Allvarlighets skala:  
  (99/100)

Police Judiciaire Fédérale virus. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Program som stjäl

Police Judiciaire Fédérale virus är en lömsk applikation som litar på en illasinnad trojan när det infiltrerar PC-system. Detta program kan även kategoriseras som ett gisslanprogram eftersom det blockerar systemet så fort som det laddats ner till det. Snälla var försiktig när du besöker illegala webbsidor, öppnar spam eller genomför andra osäkra aktiviteter om du inte vill få detta virus. Vid första anblick så kan det verka som en legitim notifikation från ett regeringsorgan lokaliserat i Frankrike. Men i verkligheten så är det bara en falsk varning som vill skrämma dig till att betala ett icke-existernade böter. Om du ser varningar från Police Judiciaire Fédérale på din dators skrivbord så bör du vara medveten om att din maskin infekterats och att du måste få bort de illasinnade filer som tillhör detta gisslanprogram.

HUR KAN JAG INFEKTERAS MED Police Judiciaire Fédérale virus?

Som vi redan har nämnt så sprids Police Judiciaire Fédérale virus via illegala eller hackade webbsidor, spam och liknande distributionsmetoder. Den mest använda metoden är falska email som verkar komma från legitima företag, så som Fedex, eBay, Amazon och liknande. När offret öppnar mailet så laddar han eller hon ner en trojan, som i sin tur börjar med illasinnade aktiviteter. Den laddar vanligtvis ner illasinnade filer som rapporterar om olika lagöverträdelser och uppmanar dig att betala ett böter för att avblockera din PC. Snälla följ aldrig dessa rekommendationer eftersom du kommer förlora 100 Euro i form av ett falskt böter. Vi rekommenderar starkt att eliminera Police Judiciaire Fédérale virus från systemet utan fördröjning.

Hur tar man bort Police Judiciaire Fédérale virus?

Kom ihåg att du alltid bör surfa säkert för att undvika detta gisslanprogram. Om du redan har blockats av detta hot så ska du följa dessa steg för att låsa upp din dator och ta bort Police Judiciaire Fédérale virus:

* Flash-minnesmetoden

1. Ta en annan maskin och använd den för att ladda ner Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller liknande antispionmjukvara.
2. Uppdatera programmet och överför det till ett USB-minne eller en vanlig CD.
3. Samtidigt, starta om den infekterade maskinen i Felsäkert Läge med Kommandotolk, och sätt i USB-minnet.
4. Starta återigen om datorn som infekterats med Police Judiciaire Fédérale virus och kör en full systemskanning med Reimage

* Användare som infekterats med gisslanvirus tillåts åtkomst till andra konton på deras Windowssystem. Om ett av dessa konton har administratörrättigheter så bör du kunna starta ett antispionprogram.

* Förstök att neka Flash att för att få gisslanprogrammet att inte fungera som tänkt. För att avaktivera Flash, gå till Macromedias support och välj ´Deny´: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter att ha gjort det, kör en full systemskanning med antispionprogram.

* Manuell borttagning av Police Judiciaire Fédérale virus:

  1. Starta om din infekterade PC i ´Felsäkert Läge med Kommandotolk´ för att avaktivera Police Judiciaire Fédérale virus (detta bör fungera med alla versioner av detta hot)
  2. Kör Regedit
  3. Sök efter WinLogon Entries och skriv ner alla filer som inte är explorer.exe eller blanka. Ersätt dem med explorer.exe.
  4. Sök i registret efter de filer som du skrev ner, och radera registernycklarna som refererar till filerna.
  5. Starta om och kör en full systemskanning med uppdaterat Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner to remove remaining files.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-police-judiciaire-f-d-rale-virus.html

Borttagning guider på andra språk