Download Reimage

Take your privacy and security seriously

Din nedladdning kommer strax starta. Om inte, starta om nedladdningenstarta om nedladdningen.
Reimage Mer information om Reimage, Avinstallation, Villkor och Integritet.

Steg 1

 Öppna Installationsprogrammet

Öppna Installationsprogrammet

Hitta installationsfilen och dubbelklicka för att öppna

Steg 2

 Klicka 'Yes' eller 'Run'

Klicka 'Yes' eller 'Run'

Godkänn installationen i säkerhetsfönstret.

Steg 3

 Följ Instruktionerna i Installationsprogrammet

Följ Instruktionerna i Installationsprogrammet

Läs instruktionerna för att installera din mjukvara.

Norton Secured PC WORLD Norton SECURED McAfee SECURE

Tack för att du laddar ner Reimage PC Repair verktyg! Det är ett kraftfullt program för att förbättra datorns funktioner på många sätt. Reimage fixar Windows fel, eliminerar datavirus och förbättrar datorns stabilitet. Dess unika reparationsteknik bygger på 25.000.000 viktiga komponenter som används för att fixa Windows operativsystem genom att ersätta skadade eller saknade filer med de nya. På grund av Avira AntiVir motor, så tar Reimage bort alla eventuella virus, inklusive malware, adware, trojanska hästar, maskar, spionprogram och rootkits. En fullständig Reimage översyn kan hittas här.

VIKTIGT!

Ibland kan du inte kan ta bort alla virus med det enda säkerhetsverktyg. Olika antispionprogram har olika virussignaturdatabaser, så det finns alltid en möjlighet att du kommer att behöva prova flera scanners för att utrusta dig med den mest lämpliga. Efter att ha provat Reimage, bör du också köra en fri SpyHunter scanner som låter dig att dubbelkolla din dator utan avgift. Vi rekommenderar också att köpa sin licensierad version om denna anti-spyware informerar dig om skadliga filer som bor på din dator. Reimage är en allmänt godkänd anti-spyware som har fått stora märken efter att framgångsrikt ta bort sådana virus som webbläsarkapare, adware, Ransomware och andra. Har du fler frågor? Låt oss veta om dem. Du kan nå oss med hjälp av fråga oss sidan.

VAD MER BÖR DU TÄNKA PÅ

Reimage kan gratis hjälpa dig att kontrollera din dator för fel och virus. Du kan ta bort skadliga program med det här programmet endast efter att du köpt en licensierad version. Om du inte är nöjd med ditt val, kan du avinstallera Reimage från datorn. Alternativa program som du kan prova att ta bort virus är Malwarebytes och SpyHunter 5.

Om du fortfarande är osäker på om du ska köpa anti-spyware eller inte, ha i åtanke att 2016 kallas Ransomware-året – malware som kan kryptera data direkt efter infiltration. Att återställa blockerade filer, så uppmanas användare att betala en lösensumma , som varierar från $300 (om du är en PC-användare) till $10.000 och mer (om du är ägare av verksamheten). Det är alltid billigare att hålla dig skyddad än lämna ditt system utan skydd och sedan betala för datatekniker samtidigt som man försöker återställa krypterade filer utan att ha någon garanti för att de kommer att återhämta det.

TACK!