Ta bort viruset yeabests.cc (Borttagningsinstruktioner) - jan 2021 uppdatering

av Ugnius Kiguolis - - | Typ: Webbläsarkapare

yeabests.cc Borttagningsguide för virus

Vad är Viruset Yeabests.cc?

Viruset Yeabests.cc och TopYea Search. Vad är skillnaderna?

yeabests.cc virus

Liknande TopYea Search verkar viruset Yeabests.cc som en traditionell söksida. Den kan enkelt övertyga dig om att den är en pålitlig sökmotor som är fylld med användbara länkar till dina favoritsidor.

Har du dock någonsin trott att denna sökmotor kan användas för att marknadsföra osäkra webbplatser och tvivelaktiga program? Vi gissar att svaret är ”nej”. Omdirigeringsproblem från Yeabests.cc kan dessutom följas av insamlingen av din personligt icke-identifierbara information.

Genom att bevaka information om folks mest besökta webbplatser, deras sökningar och liknande data, kan denna wbebläsarkapare få förmågan att känna till dina intressen och välja ut iögonfallande annonser. Notera att du via dessa annonser kan luras att besöka osäkra webbplatser som vill installera skadeprogram på din dator. Det är därför Utanvirus.se:s säkerhetsefterforskare rekommenderar att du undviker viruset Yeabests.cc. Om du vill ta bort det ska du skanna din PC med ReimageIntego.

Om du är en uppmärksam internetanvändare har du kanske märkt att Yeabests.cc tillhandahåller dig med möjligheten att få åtkomst till shopping- och spelsidor direkt från dess sida. Denna funktionalitet kan dock visa sig vara rätt skadlig snarare än fördelaktig. Detta eftersom denna webbläsarkapare är avskydd på grund av Yeabests.cc:s omdirigeringsförmåga.

Om du lockas att gå till webbplatser från applattformen som visas på sidan, kan du möjligtvis hamna på sidan du vill åt efter flertalet omdirigeringar till sidor med annonser, spel eller till och med pornografi. Trots att de förstnämnda sidorna kan vara relativt harmlösa, kan den senare orsaka skador på din dator. Vissa omdirigeringssidor missvisar användare och skickar dem till andra webbplatser som ”förbättrats” med destruktiva skadeprogram och virus.

yeabests.cc virus

Kaparen Yeabests.cc kan även vara skadlig eftersom detta PUP samlar in PIII (personligt icke-identifierbar information). Denna består av dina sökningar, besökta webbplatser, datan som skrivs in i operativssystemet samt geografisk plats. Denna data kan hamna his tredje parter som vill visa sina annonser för dig.

När de får tag på den analyserar de informationen. Vidare genererar bluffmakare nya annonser som är specifikt designade för specifika användare, och som matchar deras personliga preferenser och intressen. Beroende på antalet klick från dess pay-per-view-annonser får upphovsmakarna sedan ansenliga intäkter. Om du inte gillar att konstant vara övervakad bör du ta bort Yeabests.cc omedelbart.

Hur infekterar Yeabests min dator?

Om du inte besökt den officiella webbplatsen för detta PUP är det mest troligt att det har infiltrerat din dator via gratisprogram. Försök att komma ihåg huruvida du installerat en ny ljuduppspelare. Då kanske du kommer ihåg att det fanns en liten add-on vid namn ”Yeabests.cc”.

Efter installationsprocessen gjorde denna webbläsarkapare sig hemma på din dator. Detta är ett vanligt misstag som otaliga användare råkar ut för över hela världen. De flesta av dem hävdar att de inte har tid att läsa installationsinstruktioner, men som du kan se tar det avsevärt mer tid att bli av med de resulterande skadeprogrammen.

Om du vill förebygga att webbläsarkapare rotar runt i din dator ska du notera följande tips som vi ska dela med oss av. Först ska du välja ”Anpassad” installation snarare än ”Rekommenderad”. Se därefter till att avbocka alla onödiga, förmarkerade applikationer.

Borttagningsinstruktioner för Yeabests.cc

Om du är intresserad av borttagningsalternativen ska du först ta en titt på de manuella riktlinjerna. Se till att inte missa några detaljer, för annars kan affilierade filer tillhörande viruset Yeabests.cc lämnas kvar. Risken för att denna kapare och PUP kommer tillbaka ökas då kraftigt. Alternativt kan du installera en antispionapplikation för att ta bort Yeabests.cc.

Detta kommer garantera att denna kapare helt elimineras. Denna mjukvara kommer väl till hands när man ska handskas med just denna oönskade applikationer, men även för andra typer av skadeprogram. Avslutningsvis vill vi råda dig att hålla dig till legitima och pålitliga Google eller Bing, snarare än att välja de mycket osäkra alternativen.

Du kan bli av med virusskada med hjälp av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner och Malwarebytes är rekommenderade för att upptäcka potentiellt oönskad programvara och virus samt alla deras filer och registerposter som är relaterade till dem.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Manuell yeabests.cc Borttagningsguide för virus

Ta bort yeabests.cc från system med Windows

 1. Klicka Start Control Panel Programs and Features (om du är användare av Windows XP, klicka på Add/Remove Programs). Klicka 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (om du är användare av 'Windows XP', klicka på 'Add/Remove Programs').
 2. Om du är en användare av Windows 10 / Windows 8 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Quick Access Menu dyker upp, välj Control Panel och Uninstall a Program. Om du är en användare av 'Windows 10 / Windows 8' så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När 'Quick Access Menu' dyker upp, välj 'Control Panel' och 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstallera yeabests.cc och relaterade program
  Leta här efter yeabests.cc eller andra nyligen installerade misstänksamma program.
 4. Avinstallera dem och klicka OK för att spara dessa ändringar. Högerklicka på alla misstänksamma saker och välj 'Uninstall'

Ta bort yeabests.cc från system med Mac OS X

 1. Om du använder OS X så klickar du på knappen Go i det övre högra hörnet och väljer Applications. Klicka på 'Go' och välj 'Applications'
 2. Vänta tills du ser mappen Applications och leta efter yeabests.cc eller andra misstänkta program i den. Högerklicka nu på alla sådana objekt och välj Move to Trash. Klicka på varje skadligt objekt och välj 'Move to Trash'

Ta bort yeabests.cc-virus från Microsoft Edge

Återställ Microsoft Edge-inställningar (Metod 1):

 1. Öppna Microsoft Edge och klicka på More (tre punkter i det översta högra hörnet av skärmen).
 2. Klicka på Settings för att öppna upp fler alternativ.
 3. Så fort Settings-fönstret visas, klicka på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå till Inställningar och välj 'Choose what to clear'
 4. Här väljer du allt som du vill ta bort och klickar på Clear. Välj 'Clear'-knappen
 5. Högerklicka nu på Start-knappen (Windows-loggan). Här ska du välja Task Manager Öppna startmenyn och välj 'Task Manager'
 6. När du är inne på Processes-fliken, söker du efter Microsoft Edge.
 7. Högerklicka på den och välj alternativet Go to details. Om du inte kan se alternativet Go to details, klickar du på More details och upprepar föregående steg. Högerklicka på 'Microsoft Edge' och välj 'Go to details' Välj 'More details' om alternativet 'Go to details' inte dyker upp
 8. När Details-fliken dyker upp, letar du upp varje post som har namnet Microsoft Edge i sig. Högerklicka på varje sådan post och välj End Task för att radera dessa. Leta upp Microsoft Edge-poster och välj 'End Task'

Att återställa Microsoft Edge-webbläsaren (Metod 2:

Om du inte lyckas med Metod 1, måste du använda en avancerad Edge-återställningsmetod.

 1. Obs: du måste säkerhetskopiera din data innan du använder denna metod.
 2. Hitta denna mapp på din dator: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Välj varje post som är sparad på denna och högerklicka med musen. Sedan alternativ Delete. Gå till Microsoft Edge-mappen på din dator, högerklicka på varje post och klicka på 'Delete'
 4. Klicka på Start-knappen (Windows-loggan) och skriv in window power på raden Search my stuff.
 5. Högerklicka på Windows PowerShell-posten och välj Run as administrator. Leta upp Windows PowerShell, högerklicka på det och välj 'Run as administrator'
 6. Så fort fönstret Administratör: Windows PowerShell dyker upp, klistra in detta meddelande efter PS C:\WINDOWS\system32> och tryck Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopiera och klistra in det begärda kommandot och tryck på 'Enter'

När du gjort dessa steg, bör yeabests.cc vara borttagen från din Microsoft Edge-webbläsare.

Ta bort yeabests.cc från Mozilla Firefox (FF)

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna Mozilla Firefox, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Add-ons Extensions. Klicka på menyikonen och välj 'Add-ons'
 2. Välj här yeabests.cc och andra tvivelaktiga insticksprogram. Klicka Remove för att radera dessa. Välj 'Extensions' och leta efter skadliga saker. Klicka 'Remove' för att göra dig av med dem alla
 3. Återställ Mozilla Firefox
  Klicka på menyn för Firefox i det övre vänstra hörnet och klicka på frågetecknet. Välj här Troubleshooting Information. Klicka på menyikonen och sedan på '?'. Välj 'Troubleshooting Information'
 4. Du kommer nu att se meddelandet Reset Firefox to its default state med knappen Reset Firefox Klicka denna knapp flera gånger för att slutföra borttagningen av yeabests.cc. Klicka på knappen 'Reset Firefox' ett par gånger

Ta bort yeabests.cc från Google Chrome

 1. Radera skadliga insticksprogram
  Öppna Google Chrome, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Tools Extensions. Klicka på menyikonen. Välj 'Tools' och 'Extensions'
 2. Välj här yeabests.cc och andra skadliga insticksprogram, och välj skräpikonen för att radera dessa. Leta efter skadliga saker och radera dem alla genom att klicka på Papperskorgen
 3. Klicka på menyikonen igen och välj Settings Manage Search engines under sektionen Search. När du är i 'Settings', välj 'Manage search engines...'
 4. När du är i Search Engines... så tar du bort skadliga söksidor. Du bör endast lämna Google eller ditt föredragna domännamn. Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser
 5. Återställ Google Chrome
  Klicka på menyikonen i det övre högra hörnet i din Google Chrome och välj Settings.
 6. Skrolla ner till slutet av sidan och klicka på Reset browser settings. När du är i 'Settings', skrolla ner till knappen 'Reset browser settings' och klicka på den
 7. Klicka Reset för att bekräfta denna handling och slutföra borttagningen av yeabests.cc. Klicka på knappen 'Reset' för att slutföra borttagningen

Ta bort yeabests.cc från Safari

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menyn i det övre vänstra hörnet. När du gjort det, välj Preferences. Klicka på 'Safari' och välj 'Preferences'
 2. Välj här Extensions och leta efter yeabests.cc och andra misstänkta objekt. Klicka på knappen Uninstall för att göra dig av med dem. Gå till 'Extensions' och avinstallera skadliga add-ons
 3. Återställ Safari
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen i det övre vänstra hörnet. Välj här Reset Safari.... Klicka på 'Safari' och välj 'Reset Safari...'
 4. Du kommer nu se ett detaljerat dialogfönster fyllt med återställningsalternativ. Alla dessa alternativ är vanligtivs ibockade, men du kan specificera vilka av dem du vill återställa. Klicka på knappen Reset för att färdigställande borttagningsprocessen för yeabests.cc. Välj alla alternativ och klicka på knappen 'Reset'

Efter att ha avinstallerat detta potentiellt oönskade program (PUP) och fixat alla dina webbläsare så rekommenderar vi att du skannar ditt PC-system med ett välrenommerat antispionprogram. Detta kommer hjälpa dig att bli av med yeabests.cc registerspår och även att identifiera relaterade parasiter och möjliga skadeprogramsinfektioner på din dator. För detta kan du använda vår högt betygsatta skadeprogramsborttagare: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk