Allvarlighets skala:  
  (18/100)

Ta bort RegClean Pro

12

Är RegClean Pro ett virus?

Nej, RegClean Pro är inte ett virus. Det är en LEGITIM registerrensare från företaget Sysweak. Detta program är designat för att fixa registret genom att eliminera fel som har upptäckts av din dator. Men många användare på internet har diskuterat dess pålitlighet och möjliga koppling till skapare av skadeprogram. Enligt dem så visar provversionen av detta program kontinuerliga notifikationer om tvivelaktiga hårddiskfel. Dessutom tar det bort bara 50 av dem och ber dig sedan att köpa det för att ta bort resten. Så det verkar som att RegClean Pro är ute efter dina pengar. Men vi måste säga att effekterna av alla registerrensare kan vara lite oklara, och att alla program skapas för att tjäna pengar.

Registerrensaren RegClean Pro distribueras vanligtvis med hjälp av annonser online där man erbjuder att installera en gratis registerrensare. När den är nedladdad så genomför programmet en registerskanning och visar sedan resultat om användarens register. Den irriterande biten med detta är att den gör detta varje gång du startar om din dator.

Som du kan se från vår recension så är RegClean Pro en legitim applikation, men vi rekommenderar inte att använda den. Efter att ha testat den så kom vi fram till att den inte hittar vissa fel och även att den rapporterar om en del tvivelaktiga. Om du redan har köpt det så erbjuder ägaren en garanti.

Automatisk borttagning av RegClean Pro

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort RegClean Pro, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
borttagare för RegClean Pro Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
borttagare för RegClean Pro
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
SpyHunter rekommenderas för att avinstallera RegClean Pro. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren SpyHunter.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av SpyHunter.

Om du beslutat att välja ett annat antispionprogram ska du avinstallera SpyHunter från din dator.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus är det rekommenderade programmet för att avinstallera RegClean Pro. 

Du bör bekräfta med gratisversionen att man hittar den nuvarande versionen av parasiten.
mer än 40 000 000 nedladdningar!
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testat Malwarebytes Anti Malware's effektivitet vid brottagning av RegClean Pro (2015-05-07)
Reimage
Vi har testat Reimage's effektivitet vid brottagning av RegClean Pro (2015-05-07)
RegClean Pro ögonblicksbild
RegClean Pro ögonblicksbild

Borttagning guider på andra språk • Thomas Bibin

  Hej,
  Sen jag installerade o lät RegClean Pro på min dator så får jag inte längre hem mail till min dator. Jag har mail via Tele2 och mitt epostprogram är Firefox Mozilla Thunderbird.

  Hur gör jag?

  Med vänlig hälsning,
  Thomas Bibin

Gilla oss på Facebook