Vad är SAService.exe? Ska jag bort det?

SAService.exe

SAService.exe (även känd som SAService Application) är en av de huvudsakliga körbara filerna för McAfee SiteAdvisor. Den kan hittas i en mapp i ”C:\Program Files” och anses vara säker. Men denna fil kan även vara relaterad till applikationerna SAService Application, SiteAdvisor Service, StillSecure SAService och NAC Agent.

Folk rapporterar om kontinuerliga fel som relaterar till denna process. För att bli av med dem bör du avinstallera McAfee Site Advisor. Notera att du kan vara tvungen att starta om din dator i Felsäkert Läge med Nätverk för detta.

FARA!

Ibland använder hackare namnen på legitima filer för att gömma sina egna virus! Om du är misstänksam så bör du kolla pålitligheten hos SAService.exe och se till att den inte är relaterad till illasinnade filer. För detta rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-saservice-exe.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om SAService.exe

Filer
Mjukvara