Betyg:  
  (89/100)

SpyHunter recension, gratis nedladdning

av Ugnius Kiguolis - - | Typ: Anti-Spyware
12

SpyHunter är en mycket effektiv skadeprogramsborttagare med ett enkelt och lättanvänt gränssnitt. Detta program är ett utmärkt verktyg för både hemanvändare och erfarna säkerhetsexperter. Den kan användas för att ta bort vanliga spionprogram och gisslanprogram, annonsprogram, webbläsarkapare och liknande oönskade program.

Det finns två olika versioner tillgänliga på marknaden idag – SpyHunter Gratis eller SpyHunter Registrerad. Testversionen av detta program kan användas för att skanna datorer efter skadeprogram och kolla om de är infekterade eller inte. För borttagning av upptäckta parasiter måste du aktiver Spyhunter genom att köpa dess licensierade version.

Denna version tillhandahåller gratis tekniskt support vid nmna Spyware HelpDesk, anpassade virusfixar och dagliga uppdateringar av SpyHunters definitioner. Du kan skicka in en Assistansanmälan eller kontakta Spyhunter på telefon om antispionprogrammet inte lyckas hitta ett virus på din dator. Detta är dock inte troligt eftersom det finns 12900 listade hot i dess databas.

Om du fortfarande ställer dig frågan 'Kan man lita på SpyHunter?', bör du ta en titt på dess omnämningar i pressen som listas i virusbeskrivningarna. De är bara ytterligare ett bevis för att det är ett pålitligt verktyg som möter allas förväntningar.

Ladda ner SpyHunter

Du kan ladda ner SpyHunter här. Den senaste programversionen är SpyHunter 5. Den är kompatibel med Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Vista och XP. Använder av Mac OS X bör hålla sig till tåls lite längre – vi kan försäkra er att SpyHunter till Mac håller på att bli verklighet. Det bör dock noteras att Spy Hunter för Mac INTE är relaterat till detta antispionverktyg och dess utvecklare Enigma Software. Det är ett betalt spel som ägs av Aspyr Media och sprids via diverse nedladdningssidor.

Om du vill ladda ner SpyHunter till din dator bör du ha i åtanke att endast officiella partners till Enigma Software, som utvecklare denna mjukvara, kan tillhandahålla dig med legitima registreringskoder för SpyHunter 5, även kända som SpyHunter-nycklar. Utanvirus är en av detta företags äldsta partners och är en pålitliga källa för aktiveringsnycklar till SpyHunter.

Om du har letat efter crackade filer för SpyHunter på internet bör du veta att det är olagligt. Folk som använder sådana filer kan bestraffas av polisen eller andra myndigheter för användning av illegal mjukvara. Sådana registreringskoder kan även upptäckas och blockeras av denna mjukvaras utvecklare. Avslutningsvis kan de vara infekterade med spionprogram och andra typer av hot som kan leda till stora problem. Samma sak kan sägas om torrent-filer för SpyHunter, så vänligen håll dig borta från dem.

Jämförelser med SpyHunter

SpyHunter vs Malwarebytes AntiMalware

SpyHunter och Malwarebytes AntiMalware är två rätt lika borttagare av skadeprogram. De erbjuder båda två olika versioner – gratisversion (testversion) och betald (premium) version. Oavsett att Malwarebytes presenterass om ett gratis antiskadeprogram så garanterar endast dess betalda version riktig realtidsskkydd av systemet.

Folk hävdar att Malwarebytes orsakar nedsaktningar av systemet, så om du inte vill offra din PC:s snabbhet för att hålla den säker bör du överväga SpyHunte3r. Om du anser att kundtjänst är viktigt så bör du tänka två gånger innan du installerar Malwarebytes AntiMalware, eftersom det finns många besvikna kunder som inte har fått nån hjälp från dess utvecklare.

SpyHunter vs McAfee

SpyHunter och McAfee Antivirus är två olika program som enkelt kan verka sida vid sida. De har dock väldigt lika hotdatabaser, så du kan med fördel endast använda SpyHunter eftersom det är billigare än McAfee. Detta antivirus tar dessutom längre tid på sig att skanna systemet och radera upptäckta skadeprogram, så om du har drabbats av ett aggresivt hot bör du välja SpyHunter. Avslutningsvis bör du undvika McAfee om kundtjänst är viktigt för dig. Det finns nämligen många som klagar på det.

SpyHunter vs Spybot

När man jämför SpyHunter och Spybot blir det uppenbart att dessa program ligger på olika nivåer. Spybot är en enkel spionprogramsborttagare som har en mindre hotdatabas än SpyHunter. Detta betyder att det kan lämna din PC infekterad med skadeprogram och hävda att den är säker. Det verkar dessutom som att det har väldigt svag rootkit-borttagning.

SpyHunter vs Webroot

Webroot är ett utmärkt verktyg för att förhindra virus på din dator. Det tillhandahåller grundläggande funktioner, såsom PC-säkerhet, identitetsskydd, lösenordsassistent, backup och så vidare. Vissa av dessa egenskaper finns inte i SpyHunter, men du kan använda dessa program tillsammans. Om du dock letar efter ett enkelt och lättanvänt program bör du notera att gränssnittet i detta program är ganska komplicerat, och det finns många PC-användare som har stött på problem med att använda det.

SpyHunter vs Bitdefender

Bitdefender är ett kraftfullt antivirusprogram. Om du dock vill förhindra infiltrationen av potentiellt oönskade program, såsom webbläsarkapare och annonsprogram, bör du använda det tillsammans med SpyHunter, som är dedikerat åt just detta. Du kan även lägga märke till nedsaktningar av systemet då och då när du använder Bitdefender på din dator, vilket vi inte har upplevt med SpyHunter.

SpyHunter vs AVG

Det finns många åsikter om AVG Antivirus. Det finns folk som är nöjda med det och det finns folk som är väldigt missnöjda över att ha installerat det. Notera att AVG har använts för att sprida andra program i ett paked med det. Detta har aldrig gjorts av SpyHunter. Vidare så ber det användare att installera ytterligare verktyg för att ta bort upptäckta virus från deras datorer. Avslutningsvis kan det orsaka kommersiella annonser på din dator. Om du inte vill stöta på dessa saker bör du överväga ett annat antivirus.

Frågor och Svar om SpyHunter

Fråga: Jag har letat efter ett pålitligt antispionprogram och har efter efterforskningar på internet beslutat att ladda ner SpyHunter. Allt verkar bra, men min vän säger att han sett massa negativa recensioner om det. Kan man lita på dessa dåliga recensioner av SpyHunter?

Svar: Det är jättebra att du har genomfört efterforskningar innan du laddar ner program till din dator. Du bör dock alltid ha i åtanke att inte alla åsikter som läggs upp på internet är pålitliga. Det finns många forum som tillhör konkurrenter till SpyHunter, och för att öka sina egna inkomster hävdar de att SpyHunter är ett virus, bluffprogram eller liknande hot. Detta är INTE sant. SpyHunter är ett verktyg som certifierats av West Coast Labs Checkmark Certification, vilket är en oberoende testtjänst. Detta program är dessutom en OPSWAT-certifierad Partner, har omnämnts i PC World, Wall Street Journal, Forbes och andra pålitliga källor.

Fråga: Jag behöver ett program för att ta bort ett virus från min dator. Jag vill ladda ner SpyHunter, men innan jag gör det vill jag fråga om man kan lita på SpyHunter, precis som andra välkända säkerhetsapplikationer?

Svar: Det finns många som frågar oss 'Är Spyhunter ett virus?', 'Är SpyHunter pålitligt?' och så vidare. SpyHunter från Enigma Software är ett legitimt program som har testats av en pålitlig testtjänst vid namn West Coast Labs Checkmark Certification. Om du har kommit in på en sida som hävdar att SpyHunter är ett virus så finns det en stor risk att det rör sig om ett konkurrerande program. Dessa recensioner är inte profesionella och du kan lugnt ignorera dem.

Fråga: Jag behöver en gratis skadeprogramsborttagare och min vän rekommenderar SpyHunter. Är det gratis?

Svar: Nej, Spyhunter är en betald virusborttagare. Du kan dock installera dess gratis skanner för att se huruvida din PC är infekterad eller inte.

Fråga: Jag har en helt ny dator och jag är ute efter ett antispionprogram för att hålla den säker. Jag vill verkligen prova SpyHunter, men det finns många olika åsikter om det. Är SpyHunter en bluff?

Svar: Vi mottar massor av frågor om hur säkert Spy Hunter är eller om det är en bluff. Nej, det är definitivt inte en bluff. Det är en välrenommerad skadeprogramsborttagare som skapats av Enigma Software. Det har presenterats på diverse nedladdningssidor i över tio år – skulle ett bluffprogram hålla sig så länge? Skulle det ha blivit godkänt av testjänster såsom West Coast Labs Checkmark Certification? Vi tror inte det.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
SpyHunter Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
SpyHunter Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using SpyHunter 5, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
SpyHunter 5 är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren SpyHunter 5.
mer än 40 000 000 nedladdningar!
mer än 40 000 000 nedladdningar!
Om utvecklaren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Ugnius Kiguolis är en professionell virusanalytiker och även grundare och ägare av Utanvirus.se. Nu tar han över som chefsredaktör.  Ugnius grundade Utanvirus.se 2004 för att öka den allmänna medvetenheten kring nätkriminalitet.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/review-spyhunter.html
Recensioner på andra språk

 1. lennart claesson säger:
  mars 25th, 2013 at 10:32 e m

  hej.jag är förvånad att spyhunter hittar så många hot,jag har två andra program som inte hittar en bråkdel av detta. Är spyhunter så överlagset.

  i så fall borde man köpa det.

 2. Jjan-Erik Hyllén säger:
  april 1st, 2013 at 6:09 e m

  Jag skall köpa men vet inte hur jag betalar

 3. Peter Wieland säger:
  juni 14th, 2013 at 9:03 e m

  Vet ej mitt lösenord . Har betalat . Kommer ej vidare för att ta bort mitt virus.

 4. Gunnel nilsson säger:
  januari 10th, 2015 at 10:04 e m
 5. samhain säger:
  juli 14th, 2013 at 5:57 f m

  peter w, ditt lösenord r ditt för och efternamn , ja programmet hittar ovanligt mycket som inte andra gör tror att det beror på att man ska bli skrämd att köpa det ,spyhunter klarar inte av att ta bort qvo6 viruset som har kommit tex

 6. Jörgen Paludan säger:
  oktober 17th, 2013 at 11:43 e m

  I have purchased SpyHunter but I can not start it. There is not created an Icon on the desktop and I can not see any ”Programe” in the folders
  ”Spyhunter” and ”Enigma Software Group”. How can I start the progame?

  My ID is ENSG-U081013-82RSU. My username is jvp2704@live.se.

 7. Leif Nisson säger:
  november 13th, 2013 at 6:29 e m

  SpyHunter! Toppen program det hittade ”DoScarch” och tog bort det utan problem.

 8. Arne Söderlund säger:
  december 7th, 2013 at 10:55 f m

  SpyHunter är det effektivaste rensningprogram som jag har prövat.
  Antalet hot som programmet redovisar efter en genomgång hot kan
  verka överdrivet, men min dator tuffar på snabbare efter borttagningen.
  Arne Söderlund

 9. Per Anders säger:
  januari 26th, 2014 at 11:14 f m

  Hej
  Hur gör jag för att köpa programmet Spyhunter 4, har försökt med kreditkort på er hemsida men de blir ERROR varje gång. har försökt med två kreditkort.

  Mvh Per Anders

 10. Torbjörn Eriksson säger:
  april 3rd, 2014 at 10:01 f m

  Spyhunter 4.0 – Hittar många ”hot” vid varje sökning??? Tror att det ger varning för sk. ”cokies”. Kan ju vara bra att rensa dessa ibland, men företag som detta kan ju använda ”informationen” till att marknadsföra sig som effektivt virus-skydd.

  Fungerar för övrigt rätt bra med gratisversionen. Har kört denna nu i ett år och kan man leva med alla dessa ”små varningar”, så kan jag rekommendera detta program.

 11. Nadine Reuterswärd säger:
  april 17th, 2014 at 10:48 f m

  Helt fantastisk support – de har gått igenom hela min dator och rensat allt manuellt – när jag fått en riktigt otäck trojan som kapar bankinfo. Blev uppringd av banken en kort stund efter virusets intrång i datorn – de säger att de stängt ner mitt konto och mina kort pga viruset. Men inom ett dygn hade Spy hunters support fixat datorn så jag slipper omformatera den.

 12. Calle säger:
  juni 10th, 2014 at 6:37 e m

Din åsikt om SpyHunter