Allvarlighets skala:  
  (94/100)

Security Bytes 2015. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Jake Doevan - - | Typ: Spionprogram

Vad är Security Bytes 2015?

I början av detta inlägg vill vi säga att vi inte har fått se något exempel på Security Bytes 2015 ännu; det är därför vi inte kan hävda att detta virus är verkligt. Oavsett detta så har detta namn dykt upp på vissa säkerhetsforum, vilket fick oss att skapa detta inlägg. Om du tror att din dator är infekterad med Security Bytes 2015 så bör du inte slösa tid, utan skanna den med ett välrenommerat antispionprogram. Enligt de som rapporterar om viruset så är det ett Braviax-hot. När ett av dessa program infiltrerar systemet så ändrar det diverse systeminställningar och börjar låtsas vara ett genuint antispionprogram. Ha i åtanke att det bara är ytterligare ett bluff-antispionprogram som inte har någon virusdatabas eller andra funktioner som hittas i antispionprogram. Liknande andra skrämselprogram så låtsas bara Security Bytes 2015 skanna din dator och levererar efter det rapporter om tiotals eller till och med hundratals virus. Snälla tro INTE på dessa varningar eftersom de innehåller påhittade virus och endast används för att lura folk till att tro att deras datorer är i fara och måste fixas. Det största misstaget är att betala pengar för den licenserade versionen av detta program. Detta eftersom du efter betalning inte kommer ta bort virus som ´gömmer´ sig på din dator, oxh även förlora dina pengar och uppge känslig information till bluffmakare som är ansvariga för att ha skapat detta bluffprogram. För att ta bort detta virus bör du använda ett välrenommerat antispionprogram, så som Reimage, och ta bort det automatiskt.

Hur kan Security Bytes 2015 infektera min dator?

Viruset Security Bytes 2015 kan vara en allvarlig cyberinfektion som sprids i syfte att stjäla folks pengar. Det finns en lång lista över såna och liknande program som sprids med flera distributionsmetoder. För att undvika deras installation så bör du vara väldigt försiktig när du söker på internet. Du bör ha i åtanke att det finns diverse webbsidor som används för att sprida virus och skadeprogram. Vidare så kan Security Bytes 2015 även laddas ner via falska varningar som antingen erbjuder dig att installera viss mjukvara eller att skanna din dator efter virus gratis. Inga av dessa varningar bör litas på och du bör undvika att klicka på dem. Föresten, du bör även vara försiktig med spam och undvika att öppna meddelanden som ser misstänkta ut. Om du inte känner igen försändaren, om temat verkar misstänkt eller om du ser grammatiska fel så ska du inte öppna det eftersom du enkelt kan infekteras med viruset Security Bytes 2015. Om det kommer in i din dator så börjar det leverera meddelanden så som detta:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Slösa inte din tid om du redan lagt märke till såna här och liknande notifikationer, utan fixa din dator direkt.

Hur tar jag bort viruset Security Bytes 2015?

Om du tror att Security Bytes 2015 redan har kommit in i din dator så bör du skanna den med ett välrenommerat antispionprogram direkt och eliminera alla register som det hittar. Köp INTE dess licens eftersom du inte bara kommer förlora dina pengar, utan även riskerar att utsättas för vidare stölder från ditt bankkonto. Du bör bara ladda ner ett välrenommerat antispionprogram, uppdatera det och köra en full systemskanning. Om du behöver en detaljerad guide som förklarar detta så kan du läsa denna guide. När du försöker ta bort Security Bytes 2015 så är våra rekommenderade program Reimage och Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eftersom de enkelt kan hitta varje gömd komponent som tillhör detta och andra cyberhot.

OBSERVERA! Security Bytes 2015 kan försöka blockera installationen av och aktiviteter från legitima säkerhetsprogram, inklusive SpyHunter och StopZilla. Om du inte kan ladda ner eller starta dem, försök med dessa alternativ:

1. ANVÄNDA SYSTEMÅTERSTÄLLNING FÖR ATT AVAKTIVERA VIRUSET:

 1. Klicka Start -> Alla Program -> Tillbehör -> Systemverktyg -> Systemåterställning.
 2. Välj Återställ min dator till ett tidigare tillfälle och klicka Nästa.
 3. Välj det datum och den specifika återställningspunkt som du vill ha och klicka Nästa.
 4. Vänta tills din PC startar om och klicka OK på fönstret Återställning Klar.
 5. Ladda nu ner Reimage och kör en full systemskanning efter att ha uppdaterat det.

2. STARTA OM I FELSÄKERT LÄGE MED NÄTVERK:

 1. Starta om din dator
 2. Så fort som din dator blir aktiv så ska du börja trycka F8 upprepade gånger tills du ser skärmen för Avancerade Startalternativ.
 3. Välj här Felsäkert Läge med Nätverk (använd piltangenterna för detta) och tryck Enter.
 4. Logga in som samma använder som du använder i normalt Windows-läge.
 5. Klicka nu på IE eller en annan webbläsares ikon och välj Kör Som eller Kör Som Administratör. Skriv in ditt administratörslösenord (om det behövs).
 6. Skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner ett program till ditt skrivbord. Starta det för att ta bort skadliga filer.

3. SKAPA ETT GÄSTKONTO FÖR ATT SKANNA DATORN:

Om du har ett annat (gäst)användarkonto så kan du försöka köra en full systemskanning från det. Du behöver bara logga in på det och ladda ner Reimage för en full systemskanning. Du kan aktivera ditt gästkonto med hjälp av dessa steg:

 1. Klicka Start -> Inställningar -> Kontrollpanelen och välj Användarkonton.
 2. Efter att ett nytt fönster dyker upp klickar du på Gäst -> Starta Gästkonto.
 3. Vänta nu tills din dator startar om och du ser Windows login-skärm.
 4. Välj Gästkonto för att ladda ner vårt rekommenderade antispionprogram.

4. ANVÄND EN ANNAN PC FÖR ATT LADDA NER ANTISPIONPROGRAM:

 1. Ta en annan dator som inte är infekterad av detta virus och ladda ner Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner till den.
 2. Efter att ha genomfört proceduren så för du över detta antiskadeprogram till en CD/DVD, extern hårddisk ellerUSB-minne.
 3. Samtidigt stänger du ner skadliga processer på din infekterade dator. För detta kan du använda denna guide.
 4. Sätt in det medium som du använde för antispionprogrammet, för över det till den infekterade PC´n och starta det.

5. BLOCKERA Security Bytes 2015 INNAN EN SKANNING:

 1. Låt Security Bytes 2015 påbörja sitt arbete och genomföra sin falska systemskanning.
 2. Klicka på Tillåt oskyddadoch stäng varningsmeddelandet.
 3. Öppna Utforskaren (Klicka Start -> Dokument) och skriv %AppData% i adressfältet. Klicka enter.
 4. Döp om guard-agas eller liknande saker.
 5. Starta om din maskin och skriv in denna länk i ditt adressfält: http://utanvirus.se/download/hunter.exe
 6. Ladda ner SpyHunter och ta bort skadliga filer som tillhör Security Bytes 2015.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-security-bytes-2015.html

Borttagning guider på andra språk