Vad är qttask.exe? Ska jag bort det?

qttask.exe

Qttask.exe är en legitim process som är ansvarig för att starta Apples QuickTime Player och andra funktioner som är relaterade till den. Detta program installeras mestadels med Itunes men kan även installeras ensamt.

Qttask.exe är en harmlös process, så du kan lämna den på din dator. Men det är inte en nödvändig del av systemet, så att avsluta den kommer inte att skada det. I vissa fall så är det rekommenderat att avaktivera Qttask.exe eftersom detta kan hjälpa till att hindra förlust av nödvändiga systemresurser. Denna process ligger vanligtvis i mappen C:\Program Files folder och bör använda runt 750KB av ditt minne.

FARA!

Skapare av skadeprogram har börjat använda namnen på legitima filer så att de kan gömma sina virus. Om du upptäcker att Qttask.exe ligger i mapparna C:\Windows eller C:\Windows\System32 så bör du kolla din dator med en pålitlig säkerhetsapplikation. I detta fall rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-qttask-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara