Guide för SpyHunter

av Alice Woods - -
12

SpyHunter Gratisversion vs SpyHunter Registrerad version

SpyHunter är en av de mest effektiva och avancerade borttagarna av spionmjukvara som finns på marknaden idag. Ett flertal tester som utförts på olika datorer har bevisat att detta program har utmärkta egenskaper för att hitta och ta bort spionprogram från drabbade PC-system. Tack vare ett inbyggt system vid namn Spyware HelpDesk kan användare fixa även de mest påverkade av PC-system, så det kommer inte som någon överraskning att detta program utbrett används av både IT-experter och hemanvändare. Mer information om SpyHunter Help Desk och andra hjälpsamma funktioner kan hittas i denna recension.

Om du beslutar att installera SpyHunter 4 (det är den senaste versionen av denna mjukvara) så bör du oavsett detta notera att dessa gratisversion endast kan användas för att skanna din dator och kolla huruvida den är infekterad med skadeprogram eller inte. Detta är bra när du behöver prova en mjukvara för att se vilka för- och nackdelar den har. Om du måste ta bort specifika virus från din dator bör du dock välja den registrerade versionen av SpyHunter. Du kan köpa den för €34.99. När du mottagit din registreringskod för SpyHunter 4 kommer du få förmågan att använda funktioner såsom gratis teknisk support, anpassade skadeprogramsfixar och, självklart, dagliga definieringsuppdateringar som behövs för att förhindra de senaste virusen.

Ladda ner SpyHunter

Som vi nämnt så är SpyHunter en kommersiell produkt, men du kan prova den gratis genom att klicka på denna länk. Detta program är relativt litet, så nedladdningsprocessen bör inte ta mer än några minuter. Installationen av Spyhunter är väldigt enkel. Du behöver bara dubbelklicka på programmets körbara fil för att starta dess nedladdare:

Välj språk, acceptera licensavtalet och klicka på knappen Nästa. Programmet kommer automatiskt installeras. För att slutföra installationen klickar du på knappen Slutför.

Skanna datorn med SpyHunter

För att starta en full systemskanning måste du uppdatera Spyhunter till dess senaste version. Detta steg är väldigt viktigt eftersom SpyHunter kanske inte kommer kunna hitta och ta bort de senaste hoten utan de senaste uppdateringarna. För detta klickar du på skrivbordsikonen eller hittar SpyHunters genväg i din Startmeny, och klickar på den. Du bör se programmets huvudskärm. Om du precis har installerat SpyHunter på din dator kommer det uppdateras automatiskt. Du bör nu klicka på knappen Uppdatera för att ladda ner alla nldvändiga uppdateringar till din dator. Uppdatera SpyHunter innan varje systemskanning eller minst en gång per vecka för att hålla din dator skyddad!

För att starta en systemskanning bör du trycka på knappen Starta Ny Skanning, som visas i den röda lådan. Detta kommer starta en full systemskanning som kollar hela systemet grundligt. SpyHunter kommer kolla Minnet, Windowsregistret, filer på alla fasta diskar, processer som körs och kakor.

En full systemskanning tar ett tag, så var tålmodig. När skanningen är över så kommer du se alla skadliga objekt som gömde sig i din dator.

Aktivera SpyHunter och ta bort skadeprogram

När skanningen är färdig kommer du se alla upptäckta virus i rutan Hot. Du kommer inte bara få namnen på virusen, utan även beskrivningar och liknande information. För att ta bort dessa parasiter och relaterade objekt måste du aktivera SpyHunter. Om du redan har betalat för denna mjukvara klickar du på fliken Alternativ som ligger i menyn på vänster sida, och skriver i ditt användarnamn, vilket ofast är din e-postadress, och ditt lösenord. Nu klickar du på knappen Aktivera Nu. Avslutningsvis klickar du på knappen Fixa Hot för att ta bort skadeprogram eller potentiellt oönskade program från din dator.

Om du inte vill radera alla hittade objekt ska du avbocka de program som du inte vill ta bort. När du klickar på knappen Fixa Hot bör du se hur SpyHunter fixar din dator:

När programmet är klart med borttagningen kommer det be dig att starta om datorn och slutföra borttagningen. Det är allt! Du har tagit bort skadeprogram från din dator med Spyhunter!

Offer
gör det nu!
Ladda ner
SpyHunter Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
SpyHunter Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using SpyHunter 5, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
SpyHunter 5 har en gratis begränsad skanner. SpyHunter 5 erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
mer än 40 000 000 nedladdningar!
mer än 40 000 000 nedladdningar!

Recensioner på andra språk