Allvarlighets skala:  
  (95/100)

Ta bort viruset CryptoWall 2.0

123

Kort information om gisslanprogramsvirus:

Gisslanprogram är en typ av virus. När det infekterat ett offers dator låser det en stor del av offrets filer genom att kryptera dem. Som ett resultat kan offret inte öppna dessa filer, vilket gör dem oanvändbara. Virus lämnar ett meddelande i varje mapp som innehåller krypterade filer. Det kan sparas som en .png, .html eller .txt. Detta meddelande säger att filerna har krypterats och att du måste betala en lösensumma för att få tillbaka dem.

Gisslanprogrammet CryptoWall 2.0 beskrivning:

CryptoWall 2.0 är den andra fasen av det ökända viruset CryptoWall. CryptoWall har släppt flera version av det – CryptoWall, CryptoWall 3.0 och CryptoWall 4.0. Detta virus tillhör kategorin gisslanprogram. Som ett gisslanprogram agerar det som en trojan och infekterar offrets dator samtidigt som det låtsas vara något annat. Det krypterar data som förvaras på datorn med krypteringsmetoden RSA. När filerna krypterats kan det vara väldigt svårt att få tillbaka dem. Denna version av CryptoWall skiljer sig från tidigare versioner eftersom den når sina servrar genom Tor-nätverket, vilket hjälper till att gömma dessa kommando/kontrollkanaler.

Dessa gisslanprogram krypterar filerna och lämnar ett meddelande till dig, som inkluderar instruktioner om hur du återfår dina filer. Det ger dig en tydlig deadline för att betala lösensumman. Om du inte betalar innan detta datum kommer lösensumman ökas. Vanligtvis är den första summan som CryptoWall 2.0 ber om upp till $500 eller €500. Detta virus ber dig betala lösensumman via systemet Bitcoin. I utbyte lovar det att tillhandahålla dig med avkrypteringsnyckeln, som ska låsa upp och återge dig åtkomst till dina filer. Det är dock inte särskilt troligt att cyberbrottslingar kommer hjälpa dig få tillbaka dina filer, så vi rekommenderar starkt att INTE betala lösensumman.

Om din dator har infekterats med CryptoWall 2 bör do omedelbart ta åtgärder för att eliminera denna infektion från ditt system. Du måste ta bort det för att stoppa dess kryptering av dina filer och blockera dess väg mot andra skadliga aktiviteter – detta virus kan installera andra infektioner på datorn, så risken för att din dator ska skadas växer för varje minut som CryptoWall 2.0 är installerat. Vi rekommenderar starkt att du tar bort detta virus med antiskadeprogrammet SpyHunter.

Message from CryptoWall 2.0

Hur infekterade CryptoWall 2.0 min dator?

CryptoWall 2.0 sprids precis som andra versioner av CryptoWall via infekterade e-postmeddelanden. Det är därför du måste vara extremt försiktig när du öppnar e-post från okända avsändare. Öppna eller installera ALDRIG bifogningar från sådana e-postmeddelanden, oavsett hur säkra de kan se ut. Undvik framförallt att öppna innehåll som hamnat i mapparna Spam eller Skräp i din e-postklient. Vidare ska du undvika att surfa på misstänkta webbsidor som verkar opålitliga eller innehåller stora mängder annonser – det finns en risk att du av misstag laddar ner och installerar ett infekterat program. För att undvika sådana oväntade installationer bör du säkra din dator och köra ett pålitligt säkerhetsprogram på den.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Viruset CryptoWall 2.0, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
SpyHunter rekommenderas för att avinstallera Viruset CryptoWall 2.0. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren SpyHunter.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av SpyHunter.

Om du beslutat att välja ett annat antispionprogram ska du avinstallera SpyHunter från din dator.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus är det rekommenderade programmet för att avinstallera Viruset CryptoWall 2.0. 

Du bör bekräfta med gratisversionen att man hittar den nuvarande versionen av parasiten.
mer än 40 000 000 nedladdningar!
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testat Malwarebytes Anti Malware's effektivitet vid brottagning av Viruset CryptoWall 2.0 (2015-12-13)
Reimage
Vi har testat Reimage's effektivitet vid brottagning av Viruset CryptoWall 2.0 (2015-12-13)

Borttagning guider på andra språkGilla oss på Facebook