Allvarlighets skala:  
  (99/100)

Viruset Nacionalni Preiskovalni Urad. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Ugnius Kiguolis - - | Typ: Program som stjäl

Viruset Nacionalni Preiskovalni Urad är en farlig cyberinfektion som tillhör kategorin gisslanprogram. Det attackerar PC-användare som lever i Slovenien och blockerar systemen med en missvisande varning, skriven på detta språk. Om du är intresserad av gisslanprogram lär du veta hur detta virus fungerar och vad det är ute efter. Du kan identifiera det på dess falska notifikation som hävdar: ”POZOR! Vaš računalnik je blokiran iz varnostnih razlogov nižje”. Det betyder: ”OBSERVERA! Din dator har blockerats av säkerhetsskäl som listas nedan”. Vänligen ignorera denna varning om du ser den på din PC:s skrivbord eftersom den är falsk och endast vill en sak – att få dig att betala en bot för att avblockera systemet. I verkligheten är det bara borttagning av viruset som kan åstadkomma detta.

HUR INFEKTERADES JAG AV viruset Nacionalni Preiskovalni Urad?

Viruset Nacionalni Preiskovalni Urad dyker upp när din dator infekteras av ett annat virus, känt som Trojan.Lockscreen. Denna parasit används av cyberbrottslingar för att blockera systemet och ladda ner skadliga filer till PC:n ifråga. Om du vill undvika detta hot måste du hålla dig borta från skadliga webbsidor, såsom de som är fyllda med vuxet innehåll. En annat metod som aktivt används för att sprida viruset Nacionalni Preiskovalni Urad involverar missvisande e-postmeddelanden. Om du mottar e-post från en okänd avsändare bör du bara ignorera det och aldrig ladda ner dess bifogningar till din maskin, eftersom detta kan infektera dem med en trojan. Så fort det kommer in så blockerar viruset Nacionalni Preiskovalni Urad systemet och börjar visa sin egen varning varje gång du startar om datorn. Snälla tro INTE på denna, oavsett hur pålitlig den ser ut. Du måste ta bort viruset Nacionalni Preiskovalni Urad DIREKT.

HUR TAR MAN BORT viruset Nacionalni Preiskovalni Urad?

Om din PC har blockerats av viruset Nacionalni Preiskovalni Urad ska du skanna datorn med ett uppdaterat antispionprogram och ta bort skadliga filer från systemet. Om din maskin blockerats ska du följa dessa steg för att avblockera den:

* Metod med USB-minne:

1. Ta en annan maskin och använd den för att ladda ner Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.
2. Uppdatera programmet och för över det till ett USB-minne eller en vanlig CD-skiva.
3. Samtidigt startar du om din infekterade maskin i Felsäkert Läge med Kommandotolk och sätter in USB-minnet.
4. Starta återigen om datorn med viruset Nacionalni Preiskovalni Urad och kör en full systemskanning.

* Användare som infekterats med viruset Nacionalni Preiskovalni Urad har fortfarande åtkomst till andra konton i sina Windowssystem. Om ett av dessa konton har administratörsrättigheter bör du vara kapabel att starta ett antiskadeprogram.

* Försök att neka Flash för att få gisslanprogrammet att sluta fungera som tänkt. För att avkativera Flash går du till Macromedias support och väljer ‘Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter att ha gjort det kör du en full systemskanning med ett antiskadeprogram.

* Manuell borttagning av viruset Nacionalni Preiskovalni Urad:

  • Starta om din infekterade PC i ‘Felsäkert Läge med Kommandotolk’ för att avaktivera detta virus (detta bör fungera med alla versioner av detta hot).
  • Kör Regedit
  • Sök efter WinLogon Entries och skriv ner alla filer som inte är explorer.exe eller blanka. Ersätt dem med explorer.exe.
  • Sök i registret efter de filer du skrev ner och radera registernycklar som refererar till filerna.
  • Starta om och kör en full systemskanning med uppdaterat Reimage för att ta bort kvarvarande virusfiler. Du kan även använda Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Viruset Nacionalni Preiskovalni Urad ögonblicksbild
Viruset Nacionalni Preiskovalni Urad ögonblicksbild

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-poliisihallituksen-virus.html

Borttagning guider på andra språk