Allvarlighets skala:  
  (68/100)

Smart HDD. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Program som stjäl

Smart HDD är ett falskt optimerings- och defragmenteringsprogram.Det rapporterar falsk information om hårddiskfel och systemfel för att få dig tro att din dator har ett flertal fel och problem. Sedan kommer det att påstå att du bara kan åtgärda dessa problem om du köper S.M.A.R.T HDD. Det är vad ett typiskt falskt program gör, det använder vilseledande metoder för att lura användare att betala för värdelösa program. Smart HDD främjas genom användandet av Trojaner och vilseledande hemsidor. Om du finner att din dator är infekterad med denna skadliga kod, vänligen använd våra borttagningsinstruktioner nedan för att rensa bort Smart HDD och annan skadlig kod från din dator manuellt eller med vårat automatiska borttagningsverktyg.

Väl installerad, så är S.M.A.R.T HDD konfigurerad att starta automatiskt när du loggar in i windows. Det kommer visa falska felmeddelanden när du försöker starta program. Det falska felmeddelandet du kommer se när du kör ett program är:

Windows detected a hard drive problem.
A hard drive error occurred while starting the application.

Det kommer sedan låtsas att skanna din dator för fel och sedan påstå att det är flertalet fel som det inte kan åtgärda förrän du köper programmet. Eftersom det här programmet är en bluff, bli inte skrämd att köpa programmet när du ser dess varningar. Några andra varningar som kan dyka upp är:

Critical Error!
Damaged hard drive clusters detected. Private data is at risk.

Critical Error
Hard Drive not found. Missing hard drive.

Critical Error
RAM memory usage is critically high. RAM memory failure.

Som du kan se, så är det här programmet helt värdelöst. Köp inte Smart HDD av någon anledning, och om du redan har, vänligen försök kontakta ditt kreditkortsföretag och försök häva köpet. För att ta bort den här infektionen och den relaterade skadliga koden, vänligen följ stegen nedan. Vi rekommenderar starkt att du använder det automatiska borttagningsverktyget för att Smart HDD kan komma ihopbuntat med rootkits och annan skadlig kod.

För att få bort de falska varningarna, vänligen skriv in registreringskoden: 15801587234612645205224631045976.
Det kan hjälpa till att stoppa notifikationerna men infektionen kommer stanna kvar i systemet och samla in din personliga information. Var vänlig och använd ansedda antispionprogram för att ta bort Smart HDD. Vi rekommenderar: Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. De kan hantera den här infektionen.

Lite svårare är att fixa infektionen nedan. Du behöver vara en avancerad windows användare. Med andra ord kan du eventuellt förstöra hela systemet.

  • Öppna c:\windows\system32 i explorer. Hitta cmd.exe och skapa en skrivbordsgenväg till det.
  • Starta det. Skriv in: “runas /user:cceng cmd” utan citattecken och tryck enter. Ett till kommandofönster kommer startas.
  • Starta taskmgr i det nya fönstret.
  • Avsluta Smart HDD processen (slumpmässiga bokstäver/nummer, du kommer veta när du ser det)
  • I samma cmd, starta regedit
  • Gå till HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\run och ta bort alla registrerade värden från samma plats och process.
  • Ta bort alla skrivsbords + startmeny ikoner till den
  • Ladda ner och kör TDSS killer, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage. Kör en full systemsökning med var och en av dem i den ordningen. Detta för att upptäcka alla kvarvarande infektioner av Smart HDD.
  • Virus gömmer sig i filer och mappar, du kan se de efter du ändrat mappvy inställningarna. För att göra de permanent synliga, tryck på Start->kör->Cmd, sedan cd till din dokumentmapp och kör ATTRIB -h -s *.*.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Smart HDD ögonblicksbild
Smart HDD ögonblicksbild
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-smart-hdd.html

Borttagning guider på andra språk