Allvarlighets skala:  
  (30/100)

Ta bort Pc Optimizer Pro (Borttagningsguide) - jan 2021 uppdatering

av Jake Doevan - - | Typ: Sabotageprogram

Vad är PC Optimizer Pro?

Pc Optimizer Pro

PC Optimizer Pro är en bluff-systemoptimerare som vi har beslutat att klassa som ett skadeprogram. Detta virus utger sig för att vara ett legitimt program som kan öka säkerheten i systemet och skydda datorn. Oavsett detta så bör du inte lita på det, eftersom det är väldigt missvisande och till och med kan leda till att du förlorar pengar.

PC Optimizer Pro är relaterat till ett annat program som heter 'Fake Antivirus'. Dessa produkter är FALSKA och du bör aldrig köpa dem. Ja, det är detta de vill uppnå. Men hur gör de det? I de flesta fall använder de sig av missvisande tekniker för att skrämma PC-användare till att köpa deras fulla eller licensierade versioner.

Det är därför detta program börjar skanna systemet så fort det kommer in. Efter att ha gjort det så hävdar viruset PC Optimizer Pro att några av de viktiga Windowsfilerna är infekterade. För att få förmågan att ta bort dem så måste du dock köpa den licensierade versionen. Detta är inte något vi rekommenderar eftersom du bara förlorar dina pengar.

Alla dessa notifikationer och varningar om upptäckta infektioner är falska. Snälla köp inte detta program. Här följer några exempel på varningarna från PC Optimizer Pro:

Attention
Suspicious software activity is detected by PC Optimizer Pro on your computer.
Please start system files scanning for details.

Warning!
Name: taskmgr.exe
Name: C:\WINDOWS\taskmgr.exe

Pc Optimizer Pro

Hur kan PC Optimizer Pro infektera min dator?

Detta virus distribueras vanligtvis genom infekterade webbsidor samt genom användning av trojaner eller kryphål i system. För att undvika detta bör du hålla dig borta från illegala webbsidor och ladda ner uppdaterat antispionmjukvara som kommer hjälpa dig att hitta alla misstänkta program innan de infiltrerar dig.

Avslutningsvis rekommenderar vi att du undviker falska varningar som antingen försöker få dig att kolla din dator gratis eller uppdatera något av dina program. När PC Optimizer Pro kommit in i en dator så kan det försöka blockera andra applikationer på din dator och hävda att de är infekterade.

Vidare så kan detta program försöka ändra webbläsarinställningar, koppla upp sig mot internet, hålla sig i bakgrunden och blockera åtkomst till legitima antivirus och antispionprogram.

Dessvärre är det rätt svårt att ta bort denna app, så om du inte har stor kunskap om datorsystem är det bättre att ta bort detta virus automatiskt.

Hur tar jag bort PC Optimizer Pro från min dator?

Om du tror att du är infekterad ska du köra en full systemskanning med ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes. Dessa program kommer hjälpa dig att bli av med alla skadliga filer som kan hittas på datorn. Du kan givetvis även försöka ta bort detta program manuellt, men detta garanterar inte att alla misstänkta filer och skadliga program tas bort. Använd dessa steg för manuell borttagning av PC Optimizer Pro:

 1. Klicka 'Start' och välj 'Kontrollpanelen'.
 2. Klicka 'Avinstallera ett Program' under 'Program'.
 3. Välj 'PC Optimizer Pro' och sedan alternativet 'Avinstallera/Ändra'.
 4. Klicka 'Ja' och 'OK' för att spara ändringarna.

VANLIGA FRÅGOR (FAQ)

Fråga: Jag har precis upptäckt PC Optimizer Pro på min dator och jag vet att jag aldrig har installerat det. Kan det vara så att PC Optimizer Pro är ett virus som infiltrerade min dator bakom min rygg?

Svar: PC Optimizer Pro är en allvarlig och lömsk applikation som vill lura folk på pengar. Det är känt att den sprids precis som andra falska optimerare, vilket betyder att det inte kommer som någon överraskning att de dykt upp på din dator utan att du laddat ner det. Vanligtvis så sprids sådana program via falska popup-annonser, mjukvarupaket, trojaner och andra lömska metoder.

Om du precis har upptäckt PC Optimizer Pro på din dator så ska du inte ödsla tid, utan skanna din dator med ett uppdaterat antispionprogram, eftersom det enkelt kan orsaka fler problem på din dator. Vi rekommenderar att du använder automatisk borttagning av PC Optimizer Pro.

Fråga: Så fort jag sätter på min dator börjar PC Optimizer Pros skanner kolla min dator. Vanligtvis hittar den flera hundra PC-fel och andra problem, men jag kan inte fixa dem utan att köpa detta program. Bör jag göra det?

Snälla betala INTE för skadeprogrammet PC Optimizer Pro eftersom det är ett falskt PC-optimeringsverktyg! Om du verkligen vill kolla din dator efter problem bör du ladda ner ReimageIntego eller ett annat välrenommerat antispionprogram, eftersom PC Optimizer Pro är en falsk optimerare som endast vill en sak – att lura folk på pengar. För att skydda din dator och data som finns på den bör du ta bort detta program därifrån. 

Fråga: Hjälp mig, jag har infekterats av PC Optimizer Pro! Jag googlade dess namn och nu vet jag att det är ett farligt program, men jag vet inte hur man tar bort det. Kan ni ge mig en detaljerad guide för hur man gör en full borttagning av PC Optimizer Pro?

Ja, du har infekterats av ett väldigt allvarligt program som du aldrig ska köpa. Om du vill bli av med PC Optimizer Pro och alla dess filer så bör du ladda ner ReimageIntego eller ett liknande välrenommerat antispionprogram. Se till att uppdatera det innan du kör en full systemskanning så kommer du ta bort alla skadliga filer som är relaterade till viruset PC Optimizer Pro.

Fråga: Jag surfade på internet när ett stort varningsmeddelande visades. Det erbjöd sig att kolla min dator efter fel, och jag klickade på det. Nu drabbas jag av varningar från PC Optimizer Pro som erbjuder mig att köpa dess licens. Det huvudsakliga problemet är att jag inte kan ta bort detta skadeprogram eftersom det inte finns i Programlistan.

Du har dessvärre blivit lurad av hackare som använder denna missvisande teknik för att sprida sina virus. I detta fall bör du köra en full systemskanning med ett uppdaterat antispionprogram och ta bort skadliga filer från din dator. Om du vill vara säker på att PC Optimizer Pro inte gömmer sig i ditt systems bakgrund så bör du använda ReimageIntego

Fråga: Kan ni snälla hjälpa mig att komma fram till huruvida PC Optimizer Pro är skadligt eller inte? Jag tänkte köpa dess licens för att förbättra min dators prestanda.

Snälla betala INTE för PC Optimizer Pros licens eftersom det är ett falskt verktyg för PC-optimering! Oavsett vad som utlovas av dess utvecklare så marknadsför de ett värdelöst program som till och med kan användas för att stjäla folks personliga information. Om du vill skydda dig själv så bör du eliminera viruset PC Optimizer Pro från din dator. Du kan göra detta med hjälp av ReimageIntego.

Du kan bli av med virusskada med hjälp av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner och Malwarebytes är rekommenderade för att upptäcka potentiellt oönskad programvara och virus samt alla deras filer och registerposter som är relaterade till dem.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Manuell Pc Optimizer Pro Borttagningsguide:

Ta bort Pc Optimizer Pro från system med Windows

 1. Klicka Start Control Panel Programs and Features (om du är användare av Windows XP, klicka på Add/Remove Programs). Klicka 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (om du är användare av 'Windows XP', klicka på 'Add/Remove Programs').
 2. Om du är en användare av Windows 10 / Windows 8 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Quick Access Menu dyker upp, välj Control Panel och Uninstall a Program. Om du är en användare av 'Windows 10 / Windows 8' så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När 'Quick Access Menu' dyker upp, välj 'Control Panel' och 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstallera Pc Optimizer Pro och relaterade program
  Leta här efter Pc Optimizer Pro eller andra nyligen installerade misstänksamma program.
 4. Avinstallera dem och klicka OK för att spara dessa ändringar. Högerklicka på alla misstänksamma saker och välj 'Uninstall'

Ta bort Pc Optimizer Pro från system med Mac OS X

 1. Om du använder OS X så klickar du på knappen Go i det övre högra hörnet och väljer Applications. Klicka på 'Go' och välj 'Applications'
 2. Vänta tills du ser mappen Applications och leta efter Pc Optimizer Pro eller andra misstänkta program i den. Högerklicka nu på alla sådana objekt och välj Move to Trash. Klicka på varje skadligt objekt och välj 'Move to Trash'

Ta bort Pc Optimizer Pro från Internet Explorer (IE)

 1. Ta bort farliga add-ons
  Öppna Internet Explorer, klicka på Kugghjulsikonen (IE meny) i det övre högra hörnet i webbläsaren och välj Manage Add-ons. Klicka på menyikonen och välj 'Manage add-ons'
 2. Du kommer att se ett Manage Add-ons fönster. Leta här efter Pc Optimizer Pro och andra misstänksamma insticksprogram. Avaktivera dessa genom att klicka Disable: Högerklicka på varje skadlig sak och välj 'Disable'
 3. Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) i det övre högra hörnet av webbläsaren och välj Internet Options. Stanna i fliken General.
 4. Ta här bort skadliga URL-adresser och skriv in ett domännamn som du föredrar. Klicka Apply för att spara ändringar. Radera skadliga URL-adresser, skriv in ditt föredragna domännamn och klicka på 'Apply' för att spara ändringar
 5. Återställ Internet Explorer
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) igen och välj Internet options. Gå till fliken Advanced.
 6. Välj här Reset.
 7. I det nya fönstret kollar du Delete personal settings och väljer Reset igen för att slutföra borttagning av Pc Optimizer Pro. Gå till fliken 'Advanced' och klicka på knappen 'Reset'. Välj nu 'Delete personal settings' och klicka på knappen 'Reset' igen

Ta bort Pc Optimizer Pro från Microsoft Edge

Återställ Microsoft Edge-inställningar (Metod 1):

 1. Öppna Microsoft Edge och klicka på More (tre punkter i det översta högra hörnet av skärmen).
 2. Klicka på Settings för att öppna upp fler alternativ.
 3. Så fort Settings-fönstret visas, klicka på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå till Inställningar och välj 'Choose what to clear'
 4. Här väljer du allt som du vill ta bort och klickar på Clear. Välj 'Clear'-knappen
 5. Högerklicka nu på Start-knappen (Windows-loggan). Här ska du välja Task Manager Öppna startmenyn och välj 'Task Manager'
 6. När du är inne på Processes-fliken, söker du efter Microsoft Edge.
 7. Högerklicka på den och välj alternativet Go to details. Om du inte kan se alternativet Go to details, klickar du på More details och upprepar föregående steg. Högerklicka på 'Microsoft Edge' och välj 'Go to details' Välj 'More details' om alternativet 'Go to details' inte dyker upp
 8. När Details-fliken dyker upp, letar du upp varje post som har namnet Microsoft Edge i sig. Högerklicka på varje sådan post och välj End Task för att radera dessa. Leta upp Microsoft Edge-poster och välj 'End Task'

Att återställa Microsoft Edge-webbläsaren (Metod 2:

Om du inte lyckas med Metod 1, måste du använda en avancerad Edge-återställningsmetod.

 1. Obs: du måste säkerhetskopiera din data innan du använder denna metod.
 2. Hitta denna mapp på din dator: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Välj varje post som är sparad på denna och högerklicka med musen. Sedan alternativ Delete. Gå till Microsoft Edge-mappen på din dator, högerklicka på varje post och klicka på 'Delete'
 4. Klicka på Start-knappen (Windows-loggan) och skriv in window power på raden Search my stuff.
 5. Högerklicka på Windows PowerShell-posten och välj Run as administrator. Leta upp Windows PowerShell, högerklicka på det och välj 'Run as administrator'
 6. Så fort fönstret Administratör: Windows PowerShell dyker upp, klistra in detta meddelande efter PS C:\WINDOWS\system32> och tryck Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopiera och klistra in det begärda kommandot och tryck på 'Enter'

När du gjort dessa steg, bör Pc Optimizer Pro vara borttagen från din Microsoft Edge-webbläsare.

Ta bort Pc Optimizer Pro från Mozilla Firefox (FF)

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna Mozilla Firefox, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Add-ons Extensions. Klicka på menyikonen och välj 'Add-ons'
 2. Välj här Pc Optimizer Pro och andra tvivelaktiga insticksprogram. Klicka Remove för att radera dessa. Välj 'Extensions' och leta efter skadliga saker. Klicka 'Remove' för att göra dig av med dem alla
 3. Återställ Mozilla Firefox
  Klicka på menyn för Firefox i det övre vänstra hörnet och klicka på frågetecknet. Välj här Troubleshooting Information. Klicka på menyikonen och sedan på '?'. Välj 'Troubleshooting Information'
 4. Du kommer nu att se meddelandet Reset Firefox to its default state med knappen Reset Firefox Klicka denna knapp flera gånger för att slutföra borttagningen av Pc Optimizer Pro. Klicka på knappen 'Reset Firefox' ett par gånger

Ta bort Pc Optimizer Pro från Google Chrome

 1. Radera skadliga insticksprogram
  Öppna Google Chrome, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Tools Extensions. Klicka på menyikonen. Välj 'Tools' och 'Extensions'
 2. Välj här Pc Optimizer Pro och andra skadliga insticksprogram, och välj skräpikonen för att radera dessa. Leta efter skadliga saker och radera dem alla genom att klicka på Papperskorgen
 3. Klicka på menyikonen igen och välj Settings Manage Search engines under sektionen Search. När du är i 'Settings', välj 'Manage search engines...'
 4. När du är i Search Engines... så tar du bort skadliga söksidor. Du bör endast lämna Google eller ditt föredragna domännamn. Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser
 5. Återställ Google Chrome
  Klicka på menyikonen i det övre högra hörnet i din Google Chrome och välj Settings.
 6. Skrolla ner till slutet av sidan och klicka på Reset browser settings. När du är i 'Settings', skrolla ner till knappen 'Reset browser settings' och klicka på den
 7. Klicka Reset för att bekräfta denna handling och slutföra borttagningen av Pc Optimizer Pro. Klicka på knappen 'Reset' för att slutföra borttagningen

Ta bort Pc Optimizer Pro från Safari

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menyn i det övre vänstra hörnet. När du gjort det, välj Preferences. Klicka på 'Safari' och välj 'Preferences'
 2. Välj här Extensions och leta efter Pc Optimizer Pro och andra misstänkta objekt. Klicka på knappen Uninstall för att göra dig av med dem. Gå till 'Extensions' och avinstallera skadliga add-ons
 3. Återställ Safari
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen i det övre vänstra hörnet. Välj här Reset Safari.... Klicka på 'Safari' och välj 'Reset Safari...'
 4. Du kommer nu se ett detaljerat dialogfönster fyllt med återställningsalternativ. Alla dessa alternativ är vanligtivs ibockade, men du kan specificera vilka av dem du vill återställa. Klicka på knappen Reset för att färdigställande borttagningsprocessen för Pc Optimizer Pro. Välj alla alternativ och klicka på knappen 'Reset'

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-pc-optimizer-pro.html
Borttagning guider på andra språk

 1. ben djama säger:
  december 3rd, 2013 at 4:23 e m

  jag ville ta bot optimizer pro från min data

  v hälsning

 2. FUCKER säger:
  april 16th, 2014 at 9:07 e m

  Måste ni förstöra min dator med mer virus när jag installerar det? fy fan vad ni är dumma i huvudet

Din åsikt om Pc Optimizer Pro