Allvarlighets skala:  
  (10/100)

Ta bort viruset Piesearch.com

123

Vad bör jag komma ihåg om Piesearch.com?

Piesearch.com är en söksida som försöker tävla med andra välrenommerade sökmotorer. Även fast det verkar som en normal sökmotor bör du dock genomföra lite efterforskningar om den, och vi är rätt säkra på att du kommer hitta många negativa omdömen relaterade till denna sökmotor. Diverse säkerhetsaktörer har gått med på att stämpla denna söksida som en ‘webbläsarkapare’ och ett ‘potentiellt oönskat program’ (PUP) på grund av flera viktiga anledningar.

Först av allt har man lagt märke till att det inte är möjligt att ladda ner/installera kaparen Piesearch.com på datorer som en individuell applikation, eftersom den alltid sprids i mjukvarupaket. Det betyder att du direkt efter installations av en mediaspelare, PDF-skapare, nedladdningsassistent eller annan gratisapplikation kan märka att dina webbläsarinställningar och sökmotor har ändrats till denna sida. Det första du lägger märke till när du surfar med denna söksida är Piesearch.coms omdirigeringsproblem. Oavsett att det verkar som att den ger sökresultat från Google, bör du inte lita på dem eftersom de sponsras av tredje parter, vilket betyder att de är fulla med sponsrade länkar till affilierade webbsidor. Detta kan tydligt ses om du söker efter samma sak direkt i Google och sedan i viruset Piesearch.com. Var försiktig eftersom denna sökmotor kan visa länkar till opålitliga eller till och med osäkra tredjepartsdomäner. Föresten kan denna kapare vara riskabel eftersom den kan använda spårningskakor och kontinuerligt spionera på dig i syfte att få reda på mer om dina surfvanor och dränka dig med skräddarsydda annonser. Sist men inte minst kan denna tvivelaktiga sökmotor försämra din webbläsares prestanda och orsaka kontinuerliga krascher.

Vill du att allt detta ska hända? Förmodligen inte. Så ditt uppdrag är att ta bort viruset Piesearch.com så fort som möjligt. Bäst för detta är att använda SpyHunter eller ett annat välrenommerat antispionprogram.

the main page of Piesearch virus 

Distributionsmetoder för spridning av webbläsarkapare:

Hur kan Piesearch.com kapa din dator? Det är känt att den kan komma in med eller utan ditt godkännande. När den gjort det gör den sig hemma i alla dina webbläsare (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari) och kan ersätta din förvalda sökmotor, startsida och sida vid ny flik. Om du vill undvika denna tvivelaktiga sökmotor måste du hålla koll på följande distributionstekniker:

  • Missvisande annonsering: Omdirigeringsproblemet Piesearch och liknande problem kan börja störa dig efter att du fallit för en missvisande webbsida som hävdar att denna sökmotor är väldigt pålitlig och professionell. Det finns faktiskt tiotals olika sidor som marknadsför misstänkta sökmotorer som användbara verktyg. Snälla var försiktig med dme.
  • Bundling. Denna distributionsmetod involverar gratisprogram och spridprogram som fylls med add-ons, insticksprogram, verktygsrader och tillägg från tredje part. Om du inte bevakar installationen av gratisprogram kan du luras att installera denna webbläsarkapare som din förvalda sökmotor eller startsida. För att undvika detta måste du välja Avancerad eller Anpassad installation och försiktigt bevaka hela installationsprocessen.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Viruset Piesearch.com, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
SpyHunter rekommenderas för att avinstallera Viruset Piesearch.com. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren SpyHunter.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av SpyHunter.

Om du beslutat att välja ett annat antispionprogram ska du avinstallera SpyHunter från din dator.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus är det rekommenderade programmet för att avinstallera Viruset Piesearch.com. 

Du bör bekräfta med gratisversionen att man hittar den nuvarande versionen av parasiten.
mer än 40 000 000 nedladdningar!
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testat Malwarebytes Anti Malware's effektivitet vid brottagning av Viruset Piesearch.com (2015-11-23)
Reimage
Vi har testat Reimage's effektivitet vid brottagning av Viruset Piesearch.com (2015-11-23)

Borttagning guider på andra språkGilla oss på Facebook