Allvarlighets skala:  
  (99/100)

Skype virus. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Sabotageprogram

Skype viruset är ett farligt program som sprids med enorm hastighet. Viruset kan också kallas Bitcoin eller Bitcoin mining malware. Det används för att kapa offers datorresurser och göra den kapade datorn slö och oanvändbar. Det finns dock andra versioner av Skype viruset som används för att stjäla användares personliga information och känsliga data. Sättet det tar sig in på är genom att försöka övertyga Skype communityt att klicka på en skadlig länk. Det verkar som att metoden fungerat eftersom dess distribution har ökat till över 2000 klick i timmen sedan mitten av april 2013. Det är inte speciellt svårt att märka om din dator blir väldigt långsam och du blivit infekterad med viruset. De flesta anti-virus och anti-spyware program misslyckas dock fortfarande med att upptäcka infektionen. Du bör dock försöka prova att söka igenom ditt system om du behöver rader Skype viruset från din dator.

Hur kan jag bli infekterad med Skype viruset?

Precis som namnet så är det ganska uppenbart att Skype viruset sprids genom Skypes nätverk. Om du vill undvika det så borde du ignorera alla löjliga meddelanden från dina vänner som tex, “’lol is this your new profile pic?’, klicka INTE på några av länkarna som de skickar. Vissa versioner av Skype viruset försöker lura offret att ladda ner en skadlig fil på dennes dator och även köra den. Filen är känd för att använda ett roligt namn, “funnypicture.jpg.exe”, men det kan även finnas andra namn för att försöka lura oerfarna pc användare. Skype virus körs som en hög prioritet, så det är svårt att märka dess installation. Om din dators hastighet minskar drastiskt, så borde du kolla igenom det efter Skype viruset. Vänligen radera detta hot utan någon fördröjning för att undvika framtida problem.

Hur kan jag radera Skype viruset?

Det mest uppenbara tecknet att du är infekterad med Skype viruset är att systemet slöar ner hela datorn. Väntligen sök igenom din dator med Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus eller Reimage för att söka igenom ditt system efter virus. Dessa program kommer också hjälpa tid att radera infekterade filer (inkluderat de som hörde till Skype viruset) från din dator.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Skype virus, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Skype virus. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage

Borttagning guider på andra språk