Allvarlighets skala:  
  (35/100)

Ta bort PC Fix Speed

av Jake Doevan - - | Typ: Sabotageprogram

PC Fix Speed är en vilseledande system optimerare, som inte har någon som helst möjlighet att öka din dators hastighet, upptäcka fel eller laga de problemen som verkligen behöver fixas. Dessutom har många användare rapporterat om att de har hittat detta program på sin dator från ingenstans och helt enkelt inte vet vart det kom ifrån. Hemligheten bakom det är ganska enkelt – PC Fix Speeds infiltration är baserad på social ingenjörskonst, men det kan också komma ihopbuntat med gratisprogram. Så om du har hittat den här applikationen på din dator och du vet att du inte har installerat den självmant så borde du radera både gratisprogrammet och PC Fix Speed från ditt system. Annars kommer du fortsätta bli avbryten av dess falska meddelanden som kommer fortsätta att rapportera om fel som den påstås ha hittat på din dator. Självklart så är detta program, precis som alla oönskade program, skapade för att försöka tjäna pengar, så det kommer inte missa att erbjuda dig att köpa en licenserad version.

Hur kan jag bli infekterad med PC Fix Speed?

Som vi har sagt tidigare så kan du hitta PC Fix Speed på din dator efter att ha installerat gratisprogram eller demoversioner. För att stoppa sådana infiltrationer så borde du alltid ägna extra uppmärksamhet mot programmets komponentlista och avbocka oönskade applikationer som detta. Detta program kan dessutom komma in i systemet efter att ha övertygt dess offer att klicka på en vilseledande varning, som rapporterar om diverse olika PC problem. För det mesta så dyker dessa notifikationer upp på illegala sidor, som spelsidor och liknande. När det väl kommit in i systemet så börjar det här bluffprogrammet agera som en riktig PC optimerare och visar överdrivna varning som för det mesta hävdar:

Warning!!!
Your system registry contains errors.
Registry errors found: 54We recommend removing errors by clicking on the Remove Now! button.

Du måste ignorera dessa och liknande meddelanden eftersom de bara är ute efter att vilseleda dig. I verkligheten så rapporterar de om typiska datorproblem som kan hittas på nästan vilket system som helst och kan knappast bli fixat av ett sådant program som en PC optimerare. Så vi rekommenderar att du raderar PC Fix Speed från ditt system om du hittar det på din dator.

Hur kan jag radera PC Fix Speed?

Vi måste säga att den typiska metoden, som används för att avinstallera normala program från din dator, inte fungerar med testversionen av PC Fix Speed. Så du borde helt enkelt ladda ner Reimage Reimage Cleaner Intego och köra en full systemsökning om du tror att du har detta bluffprogram på din dator. Det kommer hitta dess filer och radera de automatiskt.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
PC Fix Speed ögonblicksbild
PC Fix Speed ögonblicksbild

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-pc-fix-speed.html

Borttagning guider på andra språk


Din åsikt om PC Fix Speed