Reimage recension, gratis nedladdning

123

Reimage är en legitim mjukvara för datorreparation som certifierats av Softpedia. Den är kompatibel med Windows, Mac OS X och Android.

Reimages starkaste sida är Windows Repair. Programmet har redan gjort ett namn för sig som en unik underhållstjänst som är kapabel att identifiera nästa alla problem i systemet. En funktion som skiljer det från de flesta andra är Reimage Repairs förmåga att fixa systemet genom att ladda ner filer som fattas. Självklart bör vi inte glömma säkerhet.

Oavsett att det anses vara en mjukvara för PC-reparation kan du ta bort virus med Reimage Repair eftersom mjukvaran har Avira Antivir inbyggt i sig. Med tanke på att Avira är en prisbelönt produkt med hundratals olika utmärkelser, finns det inga tvivel om att Reimage är en lösning som bör övervägas när man har att göra med skadeprogram.

Om Windows inte är ditt operativsystem kan du välja Reimage för Mac och Reimage Mobile Cleaner. Uppenbarligen är denna utvecklares syfte att ta fram ett verktyg för alla operativsystem.

Nedladdning av Reimage

Du kan ladda ner Reimage här. Det är kompatibelt med Windows XP/Vista/7/8/10. När programmet börjar skanna datorn går det genom tre olika stadier: Hårdvara, Säkerhet och Stabilitet.

När den är klar med sin Hårdvarukoll identifierar programmet mängden minne, hastigheten hos din hårddisk, CPU-parametrar och liknande information. Windowsfel, Problem med operativsystemet, blue screen of death (BSoD, blåskärm), korrumperade DLL:s, datorfrysningar och virusskada kan också avslöjas och fixas med hjälp av Reimage Automated PC Repair. Sedan iscensätter programmet Säkerhetskollen.

I detta stadie hittar Reimage Repair alla typer av virus, inklusive annonsprogram, trojaner, spionprogram, maskar, rootkit och liknande skadeprogram. Tack vare Avira AntiVir-motorn får det hjälp att hitta och ta bort alla skadeprogramshot, spionprogram och liknande virus. Avslutningsvis kollar det systemstabiliteten och specificerar program som kraschar mest.

För att fixa dessa problem behöver du en Licensnyckel för Reimage, som du kan köpa för €69,95. Om du inte är nöjd med tjänsten har du 60 dagar på dig att få pengarna tillbaka. Om du inte kan fixa din dator med Reimage kan du även använda dess gratis support, som är tillgänglig oavsett vilket land och vilken tidszon du befinner dig i.

Notera att detta program inte erbjuder realtidsskydd. Du kan ta bort skadeprogram med Reimage, men du kan inte skydda ditt system med det, så du bör inte använda denna mjukvara som Reimage Protector. För att hålla din dator skyddad rekommenderar vi att du använder det som en kompletterande lösning till ett antispionprogram eller antivirus.

Reimage Express recension:

Reimage Express är ett gratis verktyg från Reimage. Dess mål är att hjälpa personer med enklare problem i Windows, som kan hittas genom att genomföra en snabbskanning. Efter att det skannat systemet diagnostiserar det huvudsakliga systemfel och visa dem i en skanningsrapport från Reimage.

Det fixar dem med patenterad teknologi. Reimage Express erbjuder dock inte en full reparationstjänst. För att få möjlighet att ta bort skadeprogram, fixa virusskada eller ersätta filer som fattas med de senaste versionerna, måste du skaffa en aktiveringsnyckel för Reimage. Detta program är kompatibelt med operativsystemen Windows XP/Vista/7/8/10.

Läs en full recension av Reimage Express.

Reimage Plus recension:

Reimageplus är den officiella sidan för Reimage Repair. Det är en helt legitim sida som erbjuder Reimage Free, Reimage PC Repair och liknande mjukvara. Ibland kanske du märker av annonser från denn webbplats, och i så fall måste du dubbelkolla din dator med Reimage eller liknande antispionprogram/antivirus.

Annonser kan även orsakas av annonsprogram (add-ons, tillägg, insticksprogram och verktygsrader för webbläsare) som sprids i ett paket med gratisprogram och spridprogram. Du måste se till att ditt system är fritt från misstänkta add-ons som försöker tjäna pengar genom att visa annonser från tredje parter. I de flesta av dessa fall kan problemet lösas genom att återställa din webbläsare.

Lär dig mer om borttagning av Reimage-annonser.

Reimage för Mac recension:

Om du letar efter ny reparationsmjukvara som är kompatibel med Mac OS X bör du överväga att ladda ner Reimage för Mac. Du kan installera det genom att klicka på denna länk. Detta program är designat för att förbättra systemprestanda genom att ta bort oönskade och skadliga applikationer som har installerats på din dator av misstag. Det är en utmärkt lösning när man har att göra med potentiellt oönskade program.

Reimage för Mac erbjuder även att rensa din webbhistorik, fixa fel och hjälp dig att bli av med cachat utrymme. Det kan användas för dagliga undersökningar av hårdvara och förvaring eftersom detta hjälper till att hålla systemet snabbt och välfungerande. När du har Reimage på din iPad eller dator bör du dock veta att denna version inte tillhandahåller säkerhetstjänster. För att hålla dit Mac OS X skyddat bör du tänka på att även ha ett antivirus.

Reimage för Android recension:

Reimage för Android är förmodligen det mest efterlängtade verktyget på marknaden idag. Personer som använder detta operativsystem har spenderat månader med att söka efter en applikation som kan hjälpa dem med deras Android-enheter. Du kan givetvis inte veta vilka appar som är bra och vilka som bör undvikas, så det kan sluta med totalt kaos i din enhet.

Det verkar som att dessa orosmoln kommer försvinna, eftersom Reimage för Android kan hjälpa dig med detta kaos. Väl installerad skannar denna app enheten och identifierar problem. Dess mål är att hitta saker som använder för mycket minne på telefoner eller surfplattor, såsom skadliga appar, samtals/SMS-historik, cachat minne, etc.

Denna app är gratis, så du kan fixa din Android med Reimage utan att behöva betala för denna tjänst.

Är Reimage legitimt?

Det finns många webbplatser som kallar det för ”Reimage virus”, ”annonsprogrammet Reimage” och liknande. De som hävdar att detta är ett skadligt program har dock fel, eftersom det inte upptäcks av antivirus eller antispionprogram. Det är ett virusfritt program som designats för att fixa datorfel och förbättra funktionaliteten genom att återinstallera trasiga filer.

Efter att ha påbörjat ett samarbeta med Avira AntiVir kan Reimage Repair Tool dessutom hitta skadeprogram och ta bort dem från systemet. Om du har tvivel angående pålitligheten av din version kan det vara för att du har laddat ner en crackad version av Reimage Repair till din dator.

Notera att det är olagligt att använda sådana versioner. Utöver straff från statliga myndigheter kan du även infekteras.

Läs mer om Reimages legitimitet.

Reimage Frågor & Svar

Fråga: Mitt gamla antispionprogram har nyligen gått ut, så jag letar för närvarande efter nya virusbekämpande verktyg. Efter lite surfande på webben lyckades jag hitta Reimage Repair, så jag undrar om denna mjukvara är tillräckligt för att skydda min PC? Jag har läst diverse recensioner om denna applikation och jag är inte säker på vilka jag ska lita på.

Svar: Det finns flera åsikter på webben om nästan varje produkt som finns; det betyder dock inte att man kan lita på dem alla. Efter den nyligen startade överrenskommelse med Avira AntiVir har Reimage faktiskt förbättrat sin förmåga att hitta virus och eliminera dem. Det kan användas som ett pålitligt skydd mot virus.

Fråga: Jag planerar att skaffa Reimage, men jag har märkt att det finns ett flertal versioner av denna mjukvara. Vad är skillnaden mellan Reimage Express och Reimage Repair? Jag behöver inte ett särskilt kraftfullt antivirus eftersom jag inte använder PC:n ofta, men jag vill ändå känna mig säker på internet. Jag behöver råd för vilket av dessa program jag bör välja.

Svar: Om du inte använder PC:n ofta och bara genomför lättare uppgifter, bör Reimage Express vara tillräckligt för dina behov. Det kommer skanna och rapportera enkla fel det hittar i systemet. Om du använder e-post, surfar på internet efter information eller laddar ner gratis mjukvara från internet, kanske du dock behöver mer sofistikerat skydd.

Reimage Repair är premiumversionen som ger dig många fler funktioner. Reimage Repair kan fixa skadan som orsakats av virus, ersätta skadade filer med nya och dessutom ge dig åtkomst till Reimages tekniska support via telefon eller e-post, 24/7. Om din säkerhet på internet är en prioritet ska du inte tveka att välja premiumversionen av Reimage.

Fråga: är Reimage säkert att använda? Vad är Sekretesspolicyn för denna applikation? Kommer min personliga information och mina filer vara säkra?

Svar: Reimage är definitivt säkert att använda. Den enda information som samlas in från din PC är den tekniska information som krävs för att reparera virusskador. Du kan vara säker på att din personliga information, som krävs när du ska köpa denna produkt, inte kommer delas eller säljas till tredje parter.

Det gör heller inte kopior av filerna på din dator och förvarar dem inte på fjärrservrar. Du kan säkert ladda ner detta program och vara säker på att dina filer skyddas.

Fråga: Är Reimage gratis att ladda ner?

Svar: Reimage Repair är inte ett gratisverktyg för virusbekämpning. Det kommer dock tillhandahålla dig med de viktigaste funktionerna som behövs för att hitta virus och ta bort dem från dator. Om du vill ha ett gratis verktyg kan du ladda ner Reimage Express, som skannar systemet och informerar dig om dess status. Det kan även fixa enklare fel och problem.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage har en gratis begränsad skanner. Reimage erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Recensioner på andra språk