Allvarlighets skala:  
  (100/100)

Ta bort viruset ’You steal music I lock your PC’

| Typ: Program som stjäl

Viruset ’You steal music I lock your PC’ är ett farligt gisslanprogram som blockerar systemet så fort det infekterar en PC. Du måste ha hört talas om andra varianter av gisslanprogram, så som FBI virus, UK Police virus och liknande, som agerar identiskt. Men denna variant agerar inte som en regeringsmyndighet som rapporterar om diverse lagbrott och sen ber om betalning för ett böter via Ukash, Moneypak eller andra betalningssystem. Viruset ’You steal music I lock your PC’ blockerar hela systemet med en stor notifikation och lämnar det så. Om du infekteras med detta gisslanprogram och ditt system inte är fysiskt nåbart så måste du följa den detaljerade guiden nedan och ta bort Viruset ’You steal music I lock your PC’ från din dator.

HUR KAN JAG INFEKTERAS MED Viruset ’You steal music I lock your PC’

Viruset ’You steal music I lock your PC’ sprids precis som andra varianter av gisslanprogram. Om du vill förebygga dess infiltration så ska du hålla dig borta ifrån illegitima sidor och popup-annonser som vanligtvis dyker upp när man besöker dem. Vidare så rapporterar säkerhetsexperter om illasinnade email som även sprider sådana hot. Men som namnet indikerar så är det störst risk att råka ut för Viruset ’You steal music I lock your PC’ nör du laddar ner gratisprogram och spridprogram till din dator. Så fort det infiltrerar maskinen så modifierar viruset vissa PC-parametrar och stänger systemet. Om du försöker starta om maskinen så kommer du se att låsskärmen kommer fram efter två sekunder. Snälla håll dig borta från illasinnade webbsidor som är involverade i distributionen av detta gisslanprogram, och ta bort Viruset ’You steal music I lock your PC’ om du infekterats.

HUR TAR MAN BORT Viruset ’You steal music I lock your PC’?

När du försöker ta bort Viruset ’You steal music I lock your PC’ så bör du ta bort blockaden från din dator. Kolla om du kan starta om datorn i Felsäkert Läge med Nätverke eller Kommandotolk, och följ dessa steg:

1. Ta en annan maskin och ladda ner Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller ett annat pålitligt antiskadeprogram.
2. Uppdatera programmet och för över det till ett USB-minne eller en CD.
3. Starta samtidigt om den infekterade datorn i Felsäkert Läge med Kommandotolk och sätt i USB-minnet.
4. Starta återigen om datorn som infekterats med Viruset ’You steal music I lock your PC’ och kör en full systemskanning.

* Användare som infekterats med gisslanprogram kan fortfarande komma åt andra konton i Windows. Om ett av dessa konton har administratörrättigheter så bör du vara kapabel att starta ett antiskadeprogram.

* Försök att neka Flash för att få gisslanprogrammet att sluta fungera som tänkt. För att avaktivera Flash, gå till Macromedias support och välj ’Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter att ha gjort det, kör en full systemskanning med antiskadeprogram.

* Manuell borttagning av Viruset ’You steal music I lock your PC’:

  • Starta om din infekterade dator i Felsäkert Läge med Kommandotolk för att avaktivera Viruset ’You steal music I lock your PC’.
  • Kör Regedit
  • Sök efter WinLogon Entries och skriv ner alla filer som inte är explorer.exe eller blanka. Ersätt dem med explorer.exe.
  • Sök i registret efter de filer du skrev ner och radera registernycklarna som refererar till dem.
  • Starta om och kör en full systemskanning med uppdaterat Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes för att ta bort kvarvarande virusfiler.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-you-steal-music-i-lock-your-pc-virus.html

Borttagning guider på andra språk


Din åsikt om ’You steal music I lock your PC’ virus