Ladda ner SpyHunter 5

Take your privacy and security seriously

Din nedladdning kommer strax starta. Om inte, starta om nedladdningen.
Ladda ner SpyHunter 5

Steg 1

 Öppna Installationsprogrammet

Öppna Installationsprogrammet

Hitta installationsfilen och dubbelklicka för att öppna

Steg 2

 Klicka 'Yes' eller 'Run'

Klicka 'Yes' eller 'Run'

Godkänn installationen i säkerhetsfönstret.

Steg 3

 Följ Instruktionerna i Installationsprogrammet

Följ Instruktionerna i Installationsprogrammet

Läs instruktionerna för att installera din mjukvara.

Checkmark certified AV-TEST Opswat Truste

Grattis, du har gjort rätt val. SpyHunter är ett av de mest effektiva verktygen mot skadeprogram på marknaden idag. Denna produkt använder sig av unik teknik för virussökning som hjälper det i kampen mot alla typer av virus, inklusive farliga trojaner, annonsprogram, webbläsarkapare, spionprogram, gisslanprogram och andra hot. SpyHunter garanterar maximalt skydd av dn dator. Du kan läsa mer om detta program i recensionen av SpyHunter.

VIKTIGT!

Om du inte kan installera programmet ska du läsa vår Guide för SpyHunter. Om din nedladdning är blockerad kan du försöka starta om din PC i Felsäkert Läge med Nätverk. Ladda sedan ner SpyHunter till din dator, döp om den körbara filen och starta antiskadeprogrammet. Du kan även använda manuella instruktioner för att stoppa skadliga processer på din dator. Om du fortfarande har frågor är du välkommen att kontakta oss via sidan 'Fråga Oss'.

VAD DU BÖR VETA

Gratisversionen av SpyHunter kan endast användas för att kolla datorn för att se om den är infekterad eller inte. Om du måste ta bort filer från den måste du köpa SpyHunter. Denna version kommer även tillhandahålla dig med realtidsskydd, vilket krävs för att förhindra att skadeprogram infiltrerar dig.

Du kan alltid avinstallera Spyhunter om du vill, så om du beslutar att välja ett annat verktyg mot skadeprogram bör du ta bort dess filer från systemet.

Alternativa program du kan använda för att skanna datorn och ta bort skadeprogram är STOPzilla och Malwarebytes.

TACK!