Vad är services.exe? Ska jag bort det?

services.exe

Services.exe är en körbar fil som kan hittas på system med Windows 2000 och Windows XP. Denna process är ansvarig för en lämplig syssla för Windows-tjänster och kan även användas för att kontrollera loggin- eller Plug and Play-funktionalitet. Så om du upptäcker filen Services.exe så bör du låta den köras eftersom den är en nödvändig del av Windows.

FARA!

Det finns flera hundra illasinnade program som använder legitima processers namn för att gömma sin närvaro på datorn. Services.exe är en sånda fil. Enligt experter så kan den användas av webbläsarkapare så som CoolWebSearch.xpsystem, Anits, NS Keylogger, WALI, Clickbank, Replace, Rontokbro, och andra farliga cyberinfektioner. När den installerats på systemet så blir den ansvarig för att starta parasiter, ladda huvudkomponenter för illasinnade program eller köra en destruktiv last. Men den kan även arbeta självständigt i bakgrunden av systemet och genomföra sina egna skadliga handlingar.

Om du hittar filen Services.exe på din dator så bör du kolla den eftersom det kan vara ett tecken på att din dator infekterats av ett specifikt hot. För att skanna systemet rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-services-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara