Allvarlighets skala:  
  (99/100)

TeslaCrypt 3.0. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Jake Doevan - - | Typ: Program som stjäl

TeslaCrypt 3.0 är den senaste varianten av TeslaCrypt ransomware. Detta virus fungerar precis som alla andra Ransomware – det krypterar offrets filer och ber offret att betala en lösensumma i utbyte mot en dekrypteringsnyckel. I denna artikel kommer vi att diskutera hur detta virus fungerar, hur kan det komma in i din dator och hur du tar bort TeslaCrypt 3.0.

Hur fungerar TeslaCrypt 3.0?

När TeslaCrypt 3.0 viruset kommer in i datorsystemet, utför det tyst några operationer för att sätta upp allt och förbereda sig för krypteringsprocessen. Först av allt placerar den en exe-fil i datorsystemet och sedan lägger den till ett autorun nyckelvärdet (enligt uppgift kallas den meryHmas.in), som säkerställer att denna skadliga process startar sig nästa gång datorn startas. Efter nästa omstart av systemet startar den den katastrofala krypteringsprocessen som skannar din dator, letar upp personliga filer och krypterar dem så man inte längre kan komma åt dem. Detta virus förändrar namnen på de krypterade filerna genom att lägga till en av följande filändelser – .XXX, .TTT, .CCC, .VVV, .MP3 eller .MICRO.
När krypteringsprocessen är avslutad kommer detta Ransomware lämna ett hotbrev i varje infekterad mapp som lagrar de krypterade filerna. Detta hotbrev säger att dina personliga filer är ”skyddad” med en stark krypteringsnyckel . Den säger att man antingen kan vänta på ett mirakel att hända och få lösensumman fördubblad eller återställa filerna på ett enkelt sätt. Den säger att man lätt kan få sina filer tillbaka genom att betala en lösensumma via Bitcoin. Men vi rekommenderar dig att ignorera vad dessa brottslingar säger; Det är mycket osannolikt att de kommer att lägga kraft på att återhämta sig dina filer.

TeslaCrypt 3.0 malware

Hur kapade TeslaCrypt 3.0 min dator?

Om du inte vet hur denna trojanska hästen tog sig in i ditt system, läs informationen här nedanför:

 1. TeslaCrypt 3.0 viruset sprids oftast igenom skadliga email, så håll dig borta från email som kommer från okända email adresser. Du bör speciellt hålla dig borta från alla bifogade filer som kan komma med sådana email. Du bör vara medveten om att skadliga filer oftast är dolda och de kan se ut som säkra filer vid första anblick.
 2. Om man blir smittad med skadlig kod, måste man se till att man tar bort HELA viruset och alla dess komponenter. Annars kan några överblivna skadliga program, t.ex. Trojaner, samla in information om din dator och ladda ner hot som TeslaCrypt 3.0 på den. Enligt uppgift kallas en av trojanerna som kan installera TeslaCrypt för Miuref.B Trojan.
 3. Håll dig borta från erbjudanden att uppgradera programvara om de når dig i en form av popup-annonser eller nya flikar. Tänk på att skadliga program kan levereras med sådana oseriösa programuppdateringar, så var försiktig att inte falla för bedragares trick. Ni bör endast hämta programvaruuppdateringar från tillförlitliga källor, till exempel officiella utvecklarens hemsida.

För att ta bort TeslaCrypt 3.0, hitta och ta bort alla dess filer. Om du inte vet hur du gör det så kan du läsa vår TeslaCrypt 3.0 borttagningsguide som finns på sida 2.

TeslaCrypt 3.0 borttagningsinstruktioner

På tal om ransomware rekommenderar vi dig starkt att välja det automatiska borttagningsalternativet eftersom du har att göra med ett lömskt och svårt virus som kan orsaka en hel del skador på din dator. Vi rekommenderar att du installerar Reimage eller Webroot SecureAnywhere AntiVirus och söker igenom din dator efter skadliga filer. Sådana program kan hitta och permanent ta bort alla filer som tillhör TeslaCrypt 3.0. Men, om du fortfarande föredrar att ta bort viruset manuellt så har vi instruktioner längre ner på sidan.

Hur dekrypterar jag mina filer?

Tyvärr har TeslaCrypt 3.0 viruset uppdaterats och enligt uppgift är det nästan omöjligt att dekryptera låsta filer nu. Däremot kan man återställa personliga filer ifall man har en säkerhetskopia av dem som lagrats på en extern hårddisk. Om du har det, ta bort ransomwaret från datorn innan du ansluter enheten och importera sedan filerna till datorn. Om man inte har en säkerhetskopia av filerna kan det vara omöjligt att återskapa förlorad data. Vi rekommenderar dock fortfarande att du provar ett av följande dekryptering verktyg: Photorec, Kaspersky virus-fighting utilities eller R-Studio.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Manuell TeslaCrypt 3.0 Borttagningsguide:

Ta bort TeslaCrypt 3.0 med Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Starta om din dator i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klicka på Start Shutdown Restart OK.
  2. När din dator blir aktiv så trycker du F8 upprepade gånger tills du ser fönstret Advanced Boot Options.
  3. Välj Safe Mode with Networking från listan Välj 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryck på knappen Power vid Windows inloggningsskärm. Tryck och håll nu ned Shift på ditt skrivbord och klicka på Restart..
  2. Välj nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings och tryck avslutningsvis på Restart.
  3. När din dator blir aktiv så väljer du Enable Safe Mode with Networking i fönstret Startup Settings. Välj 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Ta bort TeslaCrypt 3.0

  Logga in på ditt infekterade konto och starta webbläsaren. Ladda ner Reimage eller ett annat legitimt antispionprogram. Uppdatera det innan du kör en full systemskanning och tar bort skadliga filer som tillhör ditt gisslanprogram och slutför borttagningen av TeslaCrypt 3.0

Om ditt gisslanprogram blockerar Safe Mode with Networking så kan du prova en annan metod.

Ta bort TeslaCrypt 3.0 med System Restore

 • Steg 1: Starta om din dator i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klicka på Start Shutdown Restart OK.
  2. När din dator blir aktiv så trycker du F8 upprepade gånger tills du ser fönstret Advanced Boot Options.
  3. Välj Command Prompt från listan Välj 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryck på knappen Power vid Windows inloggningsskärm. Tryck och håll nu ned Shift på ditt skrivbord och klicka på Restart..
  2. Välj nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings och tryck avslutningsvis på Restart.
  3. När din dator blir aktiv så väljer du Enable Safe Mode with Command Prompt i fönstret Startup Settings. Välj 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Återställ dina systemfiler och inställningar
  1. När fönstret Command Prompt dyker upp så skriver du in cd restore och klickar Enter. Skriv in 'cd restore' utan citationstecken och tryck 'Enter'
  2. Skriv nu in rstrui.exe och tryck på Enter igen.. Skriv in 'rstrui.exe' utan citationstecken och tryck 'Enter'
  3. När ett nytt fönster dyker upp klickar du på Next och väljer en återställningspunkt från innan infiltrationen av TeslaCrypt 3.0. Efter att ha gjort det klickar du på Next. När fönstret 'System Restore' dyker upp så väljer du 'Next' Välj din återställningspunkt och klicka 'Next'
  4. Klicka nu på Yes för att starta systemåterställningen. Klicka på 'Yes' och starta systemåterställningen
  Så fort du har återställt ditt system till ett tidigare stadium, ladda ner och skanna din dator med Reimage och se till att borttagningen av TeslaCrypt 3.0 lyckas.

Avslutningsvis så bör du tänka på skydd mot krypto-gisslanprogram. För att skydda din dator från TeslaCrypt 3.0 och andra gisslanprogram så ska du använda ett välrenommerat antispionprogram, såsom Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-teslacrypt-3-0.html

Borttagning guider på andra språk