Vad är qttask.exe? Ska jag bort det?

qttask.exe

Qttask.exe är en legitim process som är ansvarig för att starta Apples QuickTime Player och andra funktioner som är relaterade till den. Detta program installeras mestadels med Itunes men kan även installeras ensamt.

Qttask.exe är en harmlös process, så du kan lämna den på din dator. Men det är inte en nödvändig del av systemet, så att avsluta den kommer inte att skada det. I vissa fall så är det rekommenderat att avaktivera Qttask.exe eftersom detta kan hjälpa till att hindra förlust av nödvändiga systemresurser. Denna process ligger vanligtvis i mappen C:\Program Files folder och bör använda runt 750KB av ditt minne.

FARA!

Skapare av skadeprogram har börjat använda namnen på legitima filer så att de kan gömma sina virus. Om du upptäcker att Qttask.exe ligger i mapparna C:\Windows eller C:\Windows\System32 så bör du kolla din dator med en pålitlig säkerhetsapplikation. I detta fall rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-qttask-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara