Vad är SAService.exe? Ska jag bort det?

SAService.exe

SAService.exe (även känd som SAService Application) är en av de huvudsakliga körbara filerna för McAfee SiteAdvisor. Den kan hittas i en mapp i ”C:\Program Files” och anses vara säker. Men denna fil kan även vara relaterad till applikationerna SAService Application, SiteAdvisor Service, StillSecure SAService och NAC Agent.

Folk rapporterar om kontinuerliga fel som relaterar till denna process. För att bli av med dem bör du avinstallera McAfee Site Advisor. Notera att du kan vara tvungen att starta om din dator i Felsäkert Läge med Nätverk för detta.

FARA!

Ibland använder hackare namnen på legitima filer för att gömma sina egna virus! Om du är misstänksam så bör du kolla pålitligheten hos SAService.exe och se till att den inte är relaterad till illasinnade filer. För detta rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-saservice-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara