Vad är SLsvc.exe? Ska jag bort det?

SLsvc.exe

Slsvc.exe är en legitim process som implementerar Mjukvarulicenstjänsten för Windows Vista. Om du hittar denna process i Aktivitetshanteraren så bör du veta att det är en Microsoft Windows-process som arbetar med att skydda digitala produkter från varumärkesintrång. Den blir aktiv så fort som du startar om din dator och ligger i mappen C:\Windows\System32. Slsvc.exe är en viktig Windows-process som behövs för fungerande PC-funktionalitet, så vi rekommenderar inte att stänga ner den. Men om du tror att denna process konsumerar för mycket minne eller orsakar andra problem för dig, så kan du stänga ner den.

FARA!

Alla skadeprogram kan döpas till vad som helst, så Slsvc.exe kan även användas av bluffmakare för att gömma deras egna virus. Om du upptäcker att denna fil inte ligger i C:\Windows\System32, så kan det vara farligt. I så fall bör du kolla ditt system med en pålitlig säkerhetsapplikation och stänga ner Slsvc.exe. För att skanna denna fil rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-slsvc-exe.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om SLsvc.exe

Filer
Mjukvara