Allvarlighets skala:  
  (10/100)

Ta bort viruset www-searching.com

12

Vad bör jag veta om www-searching.com?

www-searching.com kan dyka upp som din startsida, förvalda sökmotor och sida vid ny flik utan att be om tillåtelse. Vidare kan den förhindra alla dina försök att ersätta den med Google, Bing eller Yahoo eftersom det är en mycket misstänkt applikation som kategoriseras som en webbläsarkapare. Om du beslutar att ignorera dessa ändringar och vill behålla denna sökmotor i Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer och andra webbläsare, kommer du märka hur irriterande det är. Notera att viruset www-searching.com visar sponsrade sökresultat, irriterande popup-annonser och liknande innehåll när folk surfar på webben. Vidare kan det bevaka dina sökaktiviteter och samla in personligt identifierbar information, såsom söktermer, inskriven data, sett innehåll och så vidare.

Omdirigeringar från www-searching.com till specifika webbsidor genomförs av en allvarlig anledning – att marknadsföra dessa webbplatser. Genom att göra detta vill utvecklarna tjäna pengar. Det finns dock inga garantier för att de sponsrade länkarna är harmlösa och inte kommer leda till att du infiltreras av allvarliga virus. Vissa av dem kan lura dig att ladda ner andra potentiellt oönskade eller till och med skadliga program till din dator, så du bör överväga att skanna din dator med ett pålitligt antispionprogram om omdirigeringar till www-searching.com har stört dig under en tid. Om så är fallet rekommenderar vi att du använder  SpyHunter, vilket har hjälpt personer med att eliminera annonsprogram, webbläsarkapare och liknande potentiellt oönskade program.

www-searching.com hijacker 

Vilka metoder används för att sprida www-searching.com?

Det finns hundratals eller till och med tusentals söksidor som vill komma in i datorer och börja användas som söksidor och startsidor. De flesta är dock informerade om de olika riskerna som okända sökmotorer kan orsaka, och håller sig därför till Google, Bing och Yahoo. Du bör följa samma exempel om du vill bibehålla din cybersäkerhet och hålla dig borta från osäkra webbplatser. På tal om www-searching.com bör du notera att det tillhör kategorin webbläsarkapare och att det inte är rekommenderat att använda. Det kan orsaka nedsaktningar av systemet, omdirigeringar till misstänkta webbsidor, öka systemets sårbarhet och till och med börja bevaka dig. Om du redan har lagt märke till modifikationer av din DNS-inställningar i Google Chrome, Mozilla Firefox och Internet Explorer bör du inte ignorera detta, utan försäkra att du gör dig av med denna kapare till fullo. För att undvika infiltration av såna här och liknande PUP:s i framtiden bör du ha i åtanke att de oftast kommer med gratisprogram och spridprogram. Om du väljer Avancerad eller Anpassad installation och bevakar hela processen noggrant för att välja bort ‘ytterligare komponenter’ såsom tillägget www-searching.com. Denna distributionsmetod är utbrett använd idag, så var försiktig och undvik att installera gratis mjukvara över huvud taget. Annars ska du vara försiktig.

Borttagning av www-searching.com:

Om du vill ta bort viruset www-searching.com från din dator eftersom det kommit in utan din tillåtelse har du två olika alternativ. Du kan antingen använda en guide för manuell borttagning som ges nedan eller köra en full systemskanning med ett uppdaterat antispionprogram. Denna metod anses vara pålitligare eftersom den möjliggör för dig att se till att alla komponenter som är relaterade till denna webbläsarkapare tas bort. För detaljerade instruktioner ska du ta en titt nedan och komma ihåg att vara väldigt försiktig när du genomför de manuella borttagningsstegen! Du bör leta efter Search Module, Search Module Plus och liknande objekt!

Du kan ta bort www-searching.com automatiskt med hjälp av ett av dessa program: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Vi rekommenderar dessa applikationer eftersom de enkelt kan radera potentiellt oönskade program och virus med alla deras filer samt relaterade registerändringar.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Viruset www-searching.com, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
SpyHunter rekommenderas för att avinstallera Viruset www-searching.com. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren SpyHunter.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av SpyHunter.

Om du beslutat att välja ett annat antispionprogram ska du avinstallera SpyHunter från din dator.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus är det rekommenderade programmet för att avinstallera Viruset www-searching.com. 

Du bör bekräfta med gratisversionen att man hittar den nuvarande versionen av parasiten.
mer än 40 000 000 nedladdningar!
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testat Malwarebytes Anti Malware's effektivitet vid brottagning av Viruset www-searching.com (2015-10-17)
Reimage
Vi har testat Reimage's effektivitet vid brottagning av Viruset www-searching.com (2015-10-17)
Viruset www-searching.com ögonblicksbild
Viruset www-searching.com ögonblicksbild
Snabbmeny: Manuell www-searching.com Borttagningsguide för virus
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort www-searching.com från system med Windows 7 / Vista / XP

 • Klicka Start Control Panel Programs and Features (om du är användare av Windows XP, klicka på Add/Remove Programs).

Ta bort www-searching.com från system med Windows 10 / Windows 8

 • Om du är en användare av Windows 10 / Windows 8 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Quick Access Menu dyker upp, välj Control Panel och Uninstall a Program.
Avinstallera www-searching.com och relaterade program
 • Leta här efter www-searching.com eller andra nyligen installerade misstänksamma program.
 • Avinstallera dem och klicka OK för att spara dessa ändringar.
Högerklicka på alla misstänksamma saker och välj 'Uninstall' Ta bort www-searching.com från Windows genvägar
 • Högerklicka på genvägen för Mozilla Firefox och välj Properties.
Högerklicka på webbläsarens ikon och välj 'Properties'
 • Gå till fliken för Shortcut och titta i fältet Target. Radera skadliga URL-adresser som är relaterade till ditt virus.
Välj fliken 'Shortcut' och radera 'http://isearch.babylon.com...' eller andra misstänksamma URL-adresser

Upprepa stegen som ges ovan med alla dina webbläsares genvägar, inklusive Internet Explorer och Google Chrome.

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort www-searching.com från system med Mac OS X

Om du använder OS X så klickar du på knappen Go i det övre högra hörnet och väljer Applications.

Klicka på 'Go' och välj 'Applications'

Vänta tills du ser mappen Applications och leta efter www-searching.com eller andra misstänkta program i den. Högerklicka nu på alla sådana objekt och välj Move to Trash.

Klicka på varje skadligt objekt och välj 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort www-searching.com från Internet Explorer (IE)

Ta bort farliga add-ons
 • Öppna Internet Explorer, klicka på Kugghjulsikonen (IE meny) i det övre högra hörnet i webbläsaren och välj Manage Add-ons.
Klicka på menyikonen och välj 'Manage add-ons'
 • Du kommer att se ett Manage Add-ons fönster. Leta här efter www-searching.com och andra misstänksamma insticksprogram. Avaktivera dessa genom att klicka Disable:
Högerklicka på varje skadlig sak och välj 'Disable' Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
 • Klicka på kugghjulsikonen (meny) i det övre högra hörnet av webbläsaren och välj Internet Options. Stanna i fliken General.
 • Ta här bort skadliga URL-adresser och skriv in ett domännamn som du föredrar. Klicka Apply för att spara ändringar.
Radera skadliga URL-adresser, skriv in ditt föredragna domännamn och klicka på 'Apply' för att spara ändringar Återställ Internet Explorer
 • Klicka på kugghjulsikonen (meny) igen och välj Internet options. Gå till fliken Advanced.
 • Välj här Reset.
 • I det nya fönstret kollar du Delete personal settings och väljer Reset igen för att slutföra borttagning av www-searching.com.
Gå till fliken 'Advanced' och klicka på knappen 'Reset'. Välj nu 'Delete personal settings' och klicka på knappen 'Reset' igen
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort www-searching.com från Mozilla Firefox (FF)

Ta bort skadliga tillägg
 • Öppna Mozilla Firefox, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Add-ons Extensions.
Klicka på menyikonen och välj 'Add-ons'
 • Välj här www-searching.com och andra tvivelaktiga insticksprogram. Klicka Remove för att radera dessa.
Välj 'Extensions' och leta efter skadliga saker. Klicka 'Remove' för att göra dig av med dem alla Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
 • Klicka på menyn (övre högra hörnet), välj Options General.
 • Radera här skadliga URL-adresser och skriv in en föredragen webbsida, eller klicka Restore to default.
 • Klicka OK för att spara dessa ändringar.
När du är i fliken 'General' så ska du radera skadliga URL-adresser från sektionen 'Home Page' eller klicka på knappen 'Restore to Default'. Klicka på 'OK' för att spara ändringarna Återställ Mozilla Firefox
 • Klicka på menyn för Firefox i det övre vänstra hörnet och klicka på frågetecknet. Välj här Troubleshooting Information.
Klicka på menyikonen och sedan på '?'. Välj 'Troubleshooting Information'
 • Du kommer nu att se meddelandet Reset Firefox to its default state med knappen Reset Firefox Klicka denna knapp flera gånger för att slutföra borttagningen av www-searching.com.
Klicka på knappen 'Reset Firefox' ett par gånger
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort www-searching.com från Google Chrome

Radera skadliga insticksprogram
 • Öppna Google Chrome, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Tools Extensions.
Klicka på menyikonen. Välj 'Tools' och 'Extensions'
 • Välj här www-searching.com och andra skadliga insticksprogram, och välj skräpikonen för att radera dessa.
Leta efter skadliga saker och radera dem alla genom att klicka på Papperskorgen Ändra din startsida och föredragna sökmotor om de ändrats av ditt virus
 • Klicka på menyikonen och välj Settings.
 • Leta här efter Open a specific page or set of pages under alternativet On startup och klicka på Set pages.
Efter att ha klickat på menyn och 'Settings', välj $s
 • Du bör nu se ett annat fönster. Radera här skadliga söksidor och skriv in en som du vill använda som din startsida.
Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser
 • Klicka på menyikonen igen och välj Settings Manage Search engines under sektionen Search.
När du är i 'Settings', välj 'Manage search engines...'
 • När du är i Search Engines... så tar du bort skadliga söksidor. Du bör endast lämna Google eller ditt föredragna domännamn.
Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser Återställ Google Chrome
 • Klicka på menyikonen i det övre högra hörnet i din Google Chrome och välj Settings.
 • Skrolla ner till slutet av sidan och klicka på Reset browser settings.
När du är i 'Settings', skrolla ner till knappen 'Reset browser settings' och klicka på den
 • Klicka Reset för att bekräfta denna handling och slutföra borttagningen av www-searching.com.
Klicka på knappen 'Reset' för att slutföra borttagningen
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort www-searching.com från Safari

Ta bort skadliga tillägg
 • Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menyn i det övre vänstra hörnet. När du gjort det, välj Preferences.
Klicka på 'Safari' och välj 'Preferences'
 • Välj här Extensions och leta efter www-searching.com och andra misstänkta objekt. Klicka på knappen Uninstall för att göra dig av med dem.
Gå till 'Extensions' och avinstallera skadliga add-ons Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
 • Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen. Välj här Preferences som den visades tidigare och välj General.
 • Titta här på fältet Homepage. Om det ändrats av www-searching.com tar du bort den oönskade länken och skriver in en som du vill använda för dina sökningar. Kom ihåg att inkludera "http://" innan du skriver in adressen för sidan.
När du är i 'General' raderar du skadliga URL-adresser och skriver in ditt önskade domännamn Återställ Safari
 • Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen i det övre vänstra hörnet. Välj här Reset Safari....
Klicka på 'Safari' och välj 'Reset Safari...'
 • Du kommer nu se ett detaljerat dialogfönster fyllt med återställningsalternativ. Alla dessa alternativ är vanligtivs ibockade, men du kan specificera vilka av dem du vill återställa. Klicka på knappen Reset för att färdigställande borttagningsprocessen för www-searching.com.
Välj alla alternativ och klicka på knappen 'Reset'

Komplett borttagning av www-searching.com virus

Efter att ha avinstallerat detta potentiellt oönskade program (PUP) och fixat alla dina webbläsare så rekommenderar vi att du skannar ditt PC-system med ett välrenommerat antispionprogram. Detta kommer hjälpa dig att bli av med www-searching.com registerspår och även att identifiera relaterade parasiter och möjliga skadeprogramsinfektioner på din dator. För detta kan du använda vår högt betygsatta skadeprogramsborttagare: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Borttagning guider på andra språkGilla oss på Facebook