SpyHunter recension, gratis nedladdning

Betyg:  
  (89/100)

SpyHunter recension

SpyHunter

SpyHunter är en mycket effektiv spyware borttagare med ett enkelt och lättanvänt gränssnitt. Detta program är ett utmärkt val för användare som inte är dator kunniga. Men det finns många säkerhetsexperter som rekommenderar SpyHunter även för erfarna användare som en lätt lösning som ger ett pålitligt skydd mot vanliga spionprogram, Ransomware parasiter, adware, webbläsarkapare och liknande hot. Den finns i två olika versioner, du kan ladda ner SpyHunter gratis eller SpyHunters betalda version. Den senare är rekommenderad eftersom den är utformad för skydd mot spionprogram, ger dig de senaste programuppdateringar och möjligheten att få tekniskt stöd från SpyHunters support helt gratis. Den använder en omfattande databas med spionprogramsdefinitioner som uppdateras regelbundet. För närvarande innehåller den nästan 30000 signaturer av olika säkerhets och sekretess hot, så du kan vara säker på att du kan fixa din dator med SpyHunter precis som med alla andra välkända antispionprogram.

SpyHunter recension av Utanvirus forsknings center:

Enligt våra testresultat, kan Spyhunter användas för att identifiera antingen traditionella sekretess hot, som spionprogram, adware, webbläsarkapare och skadliga verktygsfält, eller nya och virala parasiter, inklusive trojaner, keyloggers och minnes baserade hot. Men det är ett ganska traditionellt anti-spyware, en allt-i-ett-lösning. Vissa kanske inte gillar det, men enligt vår mening är det mycket bättre med en kombination av flera kraftfulla fristående verktyg och förmågan att ta bort spionprogram med SpyHunter än att ha ett program som gör allt.

Efter öppnandet så börjar programmet genast söka igenom datorn. Programmet uppdaterar till den senaste versionen om det finns några uppdateringar och kontrollerar registret, aktiva processer och webbläsarens cookies. Man undersöker noggrant alla filer på varje lokal hårddisk. En bonus är att det finns flera skanningslägen: den kan ställas in för att söka igenom hela systemet, utföra en snabb genomsökning eller kontrollera användardefinierade ställen och utvalda systemkomponenter. Efter att ha testat datorn så visar Spyhunters testversion informativa resultat och visar fullständiga sökvägar till skadliga objekt som upptäckts och ger beskrivningar på parasiterna.

Så varför borde jag ladda ner Spyhunter?

Spyhunter är ett användarvänligt program som inte kommer med några extra program eller funktion som de flesta av oss aldrig använder. Dess gränssnitt är intuitivt, attraktivt och väldigt enkelt att använda så att du tydligt kan se hur Spyhunter söker, hittar och tar bort svårhanterade spyware och malware som vissa andra Anti-Spyware program inte ens kan hitta. Om den misslyckas med att ta bort ett virus så kan du alltid få hjälp från deras Helpdesk helt gratis.

‘Den officiella hemsidan är www.enigmasoftware.com; alla köp görs igenom en säker uppkoppling.

Några sista noteringar:

Under tidiga 2004 så anklagades SpyHunter för att ha producerat falska sökresultat och att ha använt aggressiva annonseringstekniker. Detta resulterade i hundratals tvivelaktiga SpyHunter recensioner som har publicerats online. Några av dem var hårda, andra var helt enkelt löjliga!

Vi konfirmerar att SpyHunter har annonserats aggressivt av vissa sammarbetspartners, men alla som gjorde det blev bannlysta av skaparna av programmet i slutet av 2004. Tidiga SpyHunter versioner hade några uppenbara brister. Version 2.0 av produkten löste alla dessa problem. Den senaste versionen är vid skrivandets stund 4.6.1.3664.

SpyHunter ögonblicksbild

Recensioner på andra språk • lennart claesson

  hej.jag är förvånad att spyhunter hittar så många hot,jag har två andra program som inte hittar en bråkdel av detta. Är spyhunter så överlagset.

  i så fall borde man köpa det.

 • Jjan-Erik Hyllén

  Jag skall köpa men vet inte hur jag betalar

 • Peter Wieland

  Vet ej mitt lösenord . Har betalat . Kommer ej vidare för att ta bort mitt virus.

  • Gunnel nilsson
 • samhain

  peter w, ditt lösenord r ditt för och efternamn , ja programmet hittar ovanligt mycket som inte andra gör tror att det beror på att man ska bli skrämd att köpa det ,spyhunter klarar inte av att ta bort qvo6 viruset som har kommit tex

 • Jörgen Paludan

  I have purchased SpyHunter but I can not start it. There is not created an Icon on the desktop and I can not see any ”Programe” in the folders
  ”Spyhunter” and ”Enigma Software Group”. How can I start the progame?

  My ID is ENSG-U081013-82RSU. My username is jvp2704@live.se.

 • Leif Nisson

  SpyHunter! Toppen program det hittade ”DoScarch” och tog bort det utan problem.

 • Arne Söderlund

  SpyHunter är det effektivaste rensningprogram som jag har prövat.
  Antalet hot som programmet redovisar efter en genomgång hot kan
  verka överdrivet, men min dator tuffar på snabbare efter borttagningen.
  Arne Söderlund

 • Per Anders

  Hej
  Hur gör jag för att köpa programmet Spyhunter 4, har försökt med kreditkort på er hemsida men de blir ERROR varje gång. har försökt med två kreditkort.

  Mvh Per Anders

 • Torbjörn Eriksson

  Spyhunter 4.0 – Hittar många ”hot” vid varje sökning??? Tror att det ger varning för sk. ”cokies”. Kan ju vara bra att rensa dessa ibland, men företag som detta kan ju använda ”informationen” till att marknadsföra sig som effektivt virus-skydd.

  Fungerar för övrigt rätt bra med gratisversionen. Har kört denna nu i ett år och kan man leva med alla dessa ”små varningar”, så kan jag rekommendera detta program.

 • Nadine Reuterswärd

  Helt fantastisk support – de har gått igenom hela min dator och rensat allt manuellt – när jag fått en riktigt otäck trojan som kapar bankinfo. Blev uppringd av banken en kort stund efter virusets intrång i datorn – de säger att de stängt ner mitt konto och mina kort pga viruset. Men inom ett dygn hade Spy hunters support fixat datorn så jag slipper omformatera den.

 • Calle
Gilla oss på Facebook
nyheter
Virus
Omnämningar av Pressen