Allvarlighets skala:  
  (15/100)

Ta bort Security Warning (Fake) (Gratis Guide)

av Lucia Danes - - | Typ: Sabotageprogram

Vad händer när mjukvara relaterad till Security Warning (Falsk) kapar ditt datorsystem?

Skadeprogrammet Security Warning (Falsk) är relaterat till mjukvaran OS Firewall (OSFirewall.exe), som är ett missvisande bluffprogram som tillhör kategorin ’skadeprogram’. För att vara mer precis agerar det som ett skrämselprogram, eftersom det väl inne i offrets dator omedelbart börjar visa skrämmande popups som ser ut som äkta systemvarningar. Dessa varningar hävdar att ett misstänkt och möjligtvis skadligt virus hittats på din PC och att OS Firewall inte kunde ta bort det automatiskt. För att rädda din dator måste du därför ringa det nummer som tillhandahålls. Låter urlöjligt, eller hur? Många datoranvändare blir dock rädda när de ser uttalanden om att deras kreditkortsinformation, inloggningar, Facebook-chattar, inloggningsuppgifter för banker och Skype-information är i riskzonen.

Security Warning (Fake) scam pop-up message

Den skadliga process som skickar dessa varningar är OSFirewall.exe. Du bör inte tro vad detta ljusskygga program säger till dig. Fall inte för dess skrämseltaktiker och ring inte numret som anges. Annars kan bluffmakarna bakom detta falska nummer för tekniskt support försöka övertyga dig om att tillhandahålla personliga detaljer, inklusive bankinformation eller bara be dig om detaljer för din dator som kan hjälpa dem få åtkomst och ta kontroll över den. Detta bluffsupportnummer kan dessutom vara ett dyrt betalnummer, vilket betyder att ett enda samtal kan kosta skjortan. Snälla fall inte för denna bluff och låt dem inte utnyttja dig. De goda nyheterna är att du kan stoppa dessa falska varningar för gott genom att ta bort skadeprogrammet OS Firewall med ett professionellt verktyg för skadeprogramsborttagning, såsom Reimage Reimage Cleaner Intego.

Hur infekterade Security Warning (Falsk) min dator?

Skadeprogram såsom OS Firewall kan spridas på flera olika sätt. I de flesta fall kan det installeras via falska mjukvaruuppdateringar på högrisksidor på webben. Vi är säkra på at du har sätt falska förslag om att installera Java-uppdateringar; du kan identifiera blufferbjudanden enkelt, eftersom de vanligtvis dyker upp i inkräktande popup-fönster eller visas som annonser eller banners på opålitliga webbplatser. Kringå sådana erbjudanden genom att endast installera mjukvaruuppdateringar från verifierade och säkra webbplatser eller från officiella utvecklarsidor.
Vidare kan hotet OS Firewall även komma i så kallade mjukvarupaket, som kan laddas ner från osäkra nedladdningsssidor. För att undvika farliga eller infekterade program kan du kolla huruvida mjukvaran du har laddat ner har ytterligare applikationer bifogade. För detta väljer du Anpassad eller Avancerad installation. Om denna konfiguration tillhandahåller ett extra fönster med en lista över ’rekommenderade program’, betyder det att du har laddat ner ett mjukvarupaket. Därför måste du avbocka överenskommelser om att installera dessa ’rekommenderade’ appar.

Om du misstänker att detta bluffprogram har invaderat din dator redan ska du fortsätta till sida 2 för att hitta en förklaring över hur man får bort det från din dator.

Hur tar man bort OS Firewall?

Om varningar från Security Warning (Falsk) redan har börjat störa dig bör du avinstallera viruset OS Firewall från din dator så snart som möjligt. Datorsäkerhetsexperter rekommenderar att du eliminerar sådana skadeprogram automatiskt. Du kan använda ett av följande program som vi rekommenderar: Reimage Reimage Cleaner Intego (Windows) eller Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Windows och Mac OS). Beroende på om du använder operativsystem för Mac eller PC ska du välja ett lämpligt program, installera det och köra en systemskanning för att hitta alla potentiellt farliga hot och ta bort dem helt och hållet.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Om utvecklaren

Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Lucia Danes
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-security-warning-fake.html

Borttagning guider på andra språk


Din åsikt om Security Warning (Fake)