Allvarlighets skala:  
  (18/100)

RegClean Pro. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Jake Doevan - - | Typ: Sabotageprogram
12

Är RegClean Pro ett virus?

Nej, RegClean Pro är inte ett virus. Det är en LEGITIM registerrensare från företaget Sysweak. Detta program är designat för att fixa registret genom att eliminera fel som har upptäckts av din dator. Men många användare på internet har diskuterat dess pålitlighet och möjliga koppling till skapare av skadeprogram. Enligt dem så visar provversionen av detta program kontinuerliga notifikationer om tvivelaktiga hårddiskfel. Dessutom tar det bort bara 50 av dem och ber dig sedan att köpa det för att ta bort resten. Så det verkar som att RegClean Pro är ute efter dina pengar. Men vi måste säga att effekterna av alla registerrensare kan vara lite oklara, och att alla program skapas för att tjäna pengar.

Registerrensaren RegClean Pro distribueras vanligtvis med hjälp av annonser online där man erbjuder att installera en gratis registerrensare. När den är nedladdad så genomför programmet en registerskanning och visar sedan resultat om användarens register. Den irriterande biten med detta är att den gör detta varje gång du startar om din dator.

Som du kan se från vår recension så är RegClean Pro en legitim applikation, men vi rekommenderar inte att använda den. Efter att ha testat den så kom vi fram till att den inte hittar vissa fel och även att den rapporterar om en del tvivelaktiga. Om du redan har köpt det så erbjuder ägaren en garanti.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort RegClean Pro, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera RegClean Pro. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
RegClean Pro ögonblicksbild
RegClean Pro ögonblicksbild

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-regclean-pro.html

Borttagning guider på andra språk


 • Thomas Bibin

  Hej,
  Sen jag installerade o lät RegClean Pro på min dator så får jag inte längre hem mail till min dator. Jag har mail via Tele2 och mitt epostprogram är Firefox Mozilla Thunderbird.

  Hur gör jag?

  Med vänlig hälsning,
  Thomas Bibin