Vad är SAService.exe? Ska jag bort det?

SAService.exe

SAService.exe (även känd som SAService Application) är en av de huvudsakliga körbara filerna för McAfee SiteAdvisor. Den kan hittas i en mapp i ”C:\Program Files” och anses vara säker. Men denna fil kan även vara relaterad till applikationerna SAService Application, SiteAdvisor Service, StillSecure SAService och NAC Agent.

Folk rapporterar om kontinuerliga fel som relaterar till denna process. För att bli av med dem bör du avinstallera McAfee Site Advisor. Notera att du kan vara tvungen att starta om din dator i Felsäkert Läge med Nätverk för detta.

FARA!

Ibland använder hackare namnen på legitima filer för att gömma sina egna virus! Om du är misstänksam så bör du kolla pålitligheten hos SAService.exe och se till att den inte är relaterad till illasinnade filer. För detta rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-saservice-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara