Vad är SLsvc.exe? Ska jag bort det?

SLsvc.exe

Slsvc.exe är en legitim process som implementerar Mjukvarulicenstjänsten för Windows Vista. Om du hittar denna process i Aktivitetshanteraren så bör du veta att det är en Microsoft Windows-process som arbetar med att skydda digitala produkter från varumärkesintrång. Den blir aktiv så fort som du startar om din dator och ligger i mappen C:\Windows\System32. Slsvc.exe är en viktig Windows-process som behövs för fungerande PC-funktionalitet, så vi rekommenderar inte att stänga ner den. Men om du tror att denna process konsumerar för mycket minne eller orsakar andra problem för dig, så kan du stänga ner den.

FARA!

Alla skadeprogram kan döpas till vad som helst, så Slsvc.exe kan även användas av bluffmakare för att gömma deras egna virus. Om du upptäcker att denna fil inte ligger i C:\Windows\System32, så kan det vara farligt. I så fall bör du kolla ditt system med en pålitlig säkerhetsapplikation och stänga ner Slsvc.exe. För att skanna denna fil rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-slsvc-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara