det visa falska systemskanningar och rapporter om tiotals påhittade virus. Till exempel:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Om du redan har övertygats om att du behöver licensen för Win 7 Antispyware 2014 för att ta bort dessa virus från ditt system så bör du tänka om. Dessa hot är påhittade och det enda riktiga viruset som gömmer sig i din dator är detta ´antispionprogram´.

Hur tar jag bort Win 7 Antispyware 2014?

Om du vill undvika Win 7 Antispyware 2014 virus så bör du ignorera alla misstänkta varningar som erbjuder dig något gratis eller att ladda ner en gratis skannare för att kolla ditt system. Självklart så bör även spam undvikas när du försöker förhindra infiltration av detta hot. Om det redan har dykt upp på din dator så rekommenderar vi dig starkt att undvika manuell borttagning eftersom det finns hundratals filer som är skapade av detta virus och som gömmer sig i systemet. Istället för att leta efter filerna manuellt bör du välja ett MANUELLT BORTTAGNINGSALTERNATIV. För detta bör du ladda ner ett pålitligt antispionprogram, uppdatera det och köra en full systemskanning. Om du behöver en detaljerad guide som förklarar detta så kan du läsa denna guide.

När du försöker ta bort Win 7 Antispyware 2014 så är våra rekommenderade program Reimage och SpyHunterCombo Cleaner eftersom de enkelt kan hitta varje gömd komponent som tillhör detta och andra cyberhot.

OBSERVERA! Som vi redan nämnt så kan Win 7 Antispyware 2014 försöka blockera installationen och aktiviteten hos säkerhetsprogram, inklusive SpyHunter och StopZilla. Om du inte kan ladda ner eller starta dem kan du prova dessa alternativ:

1. ATT ANVÄNDA SYSTEMÅTERSTÄLLNING FÖR ATT AVAKTIVERA VIRUSET:

 1. Klicka Start -> Alla Program -> Tillbehör -> Systemverktyg -> Systemåterställning.
 2. Så fort som fönstret Återställ systemfiler och inställningar dyker upp klickar du Nästa.
 3. Välj den återställningspunkt du vill ha och klicka Nästa.
 4. Klicka Avsluta för att bekräfta och vänta tills din PC startar om.
 5. Ladda nu ner Reimage och kör en full systemskanning efter att du uppdaterat det.

2. ATT STARTA OM I FELSÄKERT LÄGE MED NÄTVERK:

 1. Starta om din dator
 2. Så fort som din dator blir aktiv så ska du börja trycka F8 upprepade gånger tills du ser skärmen för Avancerade Startalternativ.
 3. Välj här Felsäkert Läge med Nätverk (använd piltangenterna för detta) och tryck Enter.
 4. Logga in som samma använder som du använder i normalt Windows-läge.
 5. Klicka nu på IE eller en annan webbläsares ikon och välj Kör Som eller Kör Som Administratör. Skriv in ditt administratörslösenord (om det behövs).
 6. Skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner ett program till ditt skrivbord. Starta det för att ta bort skadliga filer.

3. ATT SKAPA ETT GÄSTKONTO FÖR ATT SKANNA DATORN:

Om du har ett annat (gäst)användarkonto så kan du försöka köra en full systemskanning från det. Du behöver bara logga in på det och ladda ner Reimage för en full systemskanning. Du kan aktivera ditt gästkonto med hjälp av dessa steg:

 1. Klicka Start -> Kontrollpanelen och välj Användarkonton och Familjesäkerhet.
 2. Efter att ett nytt fönster visar sig klickar du på Lägg Till eller Ta Bort Användarkonton -> Gästkonto.
 3. Klicka nu på Sätt Igång och starta om din dator.
 4. Vänta nu tills du ser Windows inloggningsskärm och välj Gästkonto för att ladda ner rekommenderat antispionprogram.

4. ATT ANVÄNDA EN ANNAN PC FÖR ATT LADDA NER ANTISPIONPROGRAM:

 1. Ta en annan dator som inte är infekterad av detta virus och ladda ner Reimage eller SpyHunterCombo Cleaner till den.
 2. Efter att ha genomfört proceduren så för du över detta antiskadeprogram till en CD/DVD, extern hårddisk eller USB-minne.
 3. Samtidigt stänger du ner skadliga processer på din infekterade dator. För detta kan du använda denna guide.
 4. Sätt in det medium som du använde för antispionprogrammet, för över det till den infekterade PC´n och starta det.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Win 7 Antispyware 2014 ögonblicksbild
Win 7 Antispyware 2014 ögonblicksbild

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-win-7-antispyware-2014.html

Borttagning guider på andra språk