Vad är qttask.exe? Ska jag bort det?

qttask.exe

Qttask.exe är en legitim process som är ansvarig för att starta Apples QuickTime Player och andra funktioner som är relaterade till den. Detta program installeras mestadels med Itunes men kan även installeras ensamt.

Qttask.exe är en harmlös process, så du kan lämna den på din dator. Men det är inte en nödvändig del av systemet, så att avsluta den kommer inte att skada det. I vissa fall så är det rekommenderat att avaktivera Qttask.exe eftersom detta kan hjälpa till att hindra förlust av nödvändiga systemresurser. Denna process ligger vanligtvis i mappen C:\Program Files folder och bör använda runt 750KB av ditt minne.

FARA!

Skapare av skadeprogram har börjat använda namnen på legitima filer så att de kan gömma sina virus. Om du upptäcker att Qttask.exe ligger i mapparna C:\Windows eller C:\Windows\System32 så bör du kolla din dator med en pålitlig säkerhetsapplikation. I detta fall rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-qttask-exe.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om qttask.exe

Filer
Mjukvara