Allvarlighets skala:  
  (97/100)

Tobfy virus. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Trojaner

Tobfy virus är en skadlig trojan som används för att sprida cyberhot tillhörande kategorin ´gisslanprogram´. Så fort som denna trojan kommer in i systemet så blockerar den komponenter och börjar visa falska varningsmeddelanden. Detta meddelanden är vanligtvis fyllt med diverse luriga detaljer, så som datorns IP-adress, dess plats, diverse logos och liknande innehåll. Den visar även en lång lista av lokala lagar och hävdar att offret har brutit mot dem. Det är därför det ber dig att betala ett specifikt böter som varierar mellan $100 och $600. Om du ser detta varningsmeddelande på din dator eller andra prylar så är det ett tecken på att din maskin är infekterad med Tobfy, som även kan hittas som Win32/Tobfy.N, Win32/Tobfy.W, Trojan.Tobfy.A, etc.

Hur kan Tobfy infektera min dator?

Tobfy virus kan installeras i systemet bakom folks ryggar. Denna risk ökar om de inte tar hand om sin PCs säkerhet och inte använder välrenommerade antispionprogram och antivirus, eller om de använder utdaterade versioner. Självklar så bör du även vara försiktig med spam, olicensierade program och deras uppdateringar näör du försöker undvika Tobfy eftersom dessa saker kan få dig att installera detta cyberhot på din dator. Om denna trojan infiltrerar systemet så lägger det in sina filer på hårddsiken och påbörjar sina skadliga aktiviteter.

Hur tar jag bort Tobfy virus?

Om du tror att Tobfy virus gömmer sig i din dator så kan du ta bort denna trona med hjälp av dessa program: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. Du bör undvika manuell borttagning av detta hot eftersom du kan skada systemet genom att radera fel filer.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Tobfy virus, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Tobfy virus. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-tobfy-virus.html

Borttagning guider på andra språk