Allvarlighets skala:  
  (75/100)

Ta bort Trojan.Zeroaccess (Förbättrade Instruktioner) - uppdaterad Jan 2020

av Ugnius Kiguolis - - | Typ: Trojaner

Trojan.ZeroAccess är en trojansk häst som gömmer sig i datorsystem med hjälp av ett avancerat rootkit, ZeroAccess rootkit

Trojan.Zeroaccess

Den här trojanen öppnar för det mesta bakdörrar på den äventyrade datorn, laddar ner skadliga program och skapar gömda filsystem som tillåter den att lagra sina filer. Dessutom är det också kapabelt att uppdatera sig själv genom p2p nätverk som hjälper dess skapare att förbättra trojanen ZeroAccess och lägga till funktionaliteter. Den är döpt till ZeroAccess på grund av att det finns en sträng i dess kärndrivrutins kod, som pekar till ZeroAccess, orginalprojektets mapp. Du kan även hitta det under max++.

Det finns flera sätt att bli infekterad av trojanen ZeroAccess eller en av sina modifierade versioner. Det kan komma från hemsidor som är smittade med ZeroAccess, med hjälp av webläsaromdirigeringar till såna sidor. Blackhole Exploit Toolkit och Bleeding Life Toolkit har båda kraftfulla uppsättningar av säkerhetshål de utnyttjar.

Notera att det finns många versioner av den här trojanen, tex Zeroaccess!kmem, Trojan.Zeroaccess.B, Trojan.zeroaccess!inf, Trojan.Zeroaccess!inf2, Trojan.Zeroaccess!inf3, Trojan.Zeroaccess.C, Trojan.Zeroaccess!inf4 eller de senaste Trojan.Zeroaccess!gen10 och Trojan.Zeroaccess!gen11.

Trojan.Zeroaccess
Så snart som trojanen kommit in i systemet så laddar Trojan.ZeroAccess ner ett program som börjar bevaka offrets web sökningar och omdirigerar sökresultat. Detta görs för att tjäna pengar på betalklick annonser. Trojan.ZeroAccess är dessutom kapabelt att ladda ner andra hot, som falska program eller virus.

Dessa lurendrejerier fungerar genom att visa falska värden för användaren om hot och attacker på dess dator och försöker sedan övertyga användaren att köpa betalversioner av program för att skydda sig. Att öppna bakdörrar på systemet och ansluta det till en kommandoserver är också en enkel uppgift för trojanen. Det tillåter attackeraren att få tillgång till den äventyrade datorn och utföra olika oönskade åtgärder på datorn.

Hur kan jag radera Trojan.ZeroAccess?

Det finns flera sätt att få bort Trojan.ZeroAccess. Först kan du prova att ladda ner anti-spionprogram och anti-virus program. I det här fallet rekommenderar vi SpyHunter 5Combo Cleaner och Reimage Reimage Cleaner . Du kan även prova att köra Hitman Pro eller Kaspersky också. Om du blir blockerad av ZeroAccess, prova först att använda ett anti-rootkit program och sen anti-spionprogram. Slutligen kan du prova bootCDn. Notera dock att det är det svåraste sättet att få bort Trojan.ZeroAccess på och du borde kontakta proffs att hjälpa dig med den här metoden om du inte har tillräcklig kunskap om systemets ariktektur.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage Cleaner Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Reimage Cleaner, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Reimage Cleaner is recommended to remove virus damage. Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.

Manuell Trojan.Zeroaccess Borttagningsguide:

Ta bort Trojan.Zeroaccess med Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Starta om din dator i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klicka på Start Shutdown Restart OK.
  2. När din dator blir aktiv så trycker du F8 upprepade gånger tills du ser fönstret Advanced Boot Options.
  3. Välj Safe Mode with Networking från listan Välj 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryck på knappen Power vid Windows inloggningsskärm. Tryck och håll nu ned Shift på ditt skrivbord och klicka på Restart..
  2. Välj nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings och tryck avslutningsvis på Restart.
  3. När din dator blir aktiv så väljer du Enable Safe Mode with Networking i fönstret Startup Settings. Välj 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Ta bort Trojan.Zeroaccess

  Logga in på ditt infekterade konto och starta webbläsaren. Ladda ner Reimage Reimage Cleaner eller ett annat legitimt antispionprogram. Uppdatera det innan du kör en full systemskanning och tar bort skadliga filer som tillhör ditt gisslanprogram och slutför borttagningen av Trojan.Zeroaccess

Om ditt gisslanprogram blockerar Safe Mode with Networking så kan du prova en annan metod.

Ta bort Trojan.Zeroaccess med System Restore

 • Steg 1: Starta om din dator i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klicka på Start Shutdown Restart OK.
  2. När din dator blir aktiv så trycker du F8 upprepade gånger tills du ser fönstret Advanced Boot Options.
  3. Välj Command Prompt från listan Välj 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryck på knappen Power vid Windows inloggningsskärm. Tryck och håll nu ned Shift på ditt skrivbord och klicka på Restart..
  2. Välj nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings och tryck avslutningsvis på Restart.
  3. När din dator blir aktiv så väljer du Enable Safe Mode with Command Prompt i fönstret Startup Settings. Välj 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Återställ dina systemfiler och inställningar
  1. När fönstret Command Prompt dyker upp så skriver du in cd restore och klickar Enter. Skriv in 'cd restore' utan citationstecken och tryck 'Enter'
  2. Skriv nu in rstrui.exe och tryck på Enter igen.. Skriv in 'rstrui.exe' utan citationstecken och tryck 'Enter'
  3. När ett nytt fönster dyker upp klickar du på Next och väljer en återställningspunkt från innan infiltrationen av Trojan.Zeroaccess. Efter att ha gjort det klickar du på Next. När fönstret 'System Restore' dyker upp så väljer du 'Next' Välj din återställningspunkt och klicka 'Next'
  4. Klicka nu på Yes för att starta systemåterställningen. Klicka på 'Yes' och starta systemåterställningen
  Så fort du har återställt ditt system till ett tidigare stadium, ladda ner och skanna din dator med Reimage Reimage Cleaner och se till att borttagningen av Trojan.Zeroaccess lyckas.

Avslutningsvis så bör du tänka på skydd mot krypto-gisslanprogram. För att skydda din dator från Trojan.Zeroaccess och andra gisslanprogram så ska du använda ett välrenommerat antispionprogram, såsom Reimage Reimage Cleaner , SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-trojan-zeroaccess.html

Borttagning guider på andra språk