Vad är SLsvc.exe? Ska jag bort det?

SLsvc.exe

Slsvc.exe är en legitim process som implementerar Mjukvarulicenstjänsten för Windows Vista. Om du hittar denna process i Aktivitetshanteraren så bör du veta att det är en Microsoft Windows-process som arbetar med att skydda digitala produkter från varumärkesintrång. Den blir aktiv så fort som du startar om din dator och ligger i mappen C:\Windows\System32. Slsvc.exe är en viktig Windows-process som behövs för fungerande PC-funktionalitet, så vi rekommenderar inte att stänga ner den. Men om du tror att denna process konsumerar för mycket minne eller orsakar andra problem för dig, så kan du stänga ner den.

FARA!

Alla skadeprogram kan döpas till vad som helst, så Slsvc.exe kan även användas av bluffmakare för att gömma deras egna virus. Om du upptäcker att denna fil inte ligger i C:\Windows\System32, så kan det vara farligt. I så fall bör du kolla ditt system med en pålitlig säkerhetsapplikation och stänga ner Slsvc.exe. För att skanna denna fil rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-slsvc-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara