Allvarlighets skala:  
  (18/100)

Ta bort RegClean Pro

av Jake Doevan - - | Typ: Sabotageprogram

Är RegClean Pro ett virus?

Nej, RegClean Pro är inte ett virus. Det är en LEGITIM registerrensare från företaget Sysweak. Detta program är designat för att fixa registret genom att eliminera fel som har upptäckts av din dator. Men många användare på internet har diskuterat dess pålitlighet och möjliga koppling till skapare av skadeprogram. Enligt dem så visar provversionen av detta program kontinuerliga notifikationer om tvivelaktiga hårddiskfel. Dessutom tar det bort bara 50 av dem och ber dig sedan att köpa det för att ta bort resten. Så det verkar som att RegClean Pro är ute efter dina pengar. Men vi måste säga att effekterna av alla registerrensare kan vara lite oklara, och att alla program skapas för att tjäna pengar.

Registerrensaren RegClean Pro distribueras vanligtvis med hjälp av annonser online där man erbjuder att installera en gratis registerrensare. När den är nedladdad så genomför programmet en registerskanning och visar sedan resultat om användarens register. Den irriterande biten med detta är att den gör detta varje gång du startar om din dator.

Som du kan se från vår recension så är RegClean Pro en legitim applikation, men vi rekommenderar inte att använda den. Efter att ha testat den så kom vi fram till att den inte hittar vissa fel och även att den rapporterar om en del tvivelaktiga. Om du redan har köpt det så erbjuder ägaren en garanti.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage Cleaner Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Reimage Cleaner, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Reimage Cleaner har en gratis begränsad skanner. Reimage Reimage Cleaner erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage Cleaner, prova då att köra Combo Cleaner.
RegClean Pro ögonblicksbild
RegClean Pro ögonblicksbild

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-regclean-pro.html

Borttagning guider på andra språk