Allvarlighets skala:  
  (8/100)

TuneUp Pro. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Jake Doevan - - | Typ: Adware

Vad är Tuneup Pro?

Tuneup Pro är ett verktyg för PC-optimering som kan iscensätta diverse aktiviteter på din dator för att övertyga dig om att köpa dess licens. Utvecklaren hävdar att programmet designats för att öka systemets hastighet, förbättra datorns stabilitet och hålla den fri från fel. Det är faktiskt kapabelt att ta bort vissa onödiga filer, men du kan vara säker på att det inte kommer förbättra ditt system på något sätt. Trots att det kan laddas ner från sin officiella webbsida så kommer det i de flesta fall i ett paket med gratis program och installeras utan användarens vetskap. När det installerast så laddar det sina skannare och påstår sig leta efter filer, felaktiga registerändringar och felaktigheter. Senare så kommer det visa skanningsresultatet, vilket inkluderar en lång lista av program som måste tas bort. Vi kan inte säga att dessa resultat är falska, men du bör vara väldigt försiktig med vad du ser eftersom listan kan vara fylld med legitima program som inte påverkar PC:ns hastighet. Därför ska du ALDRIG lita på programmet och INTE klicka på ´Fixa nu´ eller ´Ta bort´ och andra knappar. Om du klickar på dem så ska du inte bli överraskad när du omdirigeras till Tuneup Pros köpsida och luras till att köpa dess licensierade version. Om du gör det så kommer du inte bara förlora pengar på ett värdelöst program, utan även avslöja din personliga information, så som kreditkortsuppgifter, bankkonto och lösenord, för ett tvivelaktigt företag. Därför ska du inte lämna Tuneup Pro på din dator! Om det redan har smugit sig in så ska du ta nödvändiga åtgärder och ta bort det utan tvekan.

Hur kan Tuneup Pro kapa min dator?

Som vi redan nämnt så kan användare som övertygats om att detta är ett användbart verktyg ladda ner det från dess officiella webbsida. Trots att det händer relativt ofta så finns det många fall där denna PC-optimerare har dykt upp i system efter nedladdning av diverse gratisprogram och spridprogram. Detta eftersom det har integrerats i diverse gratis program, så som nedladdningsassistenter eller videoströmningsmjukvara. På så sätt kan Tuneup Pro spridas mer utbrett och lura folk att köpa detta skumma program. Om du inte vill uppleva nedsaktningar av systemet och störas av konstanta skanningar eller popup-annnser, så bör du ha mer uppmärksamhet under installationer av gratis program. Välj alltid Avancerad eller Anpassad installation, läs allting noggrant och avbocka alla förslag om att installera ytterligare program. Om denna bluffoptimerare redan har infiltrerat ditt system bakom din rygg så kan du stöta på svårigheter i att ta bort det, eftersom det skyddar sig själv från borttagning och gömmer sin avinstallerare. Det är dessutom känt att Tuneup Pro ofta även installerar Reimage Plus, så du kan behöva ta bort dem båda. Vi rekommenderar att använda ett välrenommerat antispionprogram som okmmer hitta alla potentiellt oönskade program och ta bort dem automatiskt.

Hur tar jag bort Tuneup Pro virus från min dator?

Det är rekommenderat att använda ett välrenommerat antispionprogram när du försöker ta bort Tuneup Pro från systemet, eftersom det kan gömma sig för dig. Detta kommer dessutom inte bara hjälpa dig att ta bort detta program, utan även att bli av med andra potentiellt oönskade program som kan gömma sig i ditt PC-system. Prova att använda Reimage eller Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus för att eliminera alla potentiellt oönskade program från systemet. Självklart så kan du även använde dessa manuella borttagningssteg för att ta bort Tuneup Pro från din PC:

  • Klicka Start → Kontrollpanelen → Program och Funktioner (om du använder Windows XP så klickar du på Lägg Till/Ta Bort Program).
  • Leta här efter Tuneup Pro.
  • Avinstallera det och andra tvivelaktiga program.
  • Klicka OK för att spara dessa ändringar.

Om du använder Windows 8 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Meny för Snabbåtkomst dykt upp väljer du Kontrollpanelen och Avinstallera Program.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort TuneUp Pro, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera TuneUp Pro. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
TuneUp Pro ögonblicksbild
TuneUp Pro ögonblicksbild

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk