Allvarlighets skala:  
  (10/100)

Ta bort Stack Player-annonser (Borttagningsinstruktioner) - uppdaterad jan 2018

av Olivia Morelli - - | Typ: Adware

Varför du inte ska ha kvar Stack Player på din dator:

Stack Player ads

Oerfarna användare luras till att installera Stack Player-viruset. Det förvirrar användaren då det framställer sig själv som ett användbart program som möjliggör att titta på videos utan att behöva öppna en webbläsare. Men oavsett hur bra detta program verkar vara vid första anblick, så ska du inte låta dig luras.

Dess mediaspelare är mycket ifrågasatt, då den istället för att erbjuda användbara tjänster påbörjar helt andra och väldigt irriterande aktiviteter. Samma sak gäller andra annonsbaserade program som NowUSeeIt player eller Playthru player. Användare som har installerat detta program klagar ofta på Stack Player-annonserna, som är så frekventa att de helt förstör surfupplevelsen.

Anledningen till varför detta annonsprogram fortsätter att visa en massa annonser är att dess utvecklare tjänar pengar varje gång en användare klickar på någon av annonserna. Annonseringen sker utifrån den så kallade pay-per-click-modellen. Att marknadsföra vissa webbsidor och deras produkter är en mycket effektiv metod att tjäna pengar, men de omdirigeringar som dessa annonser medför kan missleda användaren till osäkra webbsidor.

Så om du inte vill vara en del av denna skumma affärsverksamhet och vill slippa dessa annonser, ska du ta bort Stack Player omedelbart. Detta kan du göra med hjälp av ett ansett antivirusprogram, såsom ReimageIntego

Stack Player adsStack Player-annonser

Kom ihåg att Stack Player-kapningen oftast sker utan användarens vetskap eller godkännande. Du kan, även om det är mycket osannolikt, stöta på programmet på nätet och ladda ner det själv. I de flesta fall kommer du att se annonserna innan du ens misstänker att din dator är infekterad.

Tänk då på att det kan vara farligt att klicka på dessa annonser. Du kan se slogans som “Ads by [annonsprogrammets namn]”, “Powered by [annonsprogrammets namn]” och liknande, och dessa är inga du ser i normala fall på dina nyhetssidor eller reklamsidor. Som nämndes tidigare, leder dessa poppupp-, banner- och in-text-annonser inte till den önskade webbsidan eller det erbjudande som först visades, utan till suspekta webbsidor där din dator enkelt kan smittas med alla sorters sabotageprogram och virus.

Dessvärre är dessa omdirigeringar inte det enda problemet med Stack Player. Det kan också spåra dina sökningar och anpassa annonserna efter dessa. På så sätt blir annonserna än mer lockande och sannolikheten ökar att användaren klickar på dem, vilket leder till att utvecklarna kan tjäna ännu mer pengar.

Dessutom kan denna insamlade data delas med otillförlitliga tredjeparter eller säljas i kommersiella syften. Så om du inte vill att din informaiton sprids till okända tredjeparter eller ständigt bli översvämmad med annonser, ska du ta bort Stack Player nu. Fortsätt att läsa denna artikel för mer information om hur du tar bort detta virus från din dator. 

Hur lyckades viruset kapa din dator utan ditt godkännande?

Olyckligtvis är annonsprogram ett vanligt virus som drabbar användarna. En av de vanligaste anledningarna till spridningen av denna typ av virus är att användare är slarviga och ouppmärksamma när de installerar ny programvara. Du ska aldrig fullt ut lita på gratisprogram och spridningsprogram, då dessa ofta innehåller potentiellt oönskat material.

För att undvika att ladda ner programvarupaket som innehåller skadliga tilläggsprogram, ska du välja ”Avancerat” installationsläge och följa alla steg noggrant. På så sätt kan du se vilka tilläggsprogram som ingår och avbryta de som verkar suepekta.

Du bör också utrusta din dator med ett antivirus- och antisabotageprogram. Dessa ger dig ett extraskydd mot olika typer av virus.  

Hur du avinstallerar Stack Player-viruset

Du kan ta bort Stack Player-viruset manuellt. Som du säkert vet, räcker det inte med att klicka bort annonserna. Du måste hitta orsaken till annonserna, d.v.s. det annonsprogram som genererar dem. Detta kan vara svårt, då potentiellt oönskade program tenderar att gömma sig inne i systemet och därför är svåra att hitta.

Som tur är, finns det program som är utvecklade för att upptäcka dessa. Du behöver bara ladda ner ett ansett antisabotageprogram, såsom ReimageIntego eller Malwarebytes, som automatiskt skannar ditt system och tar bort de virusrelaterade filerna. För en så effektiv borttagning som möjligt, ska du uppdatera sabotageprogrammet till den senaste versionen.

För manuell borttagning, se vår instruktionsguide i slutet av denna artikel. Tveka inte på att kontakta oss om du stöter på några problem med virusborttagningen, vare sig denna är manuell eller automatisk. 

Du kan bli av med virusskada med hjälp av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner och Malwarebytes är rekommenderade för att upptäcka potentiellt oönskad programvara och virus samt alla deras filer och registerposter som är relaterade till dem.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Manuell Stack Player Borttagningsguide för annonser:

Ta bort Stack Player från system med Windows

 1. Klicka Start Control Panel Programs and Features (om du är användare av Windows XP, klicka på Add/Remove Programs). Klicka 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (om du är användare av 'Windows XP', klicka på 'Add/Remove Programs').
 2. Om du är en användare av Windows 10 / Windows 8 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Quick Access Menu dyker upp, välj Control Panel och Uninstall a Program. Om du är en användare av 'Windows 10 / Windows 8' så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När 'Quick Access Menu' dyker upp, välj 'Control Panel' och 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstallera Stack Player och relaterade program
  Leta här efter Stack Player eller andra nyligen installerade misstänksamma program.
 4. Avinstallera dem och klicka OK för att spara dessa ändringar. Högerklicka på alla misstänksamma saker och välj 'Uninstall'

Ta bort Stack Player från system med Mac OS X

 1. Om du använder OS X så klickar du på knappen Go i det övre högra hörnet och väljer Applications. Klicka på 'Go' och välj 'Applications'
 2. Vänta tills du ser mappen Applications och leta efter Stack Player eller andra misstänkta program i den. Högerklicka nu på alla sådana objekt och välj Move to Trash. Klicka på varje skadligt objekt och välj 'Move to Trash'

Ta bort Stack Player från Internet Explorer (IE)

 1. Ta bort farliga add-ons
  Öppna Internet Explorer, klicka på Kugghjulsikonen (IE meny) i det övre högra hörnet i webbläsaren och välj Manage Add-ons. Klicka på menyikonen och välj 'Manage add-ons'
 2. Du kommer att se ett Manage Add-ons fönster. Leta här efter Stack Player och andra misstänksamma insticksprogram. Avaktivera dessa genom att klicka Disable: Högerklicka på varje skadlig sak och välj 'Disable'
 3. Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) i det övre högra hörnet av webbläsaren och välj Internet Options. Stanna i fliken General.
 4. Ta här bort skadliga URL-adresser och skriv in ett domännamn som du föredrar. Klicka Apply för att spara ändringar. Radera skadliga URL-adresser, skriv in ditt föredragna domännamn och klicka på 'Apply' för att spara ändringar
 5. Återställ Internet Explorer
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) igen och välj Internet options. Gå till fliken Advanced.
 6. Välj här Reset.
 7. I det nya fönstret kollar du Delete personal settings och väljer Reset igen för att slutföra borttagning av Stack Player. Gå till fliken 'Advanced' och klicka på knappen 'Reset'. Välj nu 'Delete personal settings' och klicka på knappen 'Reset' igen

Ta bort Stack Player-annonser från Microsoft Edge

Återställ Microsoft Edge-inställningar (Metod 1):

 1. Öppna Microsoft Edge och klicka på More (tre punkter i det översta högra hörnet av skärmen).
 2. Klicka på Settings för att öppna upp fler alternativ.
 3. Så fort Settings-fönstret visas, klicka på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå till Inställningar och välj 'Choose what to clear'
 4. Här väljer du allt som du vill ta bort och klickar på Clear. Välj 'Clear'-knappen
 5. Högerklicka nu på Start-knappen (Windows-loggan). Här ska du välja Task Manager Öppna startmenyn och välj 'Task Manager'
 6. När du är inne på Processes-fliken, söker du efter Microsoft Edge.
 7. Högerklicka på den och välj alternativet Go to details. Om du inte kan se alternativet Go to details, klickar du på More details och upprepar föregående steg. Högerklicka på 'Microsoft Edge' och välj 'Go to details' Välj 'More details' om alternativet 'Go to details' inte dyker upp
 8. När Details-fliken dyker upp, letar du upp varje post som har namnet Microsoft Edge i sig. Högerklicka på varje sådan post och välj End Task för att radera dessa. Leta upp Microsoft Edge-poster och välj 'End Task'

Att återställa Microsoft Edge-webbläsaren (Metod 2:

Om du inte lyckas med Metod 1, måste du använda en avancerad Edge-återställningsmetod.

 1. Obs: du måste säkerhetskopiera din data innan du använder denna metod.
 2. Hitta denna mapp på din dator: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Välj varje post som är sparad på denna och högerklicka med musen. Sedan alternativ Delete. Gå till Microsoft Edge-mappen på din dator, högerklicka på varje post och klicka på 'Delete'
 4. Klicka på Start-knappen (Windows-loggan) och skriv in window power på raden Search my stuff.
 5. Högerklicka på Windows PowerShell-posten och välj Run as administrator. Leta upp Windows PowerShell, högerklicka på det och välj 'Run as administrator'
 6. Så fort fönstret Administratör: Windows PowerShell dyker upp, klistra in detta meddelande efter PS C:\WINDOWS\system32> och tryck Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopiera och klistra in det begärda kommandot och tryck på 'Enter'

När du gjort dessa steg, bör Stack Player vara borttagen från din Microsoft Edge-webbläsare.

Ta bort Stack Player från Mozilla Firefox (FF)

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna Mozilla Firefox, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Add-ons Extensions. Klicka på menyikonen och välj 'Add-ons'
 2. Välj här Stack Player och andra tvivelaktiga insticksprogram. Klicka Remove för att radera dessa. Välj 'Extensions' och leta efter skadliga saker. Klicka 'Remove' för att göra dig av med dem alla
 3. Återställ Mozilla Firefox
  Klicka på menyn för Firefox i det övre vänstra hörnet och klicka på frågetecknet. Välj här Troubleshooting Information. Klicka på menyikonen och sedan på '?'. Välj 'Troubleshooting Information'
 4. Du kommer nu att se meddelandet Reset Firefox to its default state med knappen Reset Firefox Klicka denna knapp flera gånger för att slutföra borttagningen av Stack Player. Klicka på knappen 'Reset Firefox' ett par gånger

Ta bort Stack Player från Google Chrome

 1. Radera skadliga insticksprogram
  Öppna Google Chrome, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Tools Extensions. Klicka på menyikonen. Välj 'Tools' och 'Extensions'
 2. Välj här Stack Player och andra skadliga insticksprogram, och välj skräpikonen för att radera dessa. Leta efter skadliga saker och radera dem alla genom att klicka på Papperskorgen
 3. Klicka på menyikonen igen och välj Settings Manage Search engines under sektionen Search. När du är i 'Settings', välj 'Manage search engines...'
 4. När du är i Search Engines... så tar du bort skadliga söksidor. Du bör endast lämna Google eller ditt föredragna domännamn. Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser
 5. Återställ Google Chrome
  Klicka på menyikonen i det övre högra hörnet i din Google Chrome och välj Settings.
 6. Skrolla ner till slutet av sidan och klicka på Reset browser settings. När du är i 'Settings', skrolla ner till knappen 'Reset browser settings' och klicka på den
 7. Klicka Reset för att bekräfta denna handling och slutföra borttagningen av Stack Player. Klicka på knappen 'Reset' för att slutföra borttagningen

Ta bort Stack Player från Safari

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menyn i det övre vänstra hörnet. När du gjort det, välj Preferences. Klicka på 'Safari' och välj 'Preferences'
 2. Välj här Extensions och leta efter Stack Player och andra misstänkta objekt. Klicka på knappen Uninstall för att göra dig av med dem. Gå till 'Extensions' och avinstallera skadliga add-ons
 3. Återställ Safari
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen i det övre vänstra hörnet. Välj här Reset Safari.... Klicka på 'Safari' och välj 'Reset Safari...'
 4. Du kommer nu se ett detaljerat dialogfönster fyllt med återställningsalternativ. Alla dessa alternativ är vanligtivs ibockade, men du kan specificera vilka av dem du vill återställa. Klicka på knappen Reset för att färdigställande borttagningsprocessen för Stack Player. Välj alla alternativ och klicka på knappen 'Reset'

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Olivia Morelli
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-stack-player-ads.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om Stack Player ads