Vad är SECOH-QAD.exe? Ska jag bort det?

av Jake Doevan - -

SECOH-QAD.exe är ingen legitim Windows-programfil 

SECOH-QAD.exe är en programfil som är kopplad till KMSpico-viruset. Därför kan du se den här filen i Aktivitetshanteraren när du angrips av ett virus. Om du hittar denna process, bör du känna till att det inte är en legitim Windows-fil.

Denna fil kan installeras på alla Windows OS-versioner, inklusive Windows 10, 8, 7 och XP. Den brukar normalt ligga i mappen C:\Windows. Dock kan storleken på filen variera mellan 4 096 och 4608 bytes beroende på Windows-version. Alla kända antivirusprogram definierar denna fil som farlig.

Filen har inget synligt fönster och kör bara i bakgrunden. Dock kan det styra program eller ändras deras beteende. FIlen är kopplad till KMSPico-viruset vilket låtsas vara en legitim Windows-aktivator. Därmed kan den aktivera Windows eller Office 2010 utan licens. 

Sådana aktiviteter är tveklöst olagliga. Dessutom kan de vara farliga för datorn och din integritet. Viruset kan komma att installera skadliga program och orsaka mer problem, såsom till exempel att göra dina filer oläsliga eller radera dem. Därför ska du aldrig använda sådana här verktyg istället för en laglig Windows-version bara för att tjäna lite pengar. 

Du måste avsluta och ta bort filen SECOH-QAD.exe från systemet, men vi rekommenderar inte att du gör det manuellt. Det är bättre att du låter ett säkerhetsprogram ta bort filen och dess relaterade komponenter åt dig. Som sagt, denna filen är kopplad till ett datorvirus som bör hanteras med försiktighet. .

För att ta bort SECOH-QAD.exe, rekommenderar vi att du använder ReimageIntego. Detta verktyg rensar inte bara din PC, utan skyddar också den mot liknande hot i framtiden. 

Att försöka få tag på en illegal kopia av Windows eller MS Office kan sluta med en virusattack 

Som du redan vet, är filen SECOH-QAD.exe kopplad till det så kallade KMSpico-viruset. Detta följer ett potentiellt farligt program som möjliggör att använda Windows eller Office 2010 utan att köpa licensen. Vi vill poängtera att denna aktivitet INTE är laglig. Så håll dig borta från detta. 

Dessutom kan detta program utnyttjas av nätkriminella. Därmed kan otaliga skadliga komponenter ta sig in i datorn, inklusive trojaner, utpressningsvirus och mindre farliga näthot såsom potentiellt oönskade program (PUP). 

Om du inte har installerat detta Windows-verktyg men fortfarande ser att SECOH-QAD.exe kör i Aktivitetshanteraren, ska du inte ignorera detta. Samma fil kan användas av andra sabotageprogram. Undersök den här filen och ta bort den med hjälp av ett antivirusprogram. 

Ta bort filen SECOH-QAD.exe 

Som redan nämnt, rekommenderar vi inte att du tar bort SECOH-QAD.exe manuellt, då denna fil är kopplad till ett virus. Du måste avinstallera den Windows-aktivator som ansvarar för filen för att kunna bli av med filen. Skanna också din dator för att se så att inte fler skadliga filer har installerats. 

Vi rekommenderar att du tar bort SECOH-QAD.exe med hjälp av ett antisabotageprogram, såsom ReimageIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Kolla också in instruktionerna för borttagning av KMSpico-viruset här.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk