Pc Optimizer Pro. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Jake Doevan - - | Typ: Sabotageprogram (malware)
12

Vad är PC Optimizer Pro?

PC Optimizer Pro är en bluff-systemoptimerare som vi har beslutat att klassa som ett skadeprogram. Detta virus utger sig för att vara ett legitimt program som kan öka säkerheten i systemet och skydda datorn. Oavsett detta så bör du inte lita på det, eftersom det är väldigt missvisande och till och med kan leda till att du förlorar pengar. PC Optimizer Pro är relaterat till ett annat program som heter ‘Fake Antivirus’. Dessa produkter är FALSKA och du bör aldrig köpa dem. Ja, det är detta de vill uppnå. Men hur gör de det? I de flesta fall använder de sig av missvisande tekniker för att skrämma PC-användare till att köpa deras fulla eller licensierade versioner. Det är därför detta program börjar skanna systemet så fort det kommer in. Efter att ha gjort det så hävdar viruset PC Optimizer Pro att några av de viktiga Windowsfilerna är infekterade. För att få förmågan att ta bort dem så måste du dock köpa den licensierade versionen. Detta är inte något vi rekommenderar eftersom du bara förlorar dina pengar. Alla dessa notifikationer och varningar om upptäckta infektioner är falska. Snälla köp inte detta program. Här följer några exempel på varningarna från PC Optimizer Pro:

Attention
Suspicious software activity is detected by PC Optimizer Pro on your computer.
Please start system files scanning for details.

Warning!
Name: taskmgr.exe
Name: C:\WINDOWS\taskmgr.exe

PC Optimizer Pro

Hur kan PC Optimizer Pro infektera min dator?

Detta virus distribueras vanligtvis genom infekterade webbsidor samt genom användning av trojaner eller kryphål i system. För att undvika detta bör du hålla dig borta från illegala webbsidor och ladda ner uppdaterat antispionmjukvara som kommer hjälpa dig att hitta alla misstänkta program innan de infiltrerar dig. Avslutningsvis rekommenderar vi att du undviker falska varningar som antingen försöker få dig att kolla din dator gratis eller uppdatera något av dina program. När PC Optimizer Pro kommit in i en dator så kan det försöka blockera andra applikationer på din dator och hävda att de är infekterade. Vidare så kan detta program försöka ändra webbläsarinställningar, koppla upp sig mot internet, hålla sig i bakgrunden och blockera åtkomst till legitima antivirus och antispionprogram.

Dessvärre är det rätt svårt att ta bort denna app, så om du inte har stor kunskap om datorsystem är det bättre att ta bort detta virus automatiskt.

Hur tar jag bort PC Optimizer Pro från min dator?

Om du tror att du är infekterad ska du köra en full systemskanning med Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus eller Malwarebytes Anti Malware. Dessa program kommer hjälpa dig att bli av med alla skadliga filer som kan hittas på datorn. Du kan givetvis även försöka ta bort detta program manuellt, men detta garanterar inte att alla misstänkta filer och skadliga program tas bort. Använd dessa steg för manuell borttagning av PC Optimizer Pro:

 1. Klicka ‘Start’ och välj ‘Kontrollpanelen’.
 2. Klicka ‘Avinstallera ett Program’ under ‘Program’.
 3. Välj ‘PC Optimizer Pro’ och sedan alternativet ‘Avinstallera/Ändra’.
 4. Klicka ‘Ja’ och ‘OK’ för att spara ändringarna.

VANLIGA FRÅGOR (FAQ)

Fråga: Jag har precis upptäckt PC Optimizer Pro på min dator och jag vet att jag aldrig har installerat det. Kan det vara så att PC Optimizer Pro är ett virus som infiltrerade min dator bakom min rygg?

Svar: PC Optimizer Pro är en allvarlig och lömsk applikation som vill lura folk på pengar. Det är känt att den sprids precis som andra falska optimerare, vilket betyder att det inte kommer som någon överraskning att de dykt upp på din dator utan att du laddat ner det. Vanligtvis så sprids sådana program via falska popup-annonser, mjukvarupaket, trojaner och andra lömska metoder. Om du precis har upptäckt PC Optimizer Pro på din dator så ska du inte ödsla tid, utan skanna din dator med ett uppdaterat antispionprogram, eftersom det enkelt kan orsaka fler problem på din dator. Vi rekommenderar att du använder automatisk borttagning av PC Optimizer Pro.

Fråga: Så fort jag sätter på min dator börjar PC Optimizer Pros skanner kolla min dator. Vanligtvis hittar den flera hundra PC-fel och andra problem, men jag kan inte fixa dem utan att köpa detta program. Bör jag göra det?

Snälla betala INTE för skadeprogrammet PC Optimizer Pro eftersom det är ett falskt PC-optimeringsverktyg! Om du verkligen vill kolla din dator efter problem bör du ladda ner Reimage eller ett annat välrenommerat antispionprogram, eftersom PC Optimizer Pro är en falsk optimerare som endast vill en sak – att lura folk på pengar. För att skydda din dator och data som finns på den bör du ta bort detta program därifrån. För detta kan du använda SpyHunter också.

Fråga: Hjälp mig, jag har infekterats av PC Optimizer Pro! Jag googlade dess namn och nu vet jag att det är ett farligt program, men jag vet inte hur man tar bort det. Kan ni ge mig en detaljerad guide för hur man gör en full borttagning av PC Optimizer Pro?

Ja, du har infekterats av ett väldigt allvarligt program som du aldrig ska köpa. Om du vill bli av med PC Optimizer Pro och alla dess filer så bör du ladda ner Reimage eller ett liknande välrenommerat antispionprogram. Se till att uppdatera det innan du kör en full systemskanning så kommer du ta bort alla skadliga filer som är relaterade till viruset PC Optimizer Pro.

Fråga: Jag surfade på internet när ett stort varningsmeddelande visades. Det erbjöd sig att kolla min dator efter fel, och jag klickade på det. Nu drabbas jag av varningar från PC Optimizer Pro som erbjuder mig att köpa dess licens. Det huvudsakliga problemet är att jag inte kan ta bort detta skadeprogram eftersom det inte finns i Programlistan.

Du har dessvärre blivit lurad av hackare som använder denna missvisande teknik för att sprida sina virus. I detta fall bör du köra en full systemskanning med ett uppdaterat antispionprogram och ta bort skadliga filer från din dator. Om du vill vara säker på att PC Optimizer Pro inte gömmer sig i ditt systems bakgrund så bör du använda Reimage

Fråga: Kan ni snälla hjälpa mig att komma fram till huruvida PC Optimizer Pro är skadligt eller inte? Jag tänkte köpa dess licens för att förbättra min dators prestanda.

Snälla betala INTE för PC Optimizer Pros licens eftersom det är ett falskt verktyg för PC-optimering! Oavsett vad som utlovas av dess utvecklare så marknadsför de ett värdelöst program som till och med kan användas för att stjäla folks personliga information. Om du vill skydda dig själv så bör du eliminera viruset PC Optimizer Pro från din dator. Du kan göra detta med hjälp av Reimage.

gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Pc Optimizer Pro, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Pc Optimizer Pro. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Notera: Behövs manuell assistans betyder att en eller flera program inte kunde ta bort parasiterna utan manuell hjälp, var god följ de manuella borttagnings instruktionerna presenterade här nedanför.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Plumbytes Anti-Malware
Vi har testat Plumbytes Anti-Malware's effektivitet vid brottagning av Pc Optimizer Pro (2015-08-23)
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testat Malwarebytes Anti Malware's effektivitet vid brottagning av Pc Optimizer Pro (2015-08-23)
Hitman Pro
Vi har testat Hitman Pro's effektivitet vid brottagning av Pc Optimizer Pro (2015-08-23)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Vi har testat Webroot SecureAnywhere AntiVirus's effektivitet vid brottagning av Pc Optimizer Pro (2015-08-23)
Pc Optimizer Pro ögonblicksbild
Pc Optimizer Pro ögonblicksbild

Pc Optimizer Pro manuellt avlägsnande:

Ta bort registervärden:
HKLMSoftwareClasses*shellexContextMenuHandlersPCOptmizerProContextMenu
HKLMSoftwareClassesclsid{EB5A3A22-ECA7-4198-BEBF-2A3DE20513B7}
HKLMSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallPC Optimizer Pro


Ta bort filer:
%AppData%MicrosoftInternet ExplorerQuick LaunchPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%DesktopPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%DesktopPCOptimizerProSetup.exe->(nsis-6-PCOptimizerPro.exe)
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer proPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer proUninstall.lnk
%ProgramFiles%pc optimizer propcophelpfile.chm
%ProgramFiles%PC Optimizer ProPCOptimizerPro.exe
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptimizerPro.exe.manifest
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptProCtxMenu.dll
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptProTrays.exe
%ProgramFiles%pc optimizer prouninst.exe
%ProgramFiles%pc optimizer proUpdatesDll.dll
%windir%TasksPC Optimizer Pro.job

Ta bort kataloger:
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer pro
%ProgramFiles%pc optimizer pro

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Källa: http://www.2-spyware.com/remove-pc-optimizer-pro.html

Borttagning guider på andra språk


 • ben djama

  jag ville ta bot optimizer pro från min data

  v hälsning

 • FUCKER

  Måste ni förstöra min dator med mer virus när jag installerar det? fy fan vad ni är dumma i huvudet