Allvarlighets skala:  
  (8/100)

Ta bort ReimagePlus.com-annonser (Gratis Instruktioner) - jun 2020 uppdatering

av Lucia Danes - - | Typ: Systemverktyg

Vad är ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com ads

ReimagePlus.com är en marknadsföringsplattform för att marknadsföra Reimage. Denna domän börjar vanligtvis dyka upp in alla de populäraste webbläsarna (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) direkt efter att man har installerat en annan gratis nedladdning. Dessvärre så står det inte klart vilka specifika program som lägger in popup-annonser från ReimagePlus.com i webbläsare, men oavsett detta så är det tydligt att de försöker marknadsföra den legitima optimeraren Reimage.

När det har installerats så aktiveras annonserna av relaterade add-ons varje gång du sätter på din maskin. Du kan dessutom lägga märke till en genväg på ditt skrivbord som omdirigerar dig till domänen ReimagePlus.com. Denna webbsida uppmanar användare att installera ett verktyg för PC-optimering eller ringa en tekniskt support. Om du behöver hjälp kan du nyttja dem. Du måste dock vara medveten om att detta program kostar pengar och inte är gratis.

Du kommer alltså få betala en summa för ett program som är pålitligt. Utöver omdirigeringar från ReimagePlus.com så visas popup-varningar som informerar om diverse risker på din dator. Om du sett dessa notifikationer kan det vara för att ett virus/skadeprogram precis har slingrat sig in i din dator eller att din dators prestanda är låg på grund av ansamling av dåliga register.

Ha i åtanke att Reimage är ett verktyg som är värt att spendera pengar på, eftersom det kan förbättra din dator. Vidare så kan du även ringa dess profesionella tekniker och få den hjälp du behöver utan dröjsmål.

ReimagePlus.com ads
ReimagePlus.com-annonser

Hur kan ReimagePlus.com kapa min dator?

Som vi redan nämnt så är ReimagePlus.com en annonseringsplattform, så den kan inte kapa något. Som du säkert redan vet så orsakas annonserna av add-ons och tillägg som sprids med hjälp av andra gratisprogram och spridprogram. Varje gång du installerar en nedladdningsassistent, mediaspelare, PDF-skapare eller annan gratis mjukvara så riskerar du därför att ladda ner en rad olika andra program, såsom Discount Buddy, Search Safer, VeriBrowse och många andra.

Som tur är så har distributörer av gratisprogram gett oss en chans att välja bort sådana oönskade komponenter, men den kräver att du har stor uppmärksamhet på gratisprograms installationsprocesser. Du måste välja Avancerad eller Anpassad installation och kolla varje alternativ noggrant. Annars kan du råka hoppa över listan över 'valbara komponenter' och omedvetet gå med på att installera en rad olika appar.

Hur tar jag bort ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com är INTE ett virus, och det måste du förstå. Om du dock inte vill behålla detta program på din dator längre bör du ta bort Reimage från systemet. För detta kan du följa denna borttagningsguide:

  • Klicka 'Start' → 'Kontrollpanelen' → 'Avinstallera ett Program' eller 'Lägg Till/Ta Bort Program'.
  • Hitta Reimage, högerklicka på det och välj 'Avinstallera'.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage Cleaner Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Reimage Cleaner, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Reimage Cleaner har en gratis begränsad skanner. Reimage Reimage Cleaner erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage Cleaner, prova då att köra Combo Cleaner.
Intego

Om utvecklaren

Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Lucia Danes
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-reimageplus-com-ads.html

Borttagning guider på andra språk


Din åsikt om ReimagePlus.com ads