Allvarlighets skala:  
  (5/100)

Ta bort Reimage Express (Förbättrad Guide) - Feb 2020 uppdatering

av Ugnius Kiguolis - - | Typ: Systemverktyg

Är Reimage Express ett virus?

Reimage Express

Tekniskt sett är Reimage Express INTE ett virus och det marknadsförs som ett verktyg för PC-optimering. Vi antar att du redan hört talas om detta verktygs föregångare, som går under namnen Reimage eller Reimage Plus.

Reimage Express är bara en nysläppt version av dessa två, så om du vill hålla din PC i gott skick kan du använda denna eller andra versioner av optimeraren Reimage. Du kan vänta dig följande av detta program:

  1. Reimage Express klassificeras som ett PUP. Det har ingen officiella webbsida och installeras i majoriteten av fallen på datorer i ett paket med andra program. Det är därför ouppmärksamma användare inte kommer ihåg att de installerat detta verktyg, men de har bara sig själva att skylla.
  2. Detta optimeringsverktyg kan fungera som ett riktigt optimeringsverktyg eftersom det har en databas av relevanta register, mjukvaruupdateringar, skadliga filer och så vidare.
  3. Väl installerat ägnar sig Reimage Express åt kontinuerliga systemskanningar och levererar varningar om din dators hälsa; det kan varna om tiotals eller hundratals viktiga systemfel.
  4. Om du raderar de rapporterade problemen kommer din PC:s prestanda förbättras.

Reimage Express

Du kanske undrar vad syftet med Reimage Express är?

Reimage Express skannar datorer och levererar resultat av ett enkelt syfte – för att hjälpa användare att förbättra sina datorer. Du kan dock behöva köpa den licenserade versionen av Reimage för full funktionalitet. Som redan noterat börjar det efter sin installation med den första fulla systemskanningen.

Notera att dessa skanningar kan sakta ner PC:ns prestanda tillfälligt, vilket är helt normalt. Du kan sedan välja att köpa en full version av Reimage Express om du gärna vill att din PC ska köras optimalt, eftersom du då kan bli av med många systemfel. Skadeprogramsanalytiker varnade för en tid sedan att den fulla versionen av detta verktyg kan ta bort fel filer, men detta är inte sant.

Den senaste datan visar att alla systemfel kan fixas av Reimage. Om du redan lagt märke till filen Reimageexpressnu.exe på din dator bör du överväa att köpa Reimage Express, eftersom det är ett pålitligt optimeringsverktyg som kan förbättra din dators hastighet.

Hur kan detta bluff-optimeringsverktyg kapa min PC?

Reimage Express marknadsförs på en officiell webbsida som tillåter nedladdning av en gratis testversion eller att man laddar ner den fulla versionen för en summa pengar. Om du dock inte har installerat denna app med flit betyder det att den har laddats ner till din PC via ett annat gratisprogram.

Det sprids vanligtvis via mjukvarupaket som kan hittas på sidor såsom Softonic, Soft32, Cnet och så vidare. Denna distributionsteknik är legitim, men om du vill förebygga att Reimage Express installeras ska du ha tillräcklig uppmärksamhet på installationsprocessen för varje gratisprogram. Se till att alltid använda Anpassad eller Avancerad installation, och välj bort alla installationer av 'ytterligare nedladdningar'. Om du vill få reda på hur man tar bort Reimage Express ska du läsa guiden nedan.

Hur tar man bort denna applikation?

Reimage Express är INTE ett virus och kan därför tas bort manuellt. Detta kan göras med dessa steg:

  • Klicka 'Start' → 'Kontrollpanelen' → 'Avinstallera ett Program' eller 'Lägg Till/Ta Bort Program.'
  • Hitta Reimage Express, högerklicka på det och välj 'Avinstallera.'

Vi rekommenderar dock att du överväger att uppdatera detta program till sin ”fulla” version för att få förmågan att kolla din dator efter dåliga registerfiler, potentiellt oönskade program och liknande komponenter.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage Cleaner Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Reimage Cleaner, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Reimage Cleaner har en gratis begränsad skanner. Reimage Reimage Cleaner erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage Cleaner, prova då att köra Combo Cleaner.

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-reimage-express.html

Borttagning guider på andra språk