Allvarlighets skala:  
  (97/100)

Svpeng virus. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Ugnius Kiguolis - - | Typ: Program som stjäl

Svpeng virus är ett farligt gisslanprogram som omdesignades i mitten av 2014. Det släpptes runt ett år sedan av en rysk hackare som använde detta virus för att stjäla folks bankuppgifter. Under denna tid så agerade det som en trojan som hjälpte bluffmakare att stjäla tusentals dollar genom att visa falska inloggningssidor till finansiella institutioner. Men enligt de senaste nyheterna så har detta hot nyligen fyllts med funktioner för phising och att agera gisslanprogram. Det betyder att Svpeng virus har gjorts om för att låsa datorer och med hjälp av offrets foton skrämma dem till att betala ett påhittat FBI-böter. Det har redan påverkat PC-användare i USA, Storbritannien, Schweiz, Tyskland och Indien. Snälla håll dig borta från detta hot och betala inte boten!

Hur kan Svpeng virus infektera min dator?

Svpeng sprids med hjälp av falska Flash-uppdateringar, spam och illegala program. Notera att det enkelt kan kapa Windows- OCH Android-system helt obemärkt. Så fort det infiltrerar en maskin så visar det påhittade skanningar och blockerar systemet. När det gjort det så visar det falska meddelanden som rapporterar om illegala besök till pornografiska webbsidor eller att du använt förbjudet material, varpå de kräver $200 eller $500 i betalning. Liknande tidigare släppta gisslanprogram så ber Svpeng virus om denna betalning genom MoneyPak, som kan hittas på Walmart, Fred Mayer, kmart och andra stormarknader. Offret ser även foton på sig som ofta tagits med hjälp av maskinens kamera. Snälla fall INTE för dessa lömskheter eftersom du enkelt kan förlora pengar. För att fixa din maskin bör du ta bort Svpeng virus från systemet.

Hur tar jag bort Svpeng virus?

Snälla låt INTE Svpeng virus stanna kvar i din dator eller annan maskin eftersom det kan användas för skadliga aktiviteter. Detta virus kan enkelt orsaka förlust av personlig information, pengar etc. Om du vill fixa din maskin ska du skanna den med Reimage eller Malwarebytes Malwarebytes.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Svpeng virus, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Svpeng virus. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Svpeng virus ögonblicksbild
Svpeng virus ögonblicksbild

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-svpeng-virus.html

Borttagning guider på andra språk