Allvarlighets skala:  
  (75/100)

Ta bort viruset COM surrogate (uppdaterad jul 2017) - Borttagningsguide

av Julie Splinters - -   Dllhost.exe *32 COM surrogate virus | Typ: Trojaner

Vad är viruset COM surrogate?

COM surrogate virus

Viruset COM surrogate (kan även hittas som viruset Dllhost.exe *32 COM surrogate) är en riskabel trojan som aktivt sprids på internet i skrivande stund. Om den kommer in i en PC så modifierar den vissa inställningar och börja ägna sig åt farliga aktiviteter. Enligt PC-säkerhetsexperter så används detta hot mestadels för att generera pengar genom att stjäla folks personlig information och annan viktig data som finns i systemet.

Det verkar dock som att historien inte slutar där. Notera att skadeprogrammet COM surrogate även kan orsaka infiltrationen av andra virus, ge fjärrkontroll till dess ägare och leda PC-systemet till vidare problem.

Vilka är de huvudsakliga tecknen på att din maskin har påverkats? Först så bör du lägga märke till din dators hastighet. Vissa Windows-användare som drabbats (denna trojan kan endast infektera Windows) har rapporterat om systemnedsaktningar, men i de flesta fall så diskuterar de allvarliga nedsaktningar och till och med systemkrascher. Vidare så kan du lägga märke till problem när du försöker använda applikationer så som MS Word, Excel, Notepad och liknande.

Avslutningsvis så bör du uppmärksamma okända objekt i Aktivitetshanteraren, att misstänkta program dyker upp, omdirigeringar till okända webbsidor och liknande problem. Om du precis börjat drabbas av detta så ska du inte ödsla tid, eftersom du aldrig vet vad trojanen COM surrogate kan användas för. Om du verkligen vill hålla dig säker så bör du ladda ner Reimage Reimage Cleaner Intego eller ett annat välrenommerat antispionprogram och köra en full systemskanning för att se vad som gömmer sig på datorn.

COM surrogate virusViruset COM surrogate

Hur kan viruset COM surrogate infektera min dator?

Denna trojan sprids med olika tekniker. Dessvärre så har man inte upptäckt vissa av dem ännu, så du bör dubbelkolla skicket som din dators säkerhet är i om du vill vara säker på att den är skyddad. Snälla se till att du har den senaste versionen av dina antivirus- och antispionprogram.

Dessa program kommer hjälpa dig att förhindra infiltrationen av viruset Dllhost.exe *32 Com surrogate och andra cyberhot. Om du vill hålla dig säker så bör du börja undvika illegala webbsidor, ignorera misstänkta e-postmeddelanden, aldrig ladda ner möjligtvis infekterade bifogningar och även stänga alla missvisande annonser som kan dyka upp när du surfar på webben.

Om en annons erbjuder dig att uppdatera Flash Player, FLV Player eller liknande program så bör du stänga den. Om du har några tvivel om att du behöver uppdatera dessa program så bör du besöka deras officiella webbsidor. Som vi redan sagt så ska du aldrig lämna viruset COM surrogate på din dator. Om du har det minsta tvivel så bör du använda tipsen vi ger nedan och fixa din dator.

Hur kan jag ta bort viruset COM surrogate?

Om du vill skydda din konfidentiella data, såsom kreditkortsuppgifter, lösenord och liknande information, så bör du inte ödsla tid, utan ta bort trojanen COM surrogate.

Det enklaste sättet att göra detta på är att köra en full systemskanning med ett av dessa program: Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Snälla gör det INTE manuellt eftersom du kan göra dig av med användbara systemfiler och orsaka ännu större problem på din PC.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Om utvecklaren

Julie Splinters
Julie Splinters - Virus-borttagningsspecialist

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Julie Splinters
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-com-surrogate-virus.html

Borttagning guider på andra språk


Din åsikt om COM surrogate virus