Allvarlighets skala:  
  (99/100)

Pony virus. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Jake Doevan - - | Typ: Sabotageprogram

‘Pony’ virus är ett farligt botnet som utvecklades av en grupp cyberbrottslingar för att stjäla digital valuta och privat information. Bitcoins, Zerocoins, Litecoins, Namecoins, Peercoins, Dogecoins, etc. anses vara digitala valutar eller digitala pengar. Dessa digitala valutor förvaras ofta i så kallade digitala plånböcker som kan hittas antingen på datorer eller på specifika webbsidor som erbjuder förvaring och säkerhetstjänster. ‘Pony’ virus attackerar dessa plånböcker och ger cyberbrottslingar möjlighet att stjäla dem. Det kan även användas för att ta över folks uppgifterm så som diverse logins, lösenord och liknande data. Man vet att detta virus redan har stått för två miljoner stölder av logins för sidor så som Google, Twitter, Facebook och Youtube. Det har även rapporterats att detta botnet har hjälp cyberbrottslingar att bryta sig in i runt 85 digitala plånböcker och orsakar förluster på runt $200,000 för deras ägare.

Hur kan Pony botnet-virus infiltrera min dator?

‘Pony’ virus kan komma med nästan vad som helst: gratis spel, illegala program, skadliga insticksprogram för webbläsare och annan tvivelaktig mjukvara. Sådana program är perfekta distributionsmekanismer för virus. Om du laddar ner och installerar program så bör du kolla upp alla program du vill ha online först. Se även till att undvika korrupta webbsidor som är fyllda med missvisande/illegalt/skadligt innehåll. För användare av digitala valutor så råder säkerhetsexperter dem att förvara den offline, vilket försäkrar bättre skydd. Avslutningsvis så ska du installera ett kraftfullt antispionprogram som är kapabelt att förebygga att sådana hot infiltrerar dig. Om du tror att ‘Pony’ virus redan har infiltrerat din dator så bör du följa riktlinjerna nedan och kolla ditt system efter detta virus:

Hur tar jag bort Pony virus?

För att hindra ‘Pony’ virus eller eliminera dess potentiella risker så bör du installera ett av dessa program: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Vi rekommenderar att välja ”pro”-versioner som tillhandahåller skydd i realtid och som enkelt kan hindra attackerare så som denna.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-pony-virus.html

Borttagning guider på andra språk