Betyg:  
  (72/100)

RegCure Pro recension, gratis nedladdning

av Jake Doevan - - | Typ: PC Optimerare

RegCure Pro är en kraftfull registerrensare från ParetoLogic. Den kan används för att eliminera registerfel, förbättra datorprestanda och fixa dess hastighet. Dessutom kan det används för att optimera PC-minne, förbättra starttid, stoppa oönskade processer och BHO´s, ta bort skadeprogram och hjälpa personer att genomföra liknande aktiviteter. Enligt dess skapare så går ReguCure Pro´s skanner in djupt in i systemet och tillåter folk att hitta det minsta fel. Dessutom erbjuder det ett bonusverktyg som tillhandahåller folk med skydd för konfidentiell information, så som lösenord, login-information, kreditkortsnummer, bankinfo och liknande. Programmet nuvarande version är 3.1.6 Regcure Pro Free, och är kompatibelt med Windows XP, Vista, 7 och 8.

Regcure Pro recension av 2spyware research center:

2spywares team har också testat detta PC-optimeringsprogram på flera datorer. För att ladda ner RegCure Pro till ditt system så behöver du 20 MB ledigt på hårddisken samt internetuppkoppling. Dessutom bör du vara inloggad som administratör. Men man meddelar även att för ökad programrespons så bör man ta hänsyn till de högre systemspecifikationerna.

Så fort som RegCure Pro installerades på våra datorer så erbjöd det en skanning av systemet och att kolla dess status. Det måste sägas att gränssnittet är väldigt intuitivt, så du bör inte ha några problem med denna applikation. Det skannade vanliga problemområden för att hitta vad som drog ner datorns prestanda, och så fort som RegCure Pro´s skanning var klar så visade det problemområdena och erbjöd att eliminera den åt oss. I de flesta fall så behöver du bara klicka för att eliminera upptäckta problem och fixa PC´n med RegCure Pro.

Men, vi märkte av flera nedsaktningar av systemet när vi skannade PC´n med RegCure Pro.

Så varför bör du ladda ner RegCure Pro?

För att summera så är det en lättanvändlig applikation som byggdes för PC-användare. Men det kan knappast användas för att skydda datorer från avancerade skadeprogram, så som bluff-antispionprogram eller gisslanprogram, så det bör användas tillsammans med andra antivirus.

Offer
RegCure Pro ögonblicksbild
RegCure Pro ögonblicksbildRegCure Pro ögonblicksbild

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/review-regcure-pro.html

Recensioner på andra språk