Allvarlighets skala:  
  (47/100)

Trojan.Zeroaccess. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Trojaner

Trojan.ZeroAccess är en trojansk häst som gömmer sig i datorsystem med hjälp av ett avancerat rootkit, ZeroAccess rootkit. Den här trojanen öppnar för det mesta bakdörrar på den äventyrade datorn, laddar ner skadliga program och skapar gömda filsystem som tillåter den att lagra sina filer. Dessutom är det också kapabelt att uppdatera sig själv genom p2p nätverk som hjälper dess skapare att förbättra trojanen ZeroAccess och lägga till funktionaliteter. Den är döpt till ZeroAccess på grund av att det finns en sträng i dess kärndrivrutins kod, som pekar till ZeroAccess, orginalprojektets mapp. Du kan även hitta det under max++.

Det finns flera sätt att bli infekterad av trojanen ZeroAccess eller en av sina modifierade versioner. Det kan komma från hemsidor som är smittade med ZeroAccess, med hjälp av webläsaromdirigeringar till såna sidor. Blackhole Exploit Toolkit och Bleeding Life Toolkit har båda kraftfulla uppsättningar av säkerhetshål de utnyttjar. Notera att det finns många versioner av den här trojanen, tex Zeroaccess!kmem, Trojan.Zeroaccess.B, Trojan.zeroaccess!inf, Trojan.Zeroaccess!inf2, Trojan.Zeroaccess!inf3, Trojan.Zeroaccess.C, Trojan.Zeroaccess!inf4 eller de senaste Trojan.Zeroaccess!gen10 och Trojan.Zeroaccess!gen11..

Så snart som trojanen kommit in i systemet så laddar Trojan.ZeroAccess ner ett program som börjar bevaka offrets web sökningar och omdirigerar sökresultat. Detta görs för att tjäna pengar på betalklick annonser. Trojan.ZeroAccess är dessutom kapabelt att ladda ner andra hot, som falska program eller virus. Dessa lurendrejerier fungerar genom att visa falska värden för användaren om hot och attacker på dess dator och försöker sedan övertyga användaren att köpa betalversioner av program för att skydda sig. Att öppna bakdörrar på systemet och ansluta det till en kommandoserver är också en enkel uppgift för trojanen. Det tillåter attackeraren att få tillgång till den äventyrade datorn och utföra olika oönskade åtgärder på datorn.

Hur kan jag radera Trojan.ZeroAccess?

Det finns flera sätt att få bort Trojan.ZeroAccess. Först kan du prova att ladda ner anti-spionprogram och anti-virus program. I det här fallet rekommenderar vi Malwarebytes Malwarebytes och Reimage. Du kan även prova att köra Hitman Pro eller Kaspersky också. Om du blir blockerad av ZeroAccess, prova först att använda ett anti-rootkit program och sen anti-spionprogram. Slutligen kan du prova bootCDn. Notera dock att det är det svåraste sättet att få bort Trojan.ZeroAccess på och du borde kontakta proffs att hjälpa dig med den här metoden om du inte har tillräcklig kunskap om systemets ariktektur.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Trojan.Zeroaccess, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Trojan.Zeroaccess. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-trojan-zeroaccess.html

Borttagning guider på andra språk