Allvarlighets skala:  
  (97/100)

Svenska Polisen virus. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Program som stjäl

Svenska Polisen virus är ett farligt gisslanprogram som ersätter det tidigare släppta Den Svenska Polisen It-Säkerhet virus. Precis som detta och många andra gisslanprogram så hjälper detta program lurendrejare att svindla pengar från ovetande PC-användare genom att få dem att tro att de har brutit mot svenska lagar. Med detta mål så visar Svenska Polisen virus en stor notifikation som rapporterar om dessa ”brott”. Dessutom blockerar det systemet och får dess offer att glömma internetuppkoppling och andra program som finns installerade. Kom ihåg, för att börja använda maskinen som normalt så bör du ta bort Svenska Polisen virus från systemet, annars kommer det fortsätta blockera hela systemet och gömma legitima program för dig.

HUR KAN JAG INFEKTERAS MED Svenska Polisen virus?

Användare kan infekteras med Svenska Polisen virus om de gillar att besöka illegala webbsidor, tenderar att använda illegala program och även öppnar alla e-mail som kommer till dem. Om du vill förebygga infiltrationen av detta gisslanprogram så ska du hålla dig borta från alla e-mail som ser ut att komma från FedEx, Amazon,eBay och liknande företag. Vidare ska du ha i åtanke att alltid ha antivirus och antispionprogram på din dator om du vill förebygga infiltration av detta och liknande hot. Om detta virus infekterar maskinen så kommer du omedelbart märka deras falska varningar som hävdar:

Datron laser sig för polis
Arbeta datorn har stängts av på grund av visning olagligt innehåll
Alla olagliga aktiviteter på datorn, inclusive bilder och video från webbkamera, lagras i en polis database för vidar identifiering av enskilda gäarningsmannen

Snälla, var väldigt försiktig med Svenska Polisen viruse eftersom det endast vill en sak – att stjäla dina pengar. Om du ser en varning som uppmanar dig att betala 100 euro via Paysafecard, Ukash eller andra betalningssytem, så bör du ignorera den och ta bort gisslanprogrammet från systemet.

HUR TAR MAN BORT Svenska Polisen virus?

Om du har infekterats av Svenska Polisen virus så måste du komma ihåg att du kan stöta på flera problem med att ta bort det från systemet. För att undvika dem, följ dessa steg:

  1. Ta en annan maskin och använd den för att ladda ner Reimage eller SpyHunterCombo Cleaner.
  2. Uppdatera programmet och sätt in ett USB-minne eller vanlig CD.
  3. Samtidigt, starta om den infekterade maskinen i Felsäkert Läge med Kommandotolken och sätt i USB-minnet.
  4. Starta om den infekterade datorn en gång till och kör en full systemskanning med antiskadeprogrammet igen.

Du kan även prova dessa varianter:

* Användare infekterade med Svenska Polisen virus tillåts åtkomst till andra konton på deras Windows-system. Om ett av dessa konton har administratörsrättigheter så bör du vara kapabel att starta ett antiskadeprogram.

* Försök att neka Flash för att få ditt gisslanprogram att inte fungera som tänkt. För att avaktivera Flash, gå till Macromedia support och välj ‘Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter det, kör en full systemskanning med antiskadeprogram.

* Manuell borttagning av Svenska Polisen virus:

  • Starta om din infekterade PC i ´Felsäkert Läge med Kommandotolk´ för att avaktivera Svenska Polisen virus (detta bör fungera med alla versioner av detta hot)
  • Kör Regedit
  • Sök efter WinLogon Entries och skriv ner alla filer som inte är explorer.exe eller blanka. Ersätt dem med explorer.exe.
  • Sök i registret efter de filer som du skrev ner, och radera registernycklarna som refererar till filerna.
  • Starta om och kör en full systemskanning med uppdaterat Reimage, SpyHunterCombo Cleaner eller Malwarebytes Malwarebytes för att ta bort kvarvarande virusfiler.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-svenska-polisen-virus.html

Borttagning guider på andra språk