Allvarlighets skala:  
  (8/100)

Ta bort System Healer (Gratis Instruktioner) - Aug 2017 uppdatering

av Ugnius Kiguolis - - | Typ: Systemverktyg

Vad är System Healer?

System Healer

System Healer är INTE ett skadeprogram. Detta program anses vara ett potentiellt oönskat program (PUP) som enligt Utanvirus.se:s säkerhetsexperter bör undvikas av flera anledningar. Oavsett att dess utvecklare System Healer Tech Sp. Zo.o. aktivt marknadsför det via dess officiella webbplats, kan det även dyka upp på din dator utan ditt medgivande.

Om så är fallet bör du tänka över vilken tredjepartsmjukvara du laddat ner under de senaste dagarna. Det kan vara så att du lämnade ett alternativ ibockat som sade att du vill installera detta tvivelaktiga optimeringsverktyg som en valfri komponent när du installerade denna mjukvara. Om så är fallet bör överväga att ta bort System Healer.

Du bör självklart även komma ihåg att denna app erbjuds som ett verktyg för PC-optimering. Oavsett hur attraktivt ”System Healer cleanup console” och liknande termer verkar, är detta program knappast kapabelt att förbättra din Mac:s hastighet.

Dess databas är inte tillräckligt effektiv för att förbättra din maskins prestanda, och allt det gör är att rapportera om cookies, kraschade filer och liknande komponenter. Sist men inte minst är System Healer inte schysst eftersom det ber dig att betala för dess tjänster, vilket är rätt tvivelaktigt. Som du kan se är det ett rätt misstänkt optimeringsverktyg som inte skiljer sig från andra. Oavsett att du kan hitta olika recensioner av System Healer med andra åsikter på internet, tycker vi att du ska undvika detta verktyg.

Om du har mottagit erbjudande om att installera denna bluffoptimerare för PC, ska du därför avböja detta och leta efter ett pålitligare verktyg. Om du dock redan har detta optimeringsverktyg på din dator bör du ta bort viruset System Healer utan att ödsla tid. För att få reda på mer om dess distribution, läs resten av detta inlägg och hitta mer information om det.

Hur kan jag få System Healer på min PC?

I skrivande stund är System Healer inte kompatibelt med Mac OS. Det stödjer alla versioner av Windows (7, 8, 8.1, XP, Vista, 10), så om du använder en av dem ska du vara försiktig. Som vi redan påpekat marknadsförs System Healer via en officiell webbplats som det kan laddas ner ifrån. Folk installerar det dock sällan med flit. Den övervägande majoriteten av alla offer har installerat denna app tillsammans med annan gratis mjukvara (t. ex. nedladdningsassistenter, mjukvara för filkomprimering/avkomprimering, mediaspelare, etc.) utan att inse det. Om du inte är villig att leva med dessa upplevelser ska du installera gratis program med större försiktighet. Med ”större försiktighet” menar vi att du bör glömma snabb/enkel/standardinstallation. Istället för dessa alternativ ska du vänja dig vid att läsa Användaravtalet, Sekretesspolicyn och annan viktig information, såvöl som att välja avancerad/anpassad installation. På så sätt kommer du få chansen att se samt avböja installationen av ”valfria nedladdningar”, inklusive testversionen av skadeprogrammet System Healer.

Vad händer om System Healer PUP har installerats?

System Healer sägs ha ”ett snabbare och starkare, mer avancerat sätt att hitta och eliminera de problem som PC-rensare inte kan hitta”. Därför är det naturligt att den första handlingen du lägger märke till omedelbart efter denna optimerares infiltration dess schemalagda skanningar. Vi vill varna dig att skanningarna som skadeprogrammet System Healer laddar kan se professionella ut, medan resultaten informerar om tiotals fel, problem, infektioner, etc. Dessvärre bör du vara medveten om att skanningsresultaten kan vara påhittade.

För att kolla detta råder vi dig starkt att använda ett annat verktyg för PC-optimering. Det kan vara så att denna bluffoptimerare nformerar om påstådda systemproblem som inte existerar. Därför ska du INTE falla för att köpa licensnyckeln för System Healer.

Det är en värdelös mjukvara som inte kan förbättra din PC:s prestanda. I kontrast kan de kontinuerliga systemskanningar försämra din PC:s prestanda, och du kan dessutom utsättas för kontinuerliga varningar om problem/fel. Om du inte vill förlora dina hårt förvärvda pengar på ingenting samt bibehålla din PC:s goda skick, bör du därför köra Malwarebytes Malwarebytes (för Mac OS X) eller Reimage (för Windows), och ta bort viruset System Healer från din maskin.

För att inte glömma att recensioner av System Healer verkar antyda att detta verktyg även är involverat i lurendrejerier på nätet. Väl installerat börjar det visa popup-annonser som hävdar att din PC behöver seriös hjälp. Därför kan du tillhandahållas med ett påstått gratis telefonnummer till professionella tekniker.

Fall inte för System Healer-bluffen eftersom du kan få en saftig telefonräkning eller drabbas av andra problem i framtiden. Om denna applikation redan har installerats på din dator ska du därför gå till sida 2 och hitta de manuella och automatiska borttagningsinstruktionerna där.

Hur tar man bort System Healer?

Borttagning av System Healer kan genomföras manuellt genom att gå till Lägg Till/Ta Bort Program. För detta bör du:

  • Klicka 'Start' och välja 'Kontrollpanelen'.
  • Klicka 'Avinstallera Program' under 'Program'.
  • Klicka på 'System Healer' och välja alternativet 'Avinstallera/Ändra'.
  • Klicka 'Ja' och 'OK' för att spara ändringarna.

Trots detta rekommenderar vi även att du kör en full systemskanning med Webroot SecureAnywhere AntiVirus, Reimage, Malwarebytes Malwarebytes eller ett annat professionellt antiskadeprogram för att hitta alla andra potentiellt oönskade/skadliga program.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-system-healer.html

Borttagning guider på andra språk