Allvarlighets skala:  
  (47/100)

Ta bort Skeleton-Key

av Gabriel E. Hall - - | Typ: Trojaner

Vad är Skeleton-Key?

Skeleton-Key (kan även hittas som Skeleton Key) är ett farligt cyberhot som tillhör kategorierna trojaner och tangentloggare. Om detta virus lyckas infiltrera en dator så är det huvudsakliga det gör att spara offrets tangentnedslag. Notera att detta enkelt kan leda till att du förlorar privat information, inklusive bankuppgifter, inloggningar, lösenord, etc. Precis som andra trojaner så kan viruset Skeleton-Key enkelt verka i det dolda så att du aldrig lägger märke till att det bevakar dig. Vi måste tillägga att detta virus är relativt gammalt. Oavsett detta så använder hackare det fortfarande när de försöker stjäla folks personligt identifierbara data. För att hålla dig säker så bör du kolla ditt antispionprogram och se till att du använder den senaste versionen. Om du inte har något sådant prrogram så ska du installera ett direkt eftersom internet är fullt av cyberhot. Det komma kolla din dator och även avslöja vilka virus som gömmer sig i den. Snälla ta bort Skeleton-Key direkt eftersom det kan försöka infektera din maskin med skadeprogram eller andra cyberinfektioner.

Hur kan Skeleton-Key infektera min dator?

Är du intresserad av hur Skeleton-Key och andra trojaner infeketerar datorer? Svaret är väldigt enkelt. Precis som andra trojaner så utnyttjar detta hot sårbarheter i säkerheten och kommer in i datorer tyst. Om din PC inte är skyddad och har säkerhetshål så kan denna trojan enkelt dyka upp på den. I så fall bör du köra en full systemskanning med uppdaterad antispionmjukvara och eliminera alla skadliga filer som trojanen Skeleton-Key lagt in. Annars kan detta hot försöka uppdatera sig självt och iscensätta en rad skadliga aktiviteter. Som vi redan nämnt så är den viktigaste av dem att det bevakar offret och sparar dennes tangentnedslag, vilket sedan skickas till dess ägare (hackare). Om du vill skydda dig och dina inloggningar/lösenord så bör du försöka undvika illegala webbsidor som är fyllda med förbjudet innehåll. Vidare så ska du hålla dig borta från missvisande popup-annonser som erbjuder uppdateringar för Adobe Flash Player, FLV Player och liknande. Avslutningsvis ska du ignorera missvisande e-postmeddelanden som ber dig att öppna bifogningar eller klicka på länkar som inkluderas i meddelandet, eftersom du då kan ladda ner virus så som Skeleton-Key till din dator.

Hur tar jag bort viruset Skeleton-Key?

Om du har den minsta misstanke om att detta hot kanske finns på din dator så bör du köra en full systemskanning med Reimage Reimage Cleaner Intego och kolla din dator. Annars kan detta hot enkelt kränka din sekretess genom att stjäla personlig information. För detta kan du även använda SpyHunter 5Combo Cleaner och Malwarebytes.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Om utvecklaren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Passionerad virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Gabriel E. Hall
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-skeleton-key.html

Borttagning guider på andra språk


Din åsikt om Skeleton-Key