SpyHunter recension, gratis nedladdning

Betyg: Betyg (89/100)

SpyHunter recension

SpyHunter

SpyHunter är ett högeffektivt antispionprogram med ett enkelt och användarvänligt gränssnitt. Det här programmet är ett utmärkt val för användare som inte har datorvana. Ändå är det många säkerhetsexperter som rekommenderar det här programmet för erfarna användare som behöver ett lättillgängigt antispionprogram. Den senaste SpyHunter 4 versionen erbjuder regelbundet och stabilt  skydd mot spion och annonseringsparasiter, vebbläsarkapning och liknande hot.

Spyhunter är intensivt testat av våran forskargrupp. Enligt deras resultat så är den här applikationen väldigt bra på att identifiera och ta bort traditionella integritetshot, som spionprogram, annonseringsprogram, vebbläsarkapningar, hotfulla verktygsfällt, uppringare, fientliga program och andra oönskade program. Dessutom så elliminerar det framväxande virushot. Dock är det ett ganska traditionellt antispionprogram, en allt-i-allo lösning.
Enligt våran uppfattning så är en kombination av spionprogramsborttagare och antivirusprogram bättre än att ha ett stort uppsvällt program.

Efter att ha öppnat SpyHunter, så uppdaterar den till den senaste versionen om möjligt, sedan påbörjas den första sökningen i systemet. Programmet söker  i windows register, pågående processer och vebbläsares kakor. Det söker nogrannt igenom alla filer på alla lokala hårddiskar.

Det här programmet erbjuder flera olika möjliga sökningar. Det kan skanna igenom hela systemet, göra en snabbsökning eller söka i de delar som användaren specifierar. Sökmotorn använder unika tekniker som tillåter borttagning av de svåraste spionprogram och hot som konkurrenterna inte ens kan hitta.

Det kan sägas att dess resultat av sökningar är tillräckligt informativa. Programmet visar full sökväg till de hotfulla objekten och erbjuder en vanlig beskrivning av parasiterna. Dessutom så använder detta antispionprogram ett omfattande deffineringsregister, som blir uppdaterat regelbundet. För närvarande innehåller det nästan 30,000 olika signaturer av säkerhets och integritetshot.

SpyHunter är ett väldigt användarvänligt program, så det medföljer inte många extra verktyg eller extra funktioner som de flesta av oss aldrig använder. Det är bara några verktyg: Återställnings hanteraren tillåter dig att återställa objekt som blivit borttagna av misstag, exkluderings hanteraren kan användas till att tvinga applikationen att ignorera vissa objekt eller misstänkta program. Reparera internet uppkopplingen återställer din uppkoppling till internet som blivit infiltrerad av spionprogram.

Programmets användargrafik är intuitiv, attraktiv och enkel att använda.

Den officiella hemsidan är www.enigmasoftware.com.

Köp görs via en säker anslutning.

I början av 2004 vart SpyHunter anklagat för att visa falska virus och för att ha använt aggressiv marknadsföring. Det här resulterade i många dåliga recensioner av SpyHunter. Somliga av de var hårda men rättvisa, medan andra bara var löjliga.

Vi kan bekräfta att SpyHunter var aggressivt marknadsfört av vissa dotterbolag, men alla av de vart uteslutna av uppehovsmännen i slutet på 2004. Tidigare SpyHunter versioner hade några uppenbara nackdelar. Sedan produktenversion 2.0 har detta rättats till. Nuvarande version är 4.0

Positiva sidor:

effektiv skanningsmotor
djup filskanning
komplett systemskanning

SpyHunter ögonblicksbild

Recensioner på andra språk • lennart claesson

  hej.jag är förvånad att spyhunter hittar så många hot,jag har två andra program som inte hittar en bråkdel av detta. Är spyhunter så överlagset.

  i så fall borde man köpa det.

 • Jjan-Erik Hyllén

  Jag skall köpa men vet inte hur jag betalar

 • Peter Wieland

  Vet ej mitt lösenord . Har betalat . Kommer ej vidare för att ta bort mitt virus.

 • samhain

  peter w, ditt lösenord r ditt för och efternamn , ja programmet hittar ovanligt mycket som inte andra gör tror att det beror på att man ska bli skrämd att köpa det ,spyhunter klarar inte av att ta bort qvo6 viruset som har kommit tex

 • Jörgen Paludan

  I have purchased SpyHunter but I can not start it. There is not created an Icon on the desktop and I can not see any “Programe” in the folders
  “Spyhunter” and “Enigma Software Group”. How can I start the progame?

  My ID is ENSG-U081013-82RSU. My username is jvp2704@live.se.

 • Leif Nisson

  SpyHunter! Toppen program det hittade “DoScarch” och tog bort det utan problem.

 • Arne Söderlund

  SpyHunter är det effektivaste rensningprogram som jag har prövat.
  Antalet hot som programmet redovisar efter en genomgång hot kan
  verka överdrivet, men min dator tuffar på snabbare efter borttagningen.
  Arne Söderlund

 • Per Anders

  Hej
  Hur gör jag för att köpa programmet Spyhunter 4, har försökt med kreditkort på er hemsida men de blir ERROR varje gång. har försökt med två kreditkort.

  Mvh Per Anders

 • Torbjörn Eriksson

  Spyhunter 4.0 – Hittar många “hot” vid varje sökning??? Tror att det ger varning för sk. “cokies”. Kan ju vara bra att rensa dessa ibland, men företag som detta kan ju använda “informationen” till att marknadsföra sig som effektivt virus-skydd.

  Fungerar för övrigt rätt bra med gratisversionen. Har kört denna nu i ett år och kan man leva med alla dessa “små varningar”, så kan jag rekommendera detta program.

 • Nadine Reuterswärd

  Helt fantastisk support – de har gått igenom hela min dator och rensat allt manuellt – när jag fått en riktigt otäck trojan som kapar bankinfo. Blev uppringd av banken en kort stund efter virusets intrång i datorn – de säger att de stängt ner mitt konto och mina kort pga viruset. Men inom ett dygn hade Spy hunters support fixat datorn så jag slipper omformatera den.

 • Calle

  Varför???? Hittar Spy Hunter???? Det Avast ej hittar? Window Defender ej hittar,CC Cleaner ej hittar?Obegripigt att Spy Hunter är så Ärligt bra?

 • Elisabeth Hedsten

  Jag vill betala Spyhunter med paypal. Paypal finns med som betalningsalternativ men jag kommer inte vidare utan att ange ett kontonummer. Vitsen med paypal är ju att inte behöva uppge sitt kontonummer.

 • Elisabeth Hedsten

  Jag ser att paypal inte längre är med som betalningsalternativ. Det avgör saken… jag köper tyvärr inte spyhunter

 • britt

  Jag drabbades av TROJAN GENERIC!! och efter sökning laddade jag ner SpyHunter4. Detta tog EJ bort denna trojan däremot mga andra infekterade filer. Den visade ej ens att jag hade denna TROJAN som mitt Anitvirusprogram detekterade men ej kunde ta bort!
  Efter 7 timmar hade jag lyckats lösa detta själv iom att mitt EGET antivirusprogram talade om VAR det fanns. Ok-625 kr fattigare-87.27 dollar gm visakort men behåller det 1 år framåt nu men funderar ändå ….borde det inte ha detekterat denna Trojan åtminstone!? -därför jag köpte hela programmet.

Gilla oss på Facebook
nyheter
Omnämningar av Pressen
Rekommendationer